♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 068
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Наща много замечтана тука , сигурно са рисували заедно с ПатронЯ:
https://instagram.com/p/8hvqb3lN6m/?taken-by=kiralikaskdizi

# 706
Извинявам се, че инфото за "Черна обич" е оскъдно, но само това има публикувано в сайта на Star tv  Peace  В момента, в който те обявят имената и на другите актьори, ако решат да допълнят резюмето, ще коригирам информацията в темата.

# 707
Скрит текст:
Добро утро, момичета! В някоя от предните теми беше публикувана темата, в която обсъждат "Да обичаш на инат" - Inadina Ask.
Моля да подскажете коя е!
Хубав ден!.

Добро утро Hug
Аз го гледам,но няма тема за него или поне не съм видяла Peace
Да, мила! Няма отделна тема, дори тук се обсъждаше да го включат и този сериал тук.... /може би преди 2-3 теми, но нямам сега време да се връщам назад/

Когато стана въпрос за "Любов на инат" , само 2 или 3 момичета от темата го следяха  Peace  Предложи се вариант, когато свърши сезона, да се обсъжда, защото в онзи момент всяка от тях беше гледала до различен епизод  Peace

Ако искате може да направим отделна тема за този сериал, защото ми се струва, че тук съвсем ще се "изгуби"  Peace

# 708
Bec, джанъм, виж какво намерих  Flutter   Като го видях и веднага за теб се сетих  Hug

Памир застанал открито и те моли: "Позволи ми да те обичам"  Crazy

# 709
Баклава, баклава..  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 710
Скрит текст:
Добро утро, момичета! В някоя от предните теми беше публикувана темата, в която обсъждат "Да обичаш на инат" - Inadina Ask.
Моля да подскажете коя е!
Хубав ден!.

Добро утро Hug
Аз го гледам,но няма тема за него или поне не съм видяла Peace
Да, мила! Няма отделна тема, дори тук се обсъждаше да го включат и този сериал тук.... /може би преди 2-3 теми, но нямам сега време да се връщам назад/

Когато стана въпрос за "Любов на инат" , само 2 или 3 момичета от темата го следяха  Peace  Предложи се вариант, когато свърши сезона, да се обсъжда, защото в онзи момент всяка от тях беше гледала до различен епизод  Peace

Ако искате може да направим отделна тема за този сериал, защото ми се струва, че тук съвсем ще се "изгуби"  Peace

Ако има желаещи, аз съм за!
Още върви стегнат и не се разводнява, а и са симпатяги всички, особено онази бъбривата...

# 711
  • Под Сините камъни

Темпи, може би фрагман на Статуса ще има чак другата седмица  ooooh!  Предполагам, не съм сигурна  Peace

Защо няма ли да има тая седмица серия  newsm78 Уж ви чета ама това съм го пропуснала

# 712
Деси, ако има и други желаещи - ще направя тема  Peace  Ако някой друг иска да я пусне - нямам против, защото в момента "Любов на инат" не го следя. Ще го загледам след време, че сега няма да успея да си го вместя в графика  Mr. Green

Пепински, в събота ще има мач. Епизод на Статуса ще има чак на 17.10  ooooh!

# 713
  • Под Сините камъни

пфу  ooooh!

# 714
пфу  ooooh!

Дано поне в събота се смилят над нас и да излъчат фрагман  Praynig

# 715
Наща много замечтана тука , сигурно са рисували заедно с ПатронЯ:
https://instagram.com/p/8hvqb3lN6m/?taken-by=kiralikaskdizi

Гор, ти ако рисуваш с ПатронЯ, няма ли да имаш същата физиономия като Дефне?  Mr. Green

Салих ми изглежда отнесен и тъжен  Thinking  Снимка от Инстаграма му:

# 716
  • Разград
16 епизод

# 717
  • Разград

# 718

Всъщност пратката от пакета шоколад ли е?  Thinking  Прилича ми на телефон, но пък какъв е този кейс, ако е смартфон  ooooh!  newsm78

# 719

Дори и ризата му е "на баклава"  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт