♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 116
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
За новата снимка на фризера- ако е кор.версия май е от момента,когато Джан след заминаването на А отива при нея и я пита :Айшегюл,искаш ли да идем на ресторант hahaha  Обърка и името и тя побесня Joy Joy Joy Joy
Умирам си от кеф да го видя това Crazy
После тя ще го накара да идат до летището,но закъсняха и той помисли,че са отлетели с Мурат Peace
Не знаеше,че А е накарала Мурат да се върнат.Отидоха в един бар и той си изля душата най-накрая. Тя го освободи от задължението към нея и той се върна вкъщи и ги завари двамцата с Мурат прегърнати Laughing

# 571
Поне за 2-3 епизода ще е девойката.Малко Дефне да по ревнува тя защото не може. Joy Joy
Кво Йо дава ли поводи на Дефо,че да ревнува? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Веси, вземи поне трея да гледаш  hahaha
Ок сега ще го видя hahaha hahaha hahaha hahaha

# 572
Не намирам превода на 15 ашка на бг.Може ли линк?

# 573
За новата снимка на фризера- ако е кор.версия май е от момента,когато Джан след заминаването на А отива при нея и я пита :Айшегюл,искаш ли да идем на ресторант hahaha  Обърка и името и тя побесня Joy Joy Joy Joy
Умирам си от кеф да го видя това Crazy
После тя ще го накара да идат до летището,но закъсняха и той помисли,че са отлетели с Мурат Peace
Не знаеше,че А е накарала Мурат да се върнат.Отидоха в един бар и той си изля душата най-накрая. Тя го освободи от задължението към нея и той се върна вкъщи и ги завари двамцата с Мурат прегърнати Laughing

Диде, наЩа Елиф не е толкова добра, колкото корейската  Crossing Arms  И ще й се "радваме" на номерата още дълго време  ooooh!  
Колкото и да страда Елиф, все ще й е малко  Twisted Evil

# 574
# 575
  • IT
Офф много съм зле, мисля че сме сряда и се чудя защо няма ягоди #Crazy #Crazy #Crazy

# 576
Офф много съм зле, мисля че сме сряда и се чудя защо няма ягоди #Crazy #Crazy #Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е тва беше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 577

hahaha hahaha hahaha

Като стана дума за тях - тъй като другата сряда вече ще дават "Черна обич" , а Ягодите ги местят и аз не знам в кой ден  Peace  мисля още от другата тема да ги отделя.

Но пък се чудя друго - ако има желаещи в сряда да гледаме Бурак  Flutter  да заместя ли в тази тема Ягодите с "Черна обич" или не?  Peace

# 578
Весе ми тя ако не беше оная русата в 10 епизод Йомер нямаше да разбере,че Дефне има чувства към него.Ама да уточня тя не отиде на проверка в къщата му. hahaha hahaha hahaha hahaha
Ягодите май ги местят в събота.

# 579

hahaha hahaha hahaha

Като стана дума за тях - тъй като другата сряда вече ще дават "Черна обич" , а Ягодите ги местят и аз не знам в кой ден  Peace  мисля още от другата тема да ги отделя.

Но пък се чудя друго - ако има желаещи в сряда да гледаме Бурак  Flutter  да заместя ли в тази тема Ягодите с "Черна обич" или не?  Peace
Черна обич по кой канал ще го дават?
Аз ягодите ги спрях тотално Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Така,че мен ми е все едно дали ще заместиш Ягодите с Обичта.Нека другите да кажат?

# 580
Добър вечер, момичета  Hug
Това не са ли очилата, с които беше и Айши след напиването  newsm78 Как си ги разменят  hahaha

# 581
Весе ми тя ако не беше оная русата в 10 епизод Йомер нямаше да разбере,че Дефне има чувства към него.Ама да уточня тя не отиде на проверка в къщата му. hahaha hahaha hahaha hahaha
Ягодите май ги местят в събота.
Така бяха казали,да видим кви ще са рейтингите тогава?Да видим ще бият ли Статуса?

# 582
Неж,тя си мисли,че го спасява Mr. Green Ама като види и чуе от него,че е влюбен в А,какво ще прави newsm78 Пък и тя обича Мурат Peace Ама как си играе тая фръцла с чувствата на Джан-направо ми иде а я скалпирам #Cussing out И него също,дето не смее да си признае,че е влюбен в Дребосъчка Tired Накара я а страда,въпреки че знае,че го обича Cry По-грозен начин да я накара да се отдалечи от него не мога да измисля ooooh!

# 583
Добър вечер, момичета  Hug
Това не са ли очилата, с които беше и Айши след напиването  newsm78 Как си ги разменят  hahaha
Дегизировка да не го познаят,ама късмет йок hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 584
докато той говореше с възрастния човек на лодката му каза,че обича две жени #2gunfire

Моля?!  Shocked Twisted Evil ooooh!

Обичал две жени - друг път!  Naughty  Тъпанар неосъзнат!  Crossing Arms
Не го казва той а възрастния човек hahaha hahaha hahaha hahaha
Каза нещо от сорта,че има чувства към  2 жени,но трябва да избере 1
Точно,но чувствата са различни.

Общи условия

Активация на акаунт