КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 8

• 38 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
Добро утро  Hug Hug

# 663
Добро утро! Hug
  Party Нека поръси, гълъбчето, малко чар и по американското крайбрежие, няма лошо!  Heart Eyes 
Не знам от къде и кога му е тази снимка, но ей такива да са ви усмивките днес!!!  Hug
Успешна седмица!  Peace

# 664
# 665
Добро утро! Hug
  Party Нека поръси, гълъбчето, малко чар и по американското крайбрежие, няма лошо!  Heart Eyes 
Не знам от къде и кога му е тази снимка, но ей такива да са ви усмивките днес!!!  Hug
Успешна седмица!  Peace
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 666
# 667
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
За къде пътуваше, какво беше притеснен, Яман, на гифовете?
  Crazy Crazy Crazy и тук е извадил оксижена... А като поиска така негаво може да гледа...  Crazy Crazy

# 668
За къде пътуваше, какво беше притеснен, Яман, на гифовете?
  Crazy Crazy Crazy и тук е извадил оксижена... А като поиска така негаво може да гледа...  Crazy Crazy
Crazy Crazy Crazy Crazy
Това е след като си тръгна от Серез, когато го обвиниха за кражбата. В автобуса си спомняше точно този момент, а отиваше в болницата да си вземе парите от лъжливия санитар.

# 669

Crazy Crazy Crazy Crazy

Това е след като си тръгна от Серез, когато го обвиниха за кражбата. В автобуса си спомняше точно този момент, а отиваше в болницата да си вземе парите от лъжливия санитар.

Дааа, жеста "да разхлабиш вратовръзката", когато не можеш да преглътнеш голям яд, обида, а трябва.... Жест на безсилие, всъщност е един от неосъзнатите начини да масажираш, за да помогнеш на жлезата, която страда най-много от премълчаване, преглъщане на несправедливост, обвинения...- щитовидната ... Обаче толкова убедително го прави, че се напрягам ужасно като го гледам! Shocked ShockedБрррррр Close ooooh! ooooh! Whistling Rolling Eyes
  Heart Eyes Heart Eyes Това е около, май е със същото яке и т-шъртка... и прическа... Ох, да ми падне коафьора  Sick на ПО.. #2gunfire #2gunfire

# 670

Crazy Crazy Crazy Crazy

Дааа, жеста "да разхлабиш вратовръзката", когато не можеш да преглътнеш голям яд, обида, а трябва.... Жест на безсилие, всъщност е един от неосъзнатите начини да масажираш, за да помогнеш на жлезата, която страда най-много от премълчаване, преглъщане на несправедливост, обвинения...- щитовидната ... Обаче толкова убедително го прави, че се напрягам ужасно като го гледам! Shocked ShockedБрррррр Close ooooh! ooooh! Whistling Rolling Eyes
  Heart Eyes Heart Eyes Това е около, май е със същото яке и т-шъртка... и прическа... Ох, да ми падне коафьора  Sick на ПО.. #2gunfire #2gunfire
Ааааа супер си му беше прическата  Naughty Laughing Laughing Laughing Laughing Много ми харесва на мен този небрежен хлапашки вид  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
Коафьорът е надеждна Чачкова опора в трудни моменти newsm47 newsm47 newsm47

/Всъщност не знам дали Önder Tiryaki се грижеше само за дамските прически или и мъжете бяха в ръчичките му  Mr. Green Mr. Green/
Освен това явно прическата на Яманко се е харесала и на не малко хора  newsm47 newsm47 newsm47

# 671

Освен това явно прическата на Яманко се е харесала и на не малко хора  newsm47 newsm47 newsm47

hahaha hahaha hahaha  Нееее!:35: Joy Joy
А ОНЗИ берберин, дето му ходи в студиото да се бръсне, личния, сигурно се е поболял!? Еееее, юфф...  Crazy Ама не ми харесват яманските, к'во да правя... Ох, а Мира, горката, имаше една единствена хубава прическа, на летището от Америка в началото на 2-ри сезон....  Cry Cry Party

# 672
  • София

Crazy Crazy Crazy Crazy

Ааааа супер си му беше прическата  Naughty Laughing Laughing Laughing Laughing Много ми харесва на мен този небрежен хлапашки вид  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
Коафьорът е надеждна Чачкова опора в трудни моменти newsm47 newsm47 newsm47

/Всъщност не знам дали Önder Tiryaki се грижеше само за дамските прически или и мъжете бяха в ръчичките му  Mr. Green Mr. Green/

Този манекен ми прилича на Кен - на Барби, не на Яман  ooooh! ooooh! Вече е крайно време да ми се спрат детските  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За прическите на Яман много се стараеха, пък и той каквато е суета  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
А Мира се харесваше всякакси, така че спрях да се учудвам  Peace
Най-много обаче ми хареса на трея за втори сезон.

# 673
Този манекен ми прилича на Кен - на Барби, не на Яман  ooooh! ooooh! Вече е крайно време да ми се спрат детските  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз като Вени мнооого си харесвам прическата на Яманчи от 1 сезон  Crazy Crazy Crazy Crazy
В 2-ри вече не я удържаха на моменти, но вида на Баръш го изискваше  Peace   и пак си беше готин  Crazy

# 674

Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
Цяла група девойки се събрала там, само Чачо си оправя прическата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт