Бременност след миомектомия

• 5 084
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на всички,през 2011 гд ми махнаха 11 см миома от матката с коремна операция.Сега съм на 37 гд и бременна ,и леко неспокойна от опасността от руптура на матката,ако някой е минал през подобна ситуация ще се радвам да сподели дори да е с злополучен край.Благодаря ви предварително Heart Eyes

# 1
sissy77, минали са 4 години. Предполага се, че матката е напълно възстановена.  Peace
Жените след секцио, което си е пак разрез на матката се смята, че е безопасно да забременеят 1,5 години след първото секцио. Смяташ ли, че има резон или има съществена разлика в операцията и секциото и възстановяването на матката?

# 2
И според мен няма да имаш проблем Simple Smile
Аз изкарах бременност с няколко миоми, едната от които 7 см. и също мина без никакви проблеми.
Не се притеснявай  Hug

# 3
Силно се надявам да няма проблем ,но да има разлика от секциото,вътре дупката я изграждаха на три нива ,гледах цялата операция,друго си е да чуя някой който е минал през това Heart Eyes

# 4
С коремна операция на миома съм от преди година и три месеца. Миомата беше интрамурална, междумускулна и сега съм бременна вече в 37гс. Разкажете имахте ли проблеми при секциото или мина безпроблемно. Хваща ме страх дали матката ще издържи, вечер си имам стабилни контракции и доста болезнени.

Общи условия

Активация на акаунт