♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 265
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Мервето е студентка

# 316
Скрит текст:
Гледайте, моля ви се, Берк как държи МерветУуууу  Twisted Evil  А в сериала не може да носи Серен като хората  ooooh! Crossing Arms  Тя да не е чувал с брашно, бе?  Naughty

С какво се занимава тази Мерве? newsm12
Освен Берк Mr. Green

Не откривам инфо за нея в нета  Whistling

Симонка, и снощи го казах - Мурат е влюбен и се бори за Айш - внимание, загриженост, помощ, каквото може - прави за нея  Peace  Длъжен е да опита  Wink  А изборът вече е неин  Whistling  Тя ще си прецени при кого да остане - дали при Джанчо тъпанарчо или при Мурат  Peace
Накрая той май ще страда най - много  Sad

# 317
Цитат
но не може заради обещанието, което е дал на Елиф като е бил малък
Той е обещал, а тя? Нали предпочете Мурат пред него и тогава беше хода на Джан с Айшегюл.

# 318
  • IT
СтудеНКа( Mr. Green)
Ма, на Aydilge песен има и в конкурентния сериал за Черешите, по гласа я познах после прочетох че била тя.

# 319
Симонка, Мурат е безкрайно искрен с Айш... според мен той първо
се влюби в човека Айш, а по-късно в жената...Но той не прекрачи границата преди да
разбере за фиктивния брак... чак тогава разкри чувствата си Thinking
Айш му каза,че е омъжена за най-добрия му приятел, но не е споменавала
че обича Джан... Мурат тепърва ще научи за това ooooh! Той вижда и разбира, че
Джан не се държи добре с Айш и няма нищо  лошо да  се бори за любовта си newsm78
Друг е въпросът, че Айш ще избере дърво и Мурат ще е наранения.

# 320
       Моми4ета мили ,благодаря за превода ,коментарите и всяка една дума ,която сте написали за Статуса вси4ко е така както  е написано от вас  !!!! Сега сядам да изгледам Статуса   и да си попла4а с моята мъни4ка  сладурана !!!!! Джан Текин  - за него  ми е мъ4 но  пове4е  !!!  Кога един мъж признава на една жена ,4е е хътнал толкова много  !!! Такъв слу4ай няма   или ако има ,това е в турски сериал !!!! БЛАГОДАРЯ !!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 321
Симонка, Мурат е безкрайно искрен с Айш... според мен той първо
се влюби в човека Айш, а по-късно в жената...Но той не прекрачи границата преди да
разбере за фиктивния брак... чак тогава разкри чувствата си Thinking
Айш му каза,че е омъжена за най-добрия му приятел, но не е споменавала
че обича Джан... Мурат тепърва ще научи за това ooooh! Той вижда и разбира, че
Джан не се държи добре с Айш и няма нищо  лошо да  се бори за любовта си newsm78
Друг е въпросът, че Айш ще избере дърво и Мурат ще е наранения.

Съгласна съм и с твоето мнение, Емс Hug
Само че си мисля, че Мурат вече разбра, че Айшегюл обича Джан.  Peace
Много ми е мъчно за него. Честен, добър, не видях с някого да се държи лошо, целенасочен, борбен, а накрая май ще страда най - много  ooooh! Дано сценаристите измислят нещо по въпроса, виж за Елиф няма да ми е жал ако накрая остане сама  Embarassed

# 322
# 323
# 324
Тази вечер сте много скромни момичета smile3516
Няма баклави  smile3503

Да не сте на диета Mr. Green

# 325
  • Разград
СтудеНКа( Mr. Green)
Ма, на Aydilge песен има и в конкурентния сериал за Черешите, по гласа я познах после прочетох че била тя.

Да, тя участва на някакво парти и пя със главния актьор заедно. Тя беше втория певец който взе участие на живо в сериала. Първия беше един мъж не се сещам за името който пя на едно от модните ревюта в една от сериите и беше с малка роля.

https://www.youtube.com/watch?v=PU04BJDvT4I

# 326
  • Разград

Скрит текст:
1. Фото. "Копия матери. На канале Стар тв некоторые моменты в сериале Любовь Напрокат были сняты в Нишанташи.В сериале в роли Нериман играет Нергиз Кумбасар которая плакала для роли. Нергиз Кумбасар: "это настоящие слезы .Если ты актер ты должен уметь плакать." К тому же у Нергиз Кумбасар от Мехмет Али Эрбеля есть дочь Ясемин(19 лет).Выступила на сцене с песней "mama mia".Вы заметили что она сильно похожа на Маму."

2. Фото. "Актриса сериала Любовь напрокат, Нергиз Кумбасар плакала прямо на съемках. Кумбасар, у которой потек макияж сильно плакала, увидев это люди удивлялись."

# 327
Тая вечер явно сме на тема баня. Party Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 328
  • IT
Ванче, мерси за песента. На мен Серкан много ми харесва и като сме на тема вода ви пускам една негова баклава/ей тъй за цвят/

И в последният епизод от сезона, песента е нейната мисля, на сватбата като я вземаха-тя е в стила на тази На Ашка-

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 22:15 от allexa.7

# 329

Общи условия

Активация на акаунт