♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 105
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Ей тая кокошка я спрягат за Шоколадовата интрига в Ашка:

ooooh! ooooh! ooooh! Много си е хубава Лейлята Heart Eyes, ама не съм убедена, че ще я вкарат в Ашка.

Ха добър вечер Hug Hug Hug
И мен не ми се вярва!
Кво стана нали Ханде Д.щеше да играе в сериала,лъжа ли беше всичко?

# 556
  • Яко в Матрицата...

ooooh! ooooh! ooooh! Много си е хубава Лейлята Heart Eyes, ама не съм убедена, че ще я вкарат в Ашка.

И мен не ми се вярва!

Ханде писа, че само гледа сериала Peace

# 557

И мен не ми се вярва!

Ханде писа, че само гледа сериала Peace
Жалко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Тя дали ще играе в някой сериал през сезона?

# 558
Ханде няма как да играе отново с Баръш. Актьори,който са игра ли екранна двойка няма как да са отново дори и за малко.

# 559
Нера ще има да чака да се женят до 6 месеца.
Аз не разбирам Нера,вече не иска ли да са заедно?За кво им се меси кухата лейка? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И тя не знае, какво иска патката  #2gunfire. То не е лесна работа да дробиш манджи Mr. Green, а Нера има нужда от спешна помощ. Тая жена ни бяло с бялото, ни черно с черното, как може такова нещо. Неджми се спаси милия. Ама и тези сценаристи не помислиха ли малко бе за драгия зрител Sad .

# 560
Цитат
чувство за дълг
Какъв -детски- когато бил на 9 години. Мъж на зо-з5 години.С разум на възрастен. Елиф нямаше ли го този същия дълг ? Ама предпочете Мурат. Когато той и отказа, тогава се насочи към Джан да му припомни дълга.
Права си  tigasa1, така е, но те с много различни.
Мурат,ако поиска Елиф, тя веднага ще отиде при него.

# 561
Неджми и Нера разделени ли са още?Нали се върна Судето-копието на Нера?
Това,че неможе да играят дадени герои заедно повече от веднъж не съм сигурна,че е истина.Виждала съм май такива сериали?

# 562
Цитат
чувство за дълг
Какъв -детски- когато бил на 9 години. Мъж на зо-з5 години.С разум на възрастен. Елиф нямаше ли го този същия дълг ? Ама предпочете Мурат. Когато той и отказа, тогава се насочи към Джан да му припомни дълга.
Тя Елиф си иска Мурат,не Джан и точно заради тва да е сама накраЯ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 563
Bec, Неджми и Нера още са скарани. Дори Неджмош изчезна по средата на серията  Whistling

Относно новата героиня - може да е само за един епизод, както беше с новата асистентка  Peace  Да не се напрягаме, докато не сме видели  Mr. Green Hug

# 564
Bec, Неджми и Нера още са скарани. Дори Неджмош изчезна по средата на серията  Whistling

Относно новата героиня - може да е само за един епизод, както беше с новата асистентка  Peace  Да не се напрягаме, докато не сме видели  Mr. Green Hug

Лейля не е повърхностна актриса,ако влезни в сериала няма да е за 1 епизод Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 565
Цитат
чувство за дълг

Елиф го обича, само да и каже нещо и тя ще зареже всичко заради Мурат 100%, Джан е просто прищявка.

# 566
Поне за 2-3 епизода ще е девойката.Малко Дефне да по ревнува тя защото не може. Joy Joy

# 567
Поне за 2-3 епизода ще е девойката.Малко Дефне да по ревнува тя защото не може. Joy Joy
Кво Йо дава ли поводи на Дефо,че да ревнува? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 568
# 569
  • Пловдив
Кво Йо дава ли поводи на Дефо,че да ревнува? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Веси, вземи поне трея да гледаш  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт