♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 380
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
И аз взех да си мисля за това - Мурат да е известно време с Айш, че на Джан барем му дойде от нейде акълЯ  Whistling

Ще му дойде акъла, на кукуво лято.. момчето си е безнадежден случай и това е...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хайде и нещо за "разкош" преди сън...  hahaha hahaha hahaha hahaha

И един Берк, че него си го обичам..  Heart Eyes Heart Eyes за разлика от Джан бей..  #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 00:04 от tempestad

# 151
İlişki Durumu Karışık 13 bolum - http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/iliski-durumu-karisik/1434

Нежи  Hug Heart Eyes благодаря за пожеланията .

Лаве  Hug  Саол, джанъм   bouquet
Отивам да гледам Айш, Джанчо тъпанарчо и компания Whistling

# 152
  • Разград
Хандан е празнувала Първия РД на детето си. От екипа виждам само Едже.

Още много снимки.
https://instagram.com/kirazinannesi/

# 153
Добре,  Мурат е истински джентълмен към Аиш. Добър приятел, слушател до някъде, като чуе Аиш да говори за Джан прави едни физиономии недвусмислени. Помага и, повярва в нея, но дали не е пак за да натрие носа на Джан. Изважда думи от контекста на споделеното от дребчо и действа срещу приятеля си. Влюбен в АЙшегюл? Съгласна съм, но не може да я има на всяка цена, за какво? Трофей? Да натрие носа на приятеля си до онзи ден? За мен това не е любов, а война за надмощие. По скоро Джан ще ме убеди, че е влюбен в Аиш отколкото Мурад. За мен той е интригант.

" Елиф ще направи Джан щастлив" - сигурно и сам не си повярва на това.
.... Има и още.... Той не помага на Аиш, а я натоварва още повече емоционално.

# 154
И аз взех да си мисля за това - Мурат да е известно време с Айш, че на Джан барем му дойде от нейде акълЯ  Whistling

Ще му дойде акъла, на кукуво лято.. момчето си е безнадежден случай и това е...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хайде и нещо за "разкош" преди сън...  hahaha hahaha hahaha hahaha

Темпи, джанъм, Джанчо те ядосва, но защо на нас си го изкарваш  Mr. Green  
Хандан днес както ме изнерви, сега като я видях, че и Ефе за разкош  Shocked  Стреснах се, бе  Crazy

Пък на Джан ще му дойде акъла, късно ще е, но все пак трябва  Mr. Green

# 155
Темпи, джанъм, Джанчо те ядосва, но защо на нас си го изкарваш  Mr. Green  
Хандан днес както ме изнерви, сега като я видях, че и Ефе за разкош  Shocked  Стреснах се, бе  Crazy

НеЖи, нали знаеш, че когато човек е бесен, си го изкарва на най- близките...  Hug Hug Hug
Кавичките не видя ли, джанъм беним.. аз не случайно съм ги сложила..  hahaha hahaha hahaha

# 156
Нежи, аз нямам нищо против да гледам известно
време Айш с Мурат...
След всички унижения, които трябваше да преживее
с това ренде
...Мурат я цени, помага,
мил е с нея, влюбен е и не го крие като тъпанара Джан

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 08:00 от *ems*

# 157
аааааааа - любима любима песен от саундтрака на 50 нюанса сиво и добре направено клипче с Дефне и Патрона

# 158
Ох, все тръгвам да гледам серията и все от форума не мога да изляза  Crazy   Hug

Славе, Мурат се влюби в Айш  Peace  Не го е искал, така се случи просто. Тя е различна от жените, с които беше свикнал да е всяка вечер. Тя е свежа глътка въздух за него - по детски чиста, непринудена, забавна, добра и чаровна  Heart Eyes  Той беше човека, който й подаде ръка и повярва в нея. Дори още в Родос й помогна при срещата им на рецепцията ( само като се сетя и ме напушва смях  Joy  Айш го гледа и му говори: "Машалла, красив си! Какво ме гледаш, и без това не ме разбираш"  и в следващия миг Мурат й превежда думите на рецепционистката на чист турски  Joy ). Нормално е, когато Айш му заговори за Джан да прави физиономии. Едва ли му е приятно момичето, в което е влюбен да му говори за друг  Peace  Джан да не би да умира от кеф като чуе Айш да казва "С Мурат съм"  Mr. Green
Вярвам на Мурат, че е искрено влюбен в Айш Heart Eyes  И е готов да й помага и защитава с цената на всичко  Peace
"На война и в любовта всичко е позволено" Wink

# 159
  • Разград
Превод на 15 епизод на Ашка на руски
https://cloud.mail.ru/public/KT4P/yUXXDxr89

В конкурентният сериал тази вечер романтика в Рим и ............

Скрит текст:

# 160
Темпи, видях кавичките  Peace  ама, джанъм, барем да ги беше скрила, че да си имаме едно на ум какво ще изкочи от сандъка  Crazy Mr. Green

Емс, съгласна съм с теб  Hug  Мурат открито си признава чувствата към Айш, не е като Джанчо - "Хубаво ми е с теб, ама бях на 9 години и обещах на Елиф да й държа ръката"  ooooh! Crossing Arms

Марти, не мога да отворя клипа  Peace  

# 161
Нежи, няма да се повтаряме, но това което си написала
го покрепям на 100%

# 162

Скрит текст:

Много бързи тези рускини  Crazy  Браво!

Офф, дано тази романтика да не попречи на рейтинга  Praynig  

# 163
  • IT

Скрит текст:
Ванче, как се казва този сериал?

# 164
  • Разград
Скрит текст:
/spoiler]
Ванче, как се казва този сериал?
"Сезонът на черешите" - той също е летен сериал от миналото лято. Който беше с много висок рейтинг, който задържа чак до края на юни месец тази година и сега е втори сезон - 53 епизод.
В него също заложиха на визията на гл. актьор. Отначало и той започна като романтична -комедия, но след това  май премина вече в драма. Спрях да го гледам след като изчезна комедийната нишка.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 00:39 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт