♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 246
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Гор, джанъм преди малко свърши по Нова тв  hahaha  Ако имаш канал с час-два назад - връщай  Hug

Горджим, хаятъм, намести се удобно на леглото и да те почвам... с масажа  Whistling

# 362
# 363

smile3544 smile3544 smile3544

МерветУ я няма на едната снимка  Mr. Green 
Иначе всичко друго е като 2 капки боза - една сюрия народ с по един красавец на снимките  Flutter  Добре, че Гупсе я няма  Whistling

# 364
Гор,не знам кои следиш от американските,ама аз следя от там около 17 като не смятам тия дето са ги спрели или приключили.От турските около 7-8 до момента...питай ме как се чувствам Mr. Green Crazy

# 365
Гор, след малко по Бтв пък почват "Черни планини"  Mr. Green
Днес ще ти дойде добре Ибрахимовалеж  Hug

Жани, джанъм, кога успяваш да гледаш всичките трийсетина сериала, че и другите ти ангажименти?  Shocked
Аз едва смогвам с 5-6 сериала  Whistling

# 366
Тази седмица започват сериалите дето ги следя от американските де.

# 367
Нежи,свалям и когато имам време гледам.Примерно някои си ги изчаквам да излезе целия сезон и после си правя един маратон...Иначе няма как...

# 368
  • Пловдив

А, чок гюзееел олду Mr. Green Щях да тъпея из нета, добре, че си ти значи  Hug Колкото повече Ибо - толкова повече  Crazy

# 369

А, чок гюзееел олду Mr. Green Щях да тъпея из нета, добре, че си ти значи  Hug Колкото повече Ибо - толкова повече  Crazy

Хади ийй сеирлир сонра  Hug
Хареса ли ти масажиста Баръш?  Flutter  Подейства ли или ще изчакаш и въздействието на Ибо, и тогава ще ни споделиш диагнозата си?  Mr. Green

# 370
  • Пловдив

Горджим, хаятъм, намести се удобно на леглото и да те почвам... с масажа  Whistling

Наместих се.., ако няма серия другата седмица, да знаете - може да съм контузила Баръш масажиста.

Неж чок саол, татлъм  Hug Hug Hug

# 371

Съвместно с Нежи Simple Smile  с малко закъснение снимката с питанката- на кого са пръстчета на кръста на Елчин newsm78

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 15:06 от mama-sarda

# 372
Capде  Hug

Снимката обаче е колаж  Thinking Peace  Намерих фотографии от същото събитие - Елчин и Баръш бяха гости в едно тв шоу, певицата Айдилге също беше там. Ето и снимките от участието и на тримата:

# 373
 #2gunfireАх ,мизерници. Нищо де явно и на друг му се иска тия да се гушкат за снимка

# 374
Баръш и Елчин са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт