♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 116
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
ей сега ще видим наш Йо къв е пич желзен Wink

# 541

Малко и е, искам да я направят луда и щастлива- Аиш, Мурад и Джан свИтата троица
+1 само А луда нека я прави hahaha hahaha hahaha hahaha

# 542
Дали пък няма да  разделят нашите за някоя серия тия сценаристи newsm78

Те вече са разделени, само работят заедно.
Винаги е така в тия истории - събират се, драма, изоставяне, драма, други хора за цвят, пак драма , гонитба и така до заветното сдобряване и хепи енд с множество малки Йомерчата и Дефненца  Mr. Green

Хади Бакалъм hahaha hahaha hahaha hahaha

# 543

Те вече са разделени, само работят заедно.
Винаги е така в тия истории - събират се, драма, изоставяне, драма, други хора за цвят, пак драма , гонитба и така до заветното сдобряване и хепи енд с множество малки Йомерчата и Дефненца  Mr. Green

Значи, сега ще ги разделят, ще се гледат отстрани като котараци, ще се натискат по асансьорите и стените и накрая булка-младоженец и финал.

# 544
Дали ще е само за една обаче.Аз не съм гледала превода на Ашка на 15 епизод-Йо прости ли на Дефо или се глези още? hahaha hahaha hahaha hahaha
Още се фръцка. Искаше заедно под душа, тя отказа и ся така щом няма душ, има шоколад Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
В случая да си стрелям по Нера #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 546
Дали ще е само за една обаче.Аз не съм гледала превода на Ашка на 15 епизод-Йо прости ли на Дефо или се глези още? hahaha hahaha hahaha hahaha
Още се фръцка. Искаше заедно под душа, тя отказа и ся така щом няма душ, има шоколад Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама Дефо луда ли си ма къз,Йо те иска под душа,ти не влизаш?Как да се сдобрите ма? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 547
Нера ще има да чака да се женят до 6 месеца.

# 548
Аз ако бях на мястото на Дефне щях да вляза под душа с Йомер.

# 549
Нера ще има да чака да се женят до 6 месеца.
Аз не разбирам Нера,вече не иска ли да са заедно?За кво им се меси кухата лейка? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 550
А не се съмнявам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 551
  • Пловдив

За нас е ясно, Гале  Joy Joy Joy
Той знаеше, че тя няма да го последва в банята и нарочно я провокира, за избегне разговора.

# 552

и аз така Stuck Out Tongue (y)

# 553

За нас е ясно, Гале  Joy Joy Joy
Той знаеше, че тя няма да го последва в банята и нарочно я провокира, за избегне разговора.
И той Чакал  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Само по баклави излиза Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 554
  • Яко в Матрицата...
Ей тая кокошка я спрягат за Шоколадовата интрига в Ашка:

ooooh! ooooh! ooooh! Много си е хубава Лейлята Heart Eyes, ама не съм убедена, че ще я вкарат в Ашка.

Ха добър вечер Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт