♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 052
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • IT
И аз не знам дали ще ги гледам онлайн или на превод, по-скоро второто, защото гледам Черешите на превод и др сериал с 4те жени пак на превод. Малеее побърках се, добре че нямам ит. и амер. сериали още, че ще стане зле работата.
Така че както го трешите. аз всякак съм за

# 586
Вес, пак по Star tv ще е Обичта  Peace  На мястото на Ягодите го пускат  Laughing
Ако са в събота - конкуренцията ще е доста  Whistling  Череши, Ягоди, Рози и Статус  Crazy

# 587
  • Пловдив
Аз ще гледам Kara Sevda  Peace
Неж, замести я наистина тук  Hug

# 588
Вес, пак по Star tv ще е Обичта  Peace  На мястото на Ягодите го пускат  Laughing
Ако са в събота - конкуренцията ще е доста  Whistling  Череши, Ягоди, Рози и Статус  Crazy
Ужаст направо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз само Статуса гледам от тези Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моят избор е лесен hahaha hahaha hahaha hahaha
Да мислят момичетата,които гледат Ягодите Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 589
Добър вечер, момичета  Hug
Това не са ли очилата, с които беше и Айши след напиването  newsm78 Как си ги разменят  hahaha
Взел ги е на заем  hahaha hahaha hahaha

# 590
Тръгнах за едно, намерих друго  Mr. Green

Седмична класация:

# 591
Аз Ягодките не ги следя,а в събота съм със Статуса Hug
Черешите и Розите тотално ги отсвирих-много ги разводниха,чак Босфора преля hahaha Оставам в четвъртък с Inadina ask-любов на инат и Статуса в събота,Ашка го чета от вас и гледам преводите после Peace

# 592
  • Яко в Матрицата...

Не знам как стоят нещата по принципвъв форума, но вече има тема за kara sevda Peace

# 593
  • Пловдив

Не знам как стоят нещата по принципвъв форума, но вече има тема за kara sevda Peace

Може.
И ние сме тема за Ашк-а, ама той се обсъжда и в друга тема, де  Crazy

# 594

Рени  Hug Hug Hug Hug
Тема за Кара севда може да си има,те нямат общо с тази тема.Тука сигурно името ще се смени на вместо Ягодите Peace Peace Peace Peace Peace

# 595
Момичета, каквото и да решите аз съм ЗА. Не мръдвам и сантим без вас никъде. Heart Eyes

# 596

Може.
И ние сме тема за Ашк-а, ама той се обсъжда и в друга тема, де  Crazy
Колко ли други теми има в които се обсъжда Ашка hahaha hahaha hahaha hahaha

# 597
  • IT
dettodorowa при черешите стана интересно сега, иначе аз на тези от първи сезон превъртам на моменти

# 598

Видях я  Peace 

Но ми се струва, че заради етикета, който някои хора ни лепнаха - "Пакетната Тема"  Mr. Green  няма да ни приемат радушно, знам ли  Thinking  А тук вече си се знаем и лафът върви  Laughing

# 599
Аз си гледам Статуса и Ашкъ, както решите така направи Нежи. Ягодите ще ги свършат бързо без туй с тоя инфантилен сценарии губят рейтинг, щели да вкарват нови персонажи уж. Боза. В този филм май само Бурак се разви и израстна като роля. Останалите разтягат локуми и на ти си куклите дай си ми парцалите. Мое мнение де.

Общи условия

Активация на акаунт