Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 561
  • 719
  •   1
Отговори
# 705
Добре,че нямам свекърва!  newsm68
Фокси,при мен има парно,на газ,че и място имам за вас.
Шери и Ава-голям талант и тандем сте!

# 706
  • София
Аз пък се радвам , че имам. ...че както останах без майка.. Все е близък човек, колкото и да имаме разногласия все помага жената. Мога да разчитам.

# 707
Мария
Скрит текст:

# 708
Аз пък се радвам , че имам. ...че както останах без майка.. Все е близък човек, колкото и да имаме разногласия все помага жената. Мога да разчитам.
И аз така. Все се каня да ти пиша Магнетче откакто виждам подписите, че и аз съм така, в последните 2-5 години загубих и двамата си родители и то млади / на по 58 г./. Та добри, лоши, с разногласия, радвам се, че имаме другите дядо и баба, помощ са все пак.
И мернах Лили от балкона, надявам се малката душичка да е кротичка, да оставя мама да поспи, защото спокойствието е много важно. И кърменето, щом не става, по-важно е да й се радваш. Моето дете е кърмено почти година и боледува точно толкова, че и повече от братовчедка й дето и 20 дни не се кърмиха.
Мимче, и къщата, и градинката и катеричката ви са страхотни.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 21:45 от Mira_p

# 709
  • В градината...
леле, Шери, ава, направо настръхнах като ви четох  Shocked Shocked
голям кеф е тази тема, всички мацки, абе... наздраве  Peace

аз само катеричка мяу-мяу видях  Tired

Евче, хитруша е голяма и маймунка  Blush

редактирам се, Мимче, ренесансов разкош  Heart Eyes Heart Eyes

# 710
Дидка, викаш да хващам самолета като застудее  Grinning
Оф, схвана ми се -то от лежане днес, трябва да си лягам. За утре се натрупаха задачки. Време е да се стегна, имам да свърша няколко досадни неща и само се извинявам с положението си.

# 711
Мимче, мечта!
Ава и Шери, отличен!
Фокси,  положението ти Е за извинение.

# 712
Магнетче и Мира,

Искрено съчувствам за загубата ви. В коментарът си визирах конкретната ситуация за снимката и свекървата,без да влагам определени емоции.
Фокси  Peace

# 713
Мисля си да не номинираме един човек в повече от 2-3 категории?

# 714
Добре си, Жане, как боса, щом си тука, значи Лиза слуша и ти правиш всичко както трябва Simple Smile
Мимче
Скрит текст:
толкоз съм добре, че да си уморя детето от глад ! Купих и готина биба- тя мрънка, аз мушкам бибата , кротува смуче яростно. По едно време се усещам че отдавна е станало време за хранене  ooooh! а то будале, не знае да си поиска Sad
А и имам и помощница- майка ми  ooooh! Joy

# 715
  • гр.София
Мимчеее,пленителна къща и двор! Заслужава си разкошните стопани  bouquet Благодаря че ги сподели  Hug
Значи Даре,пастета се прави така:600гр месо тлъстичко,600гр черен дроб,смила се на месомелачка,добавя се 3яйца,200мл прясно мляко и подправки,черен пипер,карамфил,сол,чесън и каквото щеш,маслини  много вървят също,това нещо го объркваш добре,слагаш в буркани и се вари 4  Shocked часа! Аз не бих се наела да го правя това,обаче колко вкусен ставааа....
П.п малеее Жане,срам не срам случвало ми се е поне 3-4 пъти,да забравя че е време да яде  Embarassed

# 716
Ох, бе, Жане, вашата биба значи върши добра работа Simple Smile

Перу, говори ми, направо трябва да ми кажеш какъв и е замисъла на градината, че явно съм лаик. Дарето пита за предишните собственици, не мога сега да ги питам, будала, трябваше като част от договора да го измисля да ни консултират, сега ще трябва да намерим някой да дойде да огледа всичко и да каже кое как кога и с какво Wink

Съгласна за свекървата, помага, когато може, те тук си имат силна социална програма, няма такива да дойда да гледам колкото искаш бебето, но пак си е помощ. Ще видим сега като се пенсионира и като имаме стая за нея как ще е

# 717
  • На остров
Много време ми отне да ви изчета  Hug

Мимче много хубава катеричка и градина  Hug ! Имам върпос хортензиите градиснки или саксиини са, защото съм намислила и аз. Нашият папрат си расте сам, без да правим нищо мисля, на пролет го отрязваме и това е. В нашите ширини папарат да искаш  Wink .

Мира П много мило предложение, но не се притеснявай, ще накупя аз без проблем  Sunglasses, просто ме сърбят ръцете за роклички и панделки  Simple Smile .

# 718
Мимче, а няма ли за теб социална програма да идва някой да ти помага? Скъпо ли е почасово да викаш жена за помощ в домакинството?
Ние довършваме последната серия за Батман. Дайте идея за някой филм.
Мария, много 4 часа!!!! Аз гледах разни рецепти в нета - от 30 до 60 минути видях.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт