♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 296
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Гор,
Скрит текст:
у дома се церихме с чай от мащерка, мента, шипка и ройбос, с мед и лимони от нашите, витамин С . Ако и имаш джинджифил си направи чай от него с мед и лимон, помага. А хремата я церя с физиологичен разтвор , слагам в едно шише от капки за нос и колкото пъти се сетя слагам, минава за един ден. Става и преварена вода и сол. На1 ч.ч вода 1 ч.л сол
Неж, оправих се Hug При мен си бе настинка.

# 286
  • Пловдив
Благодаря момичета, сега ще си изстискам лимони, една инхалацийка може да си спретна също.Вино не пия, оставам на чайове, лемън и мед май..
И за да не спамя - позагледах Текинови - Джан е задник.Нямам повече какво да кажа за него, поне докато не ми се отпуши носа.. Tired

# 287
А тъй, Сарде, кажи му  Mr. Green  В първи епизод го описваха като плейбой, бохем, но откак се ожени и си седна на трибуквието  Flutter   Пък ние чакаме целувка  ooooh!

Развали го брака това момче, ей..  hahaha hahaha Нам, ако не се бяха оженили, а просто живееха заедно, дал щеше по- бързо да действа...  newsm78 newsm78 Mr. Green

# 288
Гледайте, моля ви се, Берк как държи МерветУуууу  Twisted Evil  А в сериала не може да носи Серен като хората  ooooh! Crossing Arms  Тя да не е чувал с брашно, бе?  Naughty

# 289
Туй от ролята ще е нали не може физическа близост  Joy Joy
Гледам момата с цепнати дънки, явно много често Берк и вика ''На коленееее"' hahaha

# 290
Гледам момата с цепнати дънки, явно много често Берк и вика ''На коленееее"' hahaha

Оххх отиде ми кафето....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 291
# 292

hahaha hahaha Joy hahaha

# 293
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
да да от ролята ще да е хем физическа близост не може, хем и  кръста  го сецка по някой път hahaha hahaha hahaha

# 294
Туй от ролята ще е - нали не може физическа близост  Joy Joy

МерветУ е виновна за всичко  Mr. Green  И за ролята, и за изпълнението й  Mr. Green
И за наказание - "На коленеее"  hahaha 

# 295
Още снимки от Берк:  Mr. Green

Скрит текст:

# 296

Вай бе, многострадален Джан,....... Толква е неставателен в любовта, че няма накъде

# 297
 Laughing Честно казано малко ме разочарова Джан. Очаквах да я спре, да се осъзнае и да не я пуска да тръгне с Мурат ама ...
Това не са ли очилата на Айшегюл, които носеше сутринта след напиването Laughing

Прекрасни са семейство Текин!  Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Привет!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Нежи   Hug Heart Eyes    bouquet Взимам садедже първите двама /Берк и Баръш/  Mr. Green Третият го оставям на вас.

Изгледах  13 епизод на Статуса и си редактирах някои постове от снощният лайф.
Дървото Джан садедже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Медиха анне  и Елиф също  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Айшегюл постъпи правилно като реши да замине с Мурат.

Гори  Hug ,бързо оздравяване джанъм. Аз пия два вида чай - шипка и на Био програма - "чай при грип и простуда" .
Скрит текст:
Джинджифил ще си взема утре след работа. Аз нямам хрема ,само ужасно главоболие от 3 дена насам/на което никой илач не помага/ ,болно гърло и  се чувствам отпаднала, галиба и атеш  лека имам/ .А детето пък е с хрема и главоболие  Tired  

# 299
Хай, дружки!  Hug Благодаря на всички ви за споделеното!   bouquet

Много ми се ще фризера да е видяла в този момент Айш и Мурат  smile3508 защото тя вече се досеща, че Джан обича жена си, а и тя не е влюбена в Джан та да реве, ма виж, за Мурат ще се поболее от злоба ... ама newsm78 може и за Джан да рИве  hahahaнали си го има за даденост ...
За Джан хич не ми стана жал снощи ... преди го оправдавах, че не смее да си признае чувствата пред Айш, защото е дал дума на Елиф, но след като се държа толкова гадно с нея, хак му е !  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт