♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 381
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!
Май са нови тези, но може и да не са, но пък са много хубави.
https://www.facebook.com/105227859819423/photos/pb.1052278598194 … ype=3&theater
https://www.facebook.com/105227859819423/photos/pb.1052278598194 … ype=3&theater

А много ще се радвам новината да е истина, но и аз се съмнявам.

Аууу, чудно хубава снимка, с чудно красива двойка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Привет момичета!  Hug Hug

Нежи Hug Heart Eyes Heart Eyes, благодаря за новата тема 

Много се радвам за Статуса и рейтинга му Party Party Party Видно е, че хората са имали нужда от свежи идеи и лица.

# 196
А сега де Сим, този замазания Джан ли е или Мурад newsm78

Прилича на Мурад от тази снимка

# 197
# 198

Славенка  Heart Eyes
Мурат е. Джан се вижда отзад(в дясно), явно ги е видял.  newsm78

# 199
Момичета Hug Hug Hug
Нося ви една нова снимка от Статуса, не видях да е публикувана по - напред. Извинете ме ако е така  Heart Eyes

Таман си изясних всичко в главата и ти ме заби...  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Щях да пиша, че останаха 2 снимки, които не видяхме- бесния Джан с телефона, и полуцелувката..  Whistling Whistling Предположих, че по телефона ще се скара с Елиф, а Айшегюл ще се върне, преди да е заминала /като при корейците/ и там ще е сладката сцена.. ама сега..  Shocked Shocked Shocked Всъщност... ама не... офффф обърках се вече..  ooooh! ooooh! Сетих се, че при корейците когато се връщат и не намират Джан, Мурат прегръща и успокоява Дребосъчка.. а Джан ги вижда... т.е точно тази снимка..  Whistling Whistling Whistling Whistling Значиииии може и да съм права.. дано, дано.  Praynig Praynig Praynig Praynig При корейците после се изпокарват май Джан и Айш, а при нас току виж временно ги събрали- както решихме и снощи, при нашите сцените нямат много връзка- както си крещят, в следващия момент се смеят и прегръщат, и после пак са сърдити...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 200
  • Разград

Берг с приятел гледа серията.

# 201
Направих повторение на АШК-а и преди Йомер да отиде за кафе се усети,че ще се поддаде на Дефне.

# 202

Дали се е смял или сам се е псувал...  hahaha hahaha hahaha

# 203

По скоро е псувал Джан, а се е кефил на Берк

# 204

Славенка  Heart Eyes
Мурат е. Джан се вижда отзад(в дясно), явно ги е видял.  newsm78
Аз не го виждам Джан, нито в ляво нито в дясно newsm78

# 205

И от двете по много  Mr. Green пък ако разбере ний кво му мислим леле леле  Wink

# 206
Момичета Hug Hug Hug
Нося ви една нова снимка от Статуса, не видях да е публикувана по - напред. Извинете ме ако е така  Heart Eyes

Aни, на тази снимка се вижда Джан  Peace

# 207
Джан е със същите дрехи, значи са се върнали...и Джан ще се вкара пак в един филм #Crazy

# 208
  • Разград
Щях да пиша, че останаха 2 снимки, които не видяхме- бесния Джан с телефона, и полуцелувката.

За снимката с телефона пише че е монтаж за 14 серия.

# 209
Здравейте Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моя Мурат хич не си губи времето,ама хак му е на Джан hahaha hahaha hahaha hahaha
Да разбере,че е влюбен в нея това е единствения начин ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Но тази къща къде е,значи ли,че не са заминали за Кан?Как иначе Джан ги вижда?

Общи условия

Активация на акаунт