Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 550
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
Привет!
Шерии,майсторка си на темите,разкошна е ,Ава,вече ти казах-заглавието е приказно!
Кали и аз се посмях за твоя сметка,ама ти така анекдотски си го написала Simple Smile
Когато забременях,нямах и най-малка представа как се гледа бебе. Радвала съм се и съм държала на приятелки,но до там. Ужасявах се от мисълта как ще го къпя и как ще го накарам да се уригне,а това как ще сменя наакан памперс хептен не си го представях. Опитах се да погледна някой и др клип в нета,ама толкова делечни ги усещах,не е като наистина. Много се страхувах дали това бебе ще оцелее в ръцете ми. Е като ми го дадоха за първи път,все едно винаги съм го държала в ръцете си,някак си го можеш(като изключим че го задавих с млякото,незнаех как се дава).После като се роди племенника ми,изобщо неможах да го държа така спокойно.
Отчитам за грешка обаче че не отивах на някакви курсове,като Пилатес,йога или просто на фитнес за бременни. Щях със сигурност да се чувствам различно,защото каквото и да си говорим,бременноста е едно голямо предизвикателство за тялото! Ако живот и здраве имам второ детенце,със сигурност ще поправя този пропуск,ако нямам забрана от страна на лекаря де!
И аз мечтая за една мъъъничка къща на морето,с изглед към него, без да имам претенции къде! Обичам го това море,може би в минал живот съм била моряк  Joy Но незнам дали някога ще се случи,та ние живеем в малък апартамент и още се чудим как да вземем по-голям,че си трябва спор няма. Та такива ми ти работи,но мечтите са безплатни Wink

# 31
Благодаря за красивата тема   bouquet

Наплевих се за днес, сега полегнах докато още може Simple Smile

И на мен ми се струва много привлекателно това с лекциите за бременни по моловете ама съм и от тия дето много ги е страх да не се заразят  newsm78 При нас само болниците организират една дълга лекция с главната акушерка на болницата за раждане и процедури около него, включително и разяснения за паркинга на болницата (почти всички бяхме с половинки, вечерна беше лекцията, та за паркирането беше за тях, ние два -три пъти репетирахме с колата да засечем време и като тръгнахме сега за Хеленка, мм обърка пътя  ooooh! ) една лекция за кърменето, ама на нея не отидох.

Мира, хареса ми как почти си купила кола с Момо Simple Smile

Джови, добре дошла и лека бременност

# 32
Мистик, и халвата, и локума...
И килата  Joy

# 33
  • Варна
ние два -три пъти репетирахме с колата да засечем време и като тръгнахме сега за Хеленка, мм обърка пътя  ooooh! )  
Много ме разсмя, Мимче!!!
Джоуви, добре дошла и от мен!
Утре сме на рожден ден на свекито... Купила съм й чаши за ракийка и за безалкохолно и една интересна бутилка за ракия/ликьор. Мислите ли, че е ОК такъв подарък? Или не е твърде личен... Ама тя пък купонджийка...
Вие какво подарявате на вашите и какви подаръци получавате?

# 34
Ева, за мен е ок такъв подарък. Аз много обичам да ми подаряват хубави чаши.

# 35
  • На остров
Джови гледам набори сме, добре дошла и успешна   bouquet ! Кога ти е термина и от къде си? Натурално или научно бебе си имаш  Sunglasses .

Аз си отчитам като грешка незнайето ми в областа на дишането и искам да се подобри. Защото на мен хин не ми дойде от вътре да дишам правилно едно време.

Спортните курсове не виждам драма, то по тази логика никъде не трябва да ходя. Хора има навсякъде.
Ще отида и на отворени врати в болницата живот и здраве да видя кое как. Едно време нямаше никакави такива екстри и сега ми е кеф Simple Smile .

Даре да не забравя и аз да кажа за съдомиялната може да стане мнооооооооооого пенесто в цялата кухня.

Ева и аз мисля е ок подаръка. Моята свеки получи общ подарък наскоро за рд ново дъждовно яке и като долни топли дрехи тип блуза и клин, но те се носят под други дрехи. Съдейки по цената хубав ще са били, ни участвахме само финансово, сестрата на мм се занима с покупката.

# 36
Джови, явно си простирала гащи по пълнолуние Simple Smile лека бременност и приятни мигове при нас!

Две в едно, няма да пускам повече с тоя препарат. Разбрах още сутринта и си взех бележка да не правя такива експерименти.

Ева, нашите подаръци са много прозаични ..... РД са им през месец и обикновено само на единия сме там (или на нито единия) и взимаме нещо за къщата. Тази година беше електрическо ренде с машинка за мелене на месо. Миналата година - електронна рамка за снимки. Ама май не я ползват.

# 37
Шери и Ава, прекрасна тема. Браво!
Авторския колектив се е справил чудесно  smile3501

Джови, добре дошла и успешна бременност. Концерта на Бон Джоуви преди две години беше уникален и много жалко, че не можаха да го довършат.
Ева, подаръка е хубав.
Мимче, добре че сте успели все пак да стигнете на време в болницата. Сигурно по-бързо си я родила Хеленка, като разликата е малка с Тео.
За гръцкия локум от Лидл - не си взимайте с анасон. Ужасен е  Sick
Мира, много скъпи разходки сте си правили с Момо през зимата  Simple Smile
Аз да се похваля, че ми донесоха липсващия стол.

# 38
Ева, ако свекито ти е крива, каквото и да и подариш ще бъде обект на злобен коментар.
Но ако жената е готина, пак каквото и да подариш, ще и хареса.  bouquet.
Даре, ще трябва ти да и заредиш рамката за снимки.

# 39
За подарък си зависи от човека. Ние последно на свеки и подарихме пътуване и почивка в една хубава къща с внучките. Електронна рамка за снимки,  домашна торта и домашно сладко  Mr. Green. Това защото имаше юбилей.Иначе подарявам също практични неща.На майка последно спортен екип.
Добре си е подаръка, ама носете и нещо да напълните чашите.А може и някой домашен сладкиш да занесеш. Добре е да имаш свеки купонджийка  Drunk
Джови привет и от мен. Добре дошла на седянката  Laughing
Лени браво за стола. На концерта на Бон Джоуви и ние бяхме.Помня, че разправяха, че бил алергичен към ягоди и това с края на концерта било алергична реакция  Rolling Eyes.
Мира и мен ме накефи как и по автосалони си обикаляла.

# 40
Шери, благодаря отново за прекрасната тема  bouquet Чудех се аз защо толкова малко е писано в старата, а вие направо сте преполовили новата ooooh! Е, не смогвам да ви догоня - ще чета по-късно Embarassed
Джови, добре дошла bouquet Тук можеш да разкажеш абсолютно всичко - включително еротичните си сънища и рецепти за гювеч Joy

# 41
  • Пловдив
Кейче,то за килата ясно  Whistling Аз ограничавам сладкото и си карам високо-мазнинно.Ма тия дни се очертава прегрешение,че ми предстои гости да посрещам...

Лени,браво за стола.Чак не вярвам от Виденов такава реакция Thinking все лоши отзиви за там имам.

За подаръците...понякога и нищо не подарявам или цвете/бутилка вино.Нали ние сме там  Flutter Ето сига следваща седмица съм пред дилема...майка ми или свекър ми ooooh! Т.е. мама е на 9 родена,а свекър ми на 10-ти.Разстоянието в км. м/у двамата е към 150 Crazy Та...май мама ще е за по-следващата седмица,че пък те сега идваха насам.Така обикновено става и по Коледа и Великден...да се чудиш при кой да идеш и само да ядеш и почиваш Mr. Green

# 42
ааа аз на село от ноември до април не стъпвам. Не се топли нашата стая, спим на отделни легла (от което е още по-студено) .... в банята е зверски студ (външна присройка) ... Та най-много за Великден да ги огрее свекърите.
Мира, имат си двама сина ... аз ли да им пълня рамката? За колко хора още да се грижа?

# 43
  • Варна
На мен пък ми е много уютно през зимата при мама и татко на село. Може би защото никога не съм имала баба на село и винаги съм мечтала за това... Че и роднини сме нямали на село. Но сега ето и нашите и други роднини си накупиха къщи по селата и отидоха там да живеят. Майка, която цял живот е била гл.счетоводител и се е грижила само за саксийни цветя, елате да видите каква видна селянка стана, дето гледа най-различни посеви...
Редактирам се: Даре, ама мама като ще ходим ни топли цял ден стайчето... нищо, че се поумирисваме на дърва... Simple Smile

# 44
Ева, в стаята с печката е 30 градуса. Държат затворена вратата. В цялата останала къща е под 18. Не се стопля стаята за 3 дни. И баш се стопли и стане време да се прибираме.

Общи условия

Активация на акаунт