♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 295
  • 758
  •   1
Отговори
# 270

- Джан, кога най-после ще стана г-жа Текин?

- Мен ли питате? Не ви познавам.

- Като ти цъфнат налъмите в банята, Елифджим....

Славе  newsm20

Аферим!  Hug  Много ми хареса сюжета ти  hahaha

# 271
https://instagram.com/p/8asXM7IVNS/
Един щастливо ухилен Баръш

# 272
Скрит текст:
Темпи, почти ми хареса сюжета ти  Hug  Изключвам само, че след като Джан изгони Мурат и тръгне да целува Айш, но ги прекъсне Елиф, дървото ще продължи с целуването  Whistling  Вече сме я гледали тази сцена и знаем, че Джан хукна подир патката  ooooh!

Аз пък си мисля, че Елиф реве, щото осъзна, че Джан е влюбен в Айш, Мурат също, а в нея - никой  Mr. Green
НеЖи, аз никъде не съм казвала, че те ще я видят.. само тя тях..  hahaha hahaha Джан ще е зает с борбата си да не целуне така обичаната си женичка.. борба, която славно ще загуби, дай Боже..  hahaha hahaha hahaha hahaha

Хади иншаллах  Praynig

Макар вече да не съм такава оптимистка  ooooh!  Все прецакват целувките в този сериал  Crossing Arms
Снощи видях поне 2 или 3 удобни момента за целувка, ама йок  ooooh!

# 273
Все прецакват целувките в този сериал  Crossing Arms

Особено в спалнята на Медиха можеше и друго да стане, не само целувка, ама на.. гледаме си турски сериал..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 274

Особено в спалнята на Медиха можеше и друго да стане, не само целувка, ама на.. гледаме си турски сериал..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Фантастика в турските дизита няма  Mr. Green

# 275
Скрит текст:

Джат от един сутиен и устни му висна мандибулата, а друго тръгна към висините, не знам ако я награби какво ще е

hahaha hahaha hahaha

# 276

Само в нашите мечти, нали...  hahaha hahaha hahaha

НеЖи
Скрит текст:
Ние с тебе като лудите, самички, пък в двете теми диалози водим..  hahaha hahaha

Джат от един сутиен и устни му висна мандибулата, а друго тръгна към висините, не знам ако я награби какво ще е

hahaha hahaha hahaha

Ще каже човек, че не я бе виждал по бански....  hahaha hahaha hahaha Оххх опари се милия там, ама.. не можа да изгори...  Joy Joy Joy Joy

# 277
  • Разград
А мамшите дали не са приявели последните 5-6 мин на снощния еп или пък караницата на Д и а заради Елифа

Защото в онзи руски сайтот 1 стр пише че 13 еп е преведен на руски и качен
,

Серията може и да е преведана, но сериала е платен и до като не се събере определената сума преводачите не пускат превода.
Скрит текст:

🐶Дорогие друзья, начинается сбор средств для перевода 13 серии... Вся информация тут: 👇🐶
https://vk.com/topic-95375723_32458863
🐶НАПОМИНАЕМ: 🐶
🐶Дорогие участники...просьба к вам всем!
Прошу, чтоб платили все вместе дружно,а не оставляли только на тех, кто постоянно платит! 🐶
🐶Как говорится "Не один за всех, а все за одного")))
В ИНОМ СЛУЧАИ СЕРИЮ БУДУТ ПОЛУЧАТЬ ТОЛЬКО ТЕ, КТО ОПЛАТИЛ ЗА ПЕРЕВОД!🐶
🐶С ув. Администрация группы!

# 278
Скрит текст:

Само в нашите мечти, нали...  hahaha hahaha hahaha

НеЖи
Скрит текст:
Ние с тебе като лудите, самички, пък в двете теми диалози водим..  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Ще каже човек, че не я бе виждал по бански....  hahaha hahaha hahaha Оххх опари се милия там, ама.. не можа да изгори...  Joy Joy Joy Joy

Ние мечтаем, Джан се ошлянква  ooooh!  Аман  Crossing Arms 

По бански е едно, а стил "50 нюанса" - друго усещане имаше Джан  Mr. Green

Темпи Hug
Скрит текст:
чудо сме, чудооо  Crazy

# 279
  • Пловдив
Ох.. Ill, не ми е добре.Кой какъв чай пиеше снощи, да си направя и аз.. smile3516

# 280
Скрит текст:
А мамшите дали не са приявели последните 5-6 мин на снощния еп или пък караницата на Д и а заради Елифа

Защото в онзи руски сайтот 1 стр пише че 13 еп е преведен на руски и качен
,

Серията може и да е преведана, но сериала е платен и до като не се събере определената сума преводачите не пускат превода.
Скрит текст:

🐶Дорогие друзья, начинается сбор средств для перевода 13 серии... Вся информация тут: 👇🐶
https://vk.com/topic-95375723_32458863
🐶НАПОМИНАЕМ: 🐶
🐶Дорогие участники...просьба к вам всем!
Прошу, чтоб платили все вместе дружно,а не оставляли только на тех, кто постоянно платит! 🐶
🐶Как говорится "Не один за всех, а все за одного")))
В ИНОМ СЛУЧАИ СЕРИЮ БУДУТ ПОЛУЧАТЬ ТОЛЬКО ТЕ, КТО ОПЛАТИЛ ЗА ПЕРЕВОД!🐶
🐶С ув. Администрация группы!

Сладуранка  Heart Eyes  От нов епизод ли са снимките, Ванче?

Ще купува Медиха на Айш детска рокля размер 34, а ще лепи етикет #38  ooooh!

# 281
Ох.. Ill, не ми е добре.Кой какъв чай пиеше снощи, да си направя и аз.. smile3516

Снощи май Лавето спомена шипков чай  Peace 
Мартин сподели в предната тема някаква рецепта, ама не я помня  ooooh!

Да оздравяваш, Гор Hug

Славе, ти оздравя ли?  Hug

# 282
А бе той Джан се държи като девствен не целуван. Недоразвит ми се струва в някои отношения. Уж мъж уж влюбен било в Айш било в Елфа както си мисли целува по бузата все едно италианци се поздравяват за здравей. От кученце вдигна олелия страх го било. Че не можел да се храни сам. Лиглю.
То в ягодите дето са тинейджъри целувки по страстни хвърчат пък тоз нашия коскоджамити мъж пък блее. Все нещо се обяснява. Абе оу той баща ти ако се беше обяснявал тебе нямаше да те има #2gunfire

# 283
Гори, сложи си компрес с ракия и чер пипер. Ако може и едно греяно вино изпий. На мен ми идва силно за това пия на Био програма противогрипен чай с ехинацея и мн лимонов сок и мед.
Бързо оздравяване  Hug

# 284
А бе той Джан се държи като девствен не целуван. Недоразвит ми се струва в някои отношения. Уж мъж уж влюбен било в Айш било в Елфа както си мисли целува по бузата все едно италианци се поздравяват за здравей. От кученце вдигна олелия страх го било. Че не можел да се храни сам. Лиглю.
То в ягодите дето са тинейджъри целувки по страстни хвърчат пък тоз нашия коскоджамити мъж пък блее. Все нещо се обяснява. Абе оу той баща ти ако се беше обяснявал тебе нямаше да те има #2gunfire
Joy Joy Joy

А тъй, Сарде, кажи му  Mr. Green  В първи епизод го описваха като плейбой, бохем, но откак се ожени и си седна на трибуквието  Flutter   Пък ние чакаме целувка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт