♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 019
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Неж, след партниране с такива красавици си е направо наказание
да живееш с "красавица" като Гюпсето ooooh!
Тая нова звИзда не знам дали ще е само в 16еп newsm78
Ще има ревност за Дефо... нейния ухажор е просто отврат ooooh!

# 691
Здравейте, момичета!!!  Hug Hug Hug
Тези двете снимки не ги видях постнати, извинявам се, ако са били, ама надали ще се разсърдите пак да видите тези красоти...  Whistling Whistling Whistling

От сета на Статуса  Heart Eyes Heart Eyes

Нещо от ПатронЯ..  txtloves txtloves

И нещо от Джан Дървото.. Снимките съм си ги кръстила така: "Оценяваме нещо едва тогава, когато го загубим!"  Naughty Naughty Naughty

# 692
      Благодаря за Статуса на руски !!! Първото ми обсебване от тур сер бе от Аси ,неможах да се отърва лесно и от Фатих Харбие ,а сега направо потънах  в Статуса !!! Shocked Shocked Shocked :

# 693
  • Яко в Матрицата...
И на мен не ми е много позната тази особа.Сега ще я гледаме в Делибал с Чаатай.Филма вече е излязъл в Турция.

За мистър Джан Текин ми стана много чудно това хрумване на сценаристите да го е страх и от сянката му.Къв доктор е да го .....ба?!Имало ли бяс кучето,щипел му йода еее йок артък чуш...

Делибал още не е излезнал по кината, премиерата е на 13 ноември. Пуснаха трейлър само. Peace

# 694
Добро утро  Hug
пожелавам ви успешен и пълен с положителни емоции ден Hug Heart Eyes

# 695
Добро утро  прекрасни. Hug

# 696
Добро утро Hug днес съм градска отпуска и ще го играя пътен инжинер, демек ще меря улиците. Чак довечера ще се прибера. Хубав ден момичета

# 697
Добро утро   Hug Hug
Трейлър за Статуса дали ще излезе скоро  newsm78 newsm78

# 698
  • Пловдив
Добрютро  Hug
Няма да ви казвам какво сънувах,  само ще дам жокер - пакетно беше  Crazy В главните роли Баръш и Ибо.Напраууууу, отдавна не бях се ядосвала така, че съм се събудила  Crossing Arms

# 699
Добро утро  Hug

Темпи, може би фрагман на Статуса ще има чак другата седмица  ooooh!  Предполагам, не съм сигурна  Peace

Гор, що не се помъчи пак да заспиш?  ppp

Отивам да правя 2 теми - още сега мисля да пусна отделна за Ягодите и една Пакетна  Laughing

# 700
  • Пловдив
Добро утро  Hug

Гор, що не се помъчи пак да заспиш?  ppp

Помъчих се бе, Неж, след 2 мин ми се разпя Айдилге, която ми е на алармата  Joy Joy

# 701
Добро утро, момичета! В някоя от предните теми беше публикувана темата, в която обсъждат "Да обичаш на инат" - Inadina Ask.
Моля да подскажете коя е!
Хубав ден!

# 702
Добро утро, момичета! В някоя от предните теми беше публикувана темата, в която обсъждат "Да обичаш на инат" - Inadina Ask.
Хубав ден!

Добро утро Hug
Аз го гледам,но няма тема за него или поне не съм видяла Peace

# 703
Темата за Ягодите е готова, сега остана да се мъча с Пакетната   Crazy

Гор, другия път - повече  Hug

"Аромат на ягоди"   / Отделна Тема /

# 704
Хубав ден!.

Добро утро Hug
Аз го гледам,но няма тема за него или поне не съм видяла Peace

Да, мила! Няма отделна тема, дори тук се обсъждаше да го включат и този сериал тук.... /може би преди 2-3 теми, но нямам сега време да се връщам назад/

Общи условия

Активация на акаунт