♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 083
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив

Всъщност пратката от пакета шоколад ли е?  Thinking  Прилича ми на телефон, но пък какъв е този кейс, ако е смартфон  ooooh!  newsm78

Шоколад е, явно и не какъв да е.

Неж, ние с Патрона снощи " рисувахме", аз защо казвам, че много се ядосах като се събудих  Mr. Green

А Салих ми изглежда уморен, отпуснат.

# 721
Привет и от мен! Hug Hug

Имам повод да ви почерпя. Сигурно с майката на Баръш сме се засекли из коридорите на родилните домове, виртуално обаче   hahaha
Малкият ми,  пораснал син днес  е рожденник

Скрит текст:

# 722
  • Пловдив
Елиии, нерде син, притеснихме се  Hug  Heart Eyes
Да ти е живо и здраво момчето, много да мечтае и да сбъдва! Прекрасен празник  newsm59  Gift  party023

# 723
Ели  Hug 
Да ти е жив и здрав рожденика, и много да те радва!  newsm59 newsm38  ura

# 724

Всъщност пратката от пакета шоколад ли е?  Thinking  Прилича ми на телефон, но пък какъв е този кейс, ако е смартфон  ooooh!  newsm78
Шоколад е, явно и не какъв да е.

Неж, ние с Патрона снощи " рисувахме", аз защо казвам, че много се ядосах като се събудих  Mr. Green

А Салих ми изглежда уморен, отпуснат.

Шоколад, афродизиак, хмм... бившата изгора иска да "подгрее" Йомерджим за появата си  Crazy

Гор, другия път ти пожелавам освен да рисувате, да имате време и изложба с всички картини да направите  Mr. Green  Hug

# 725
  • IT
Ели , да ти е живо и здраво момчето, много да те радва и  да имате много поводи за усмивка! newsm59

# 726
Ели честит ти рожденик... Здрав и щастлив да е, с много късмет, любов и успех обграден..  newsm59 newsm59

# 727
Eли ме подсети, че в петък Баръшко е рожденик  Crazy  Не ми се мисли в този ден какво ще е из нета  Flutter Whistling  За нашата тема е ясно  Mr. Green  Поздравления за ПатронЯ ще има безброй  Crazy

# 728
Поздравления за рожденика!Да е здрав,много щастлив и обичан!   party023  ura nbirthday

Тема за Любов на инат наистина няма,но и сме 5-6 човека,които го гледаме така,че едва ли ще върви темата.Някой ми беше споменал,че е замислено филма да бъде 13 серии,но виждам,че продължават,ако някой има повече инфо и е от гледащите може на лични.Аз също го гледам и много си го харесвам,но ако ще има тема и аз съм за...

НЕЖИ, hahaha hahaha hahaha Ризата му била на баклава дори хахах,май май като войниците навремето и ние имаме нужда от малко бром в чая,че се побъркахме Crazy

# 729

Благодаря ви момичета за пожеланията!
Нека всички сме живи и здрави!

Разгледах  снимките и фрагманите за новия епизод на Ашка. Сега пък шоколадова изненада ли ще имаме. Тази артистка беше сестрата на Махир в Карадая. Играе добре. Дано е само гост артист, че много стават дразнителите след Суде и другия опонент.
И да си призная новия конкурент ми харесва как  играе, особенно този глас ,напомня с  поведението си  на дон Карлеоне  Mr. Green мек, шептящ ,  бавен ,внимателен обаче жестоко режещ и унищожаващ Mr. Green
Мисля, че Ясемин е моментно променена,благодарение на вниманието от Ибо. Много скоро ще си влезве в кожата на жилеща и хапеща.  Човек който е задгърбил семейството си трудно се променя към добро,освен ако не преживее някакъв шок или психическа травма. От нея очаквам предателство към Йомер и фирмата като цяло, може и да сгреша-какво по-хубаво от  това.

Eли ме подсети, че в петък Баръшко е рожденик  Crazy  Не ми се мисли в този ден какво ще е из нета  Flutter Whistling  За нашата тема е ясно  Mr. Green  Поздравления за ПатронЯ ще има безброй  Crazy
Баръш има страшно много посредователи  най вече от дамската част.
Наистина не си представям как ще се разтресат форумните теми свързани с него само след един ден - 9 октомври.
Той всъщност обърна вниманието към себе си точно с ролята на Йомер и има защо да е харесван.

# 730
  • Пловдив
Eли ме подсети, че в петък Баръшко е рожденик  Crazy  Не ми се мисли в този ден какво ще е из нета  Flutter Whistling  За нашата тема е ясно  Mr. Green  Поздравления за ПатронЯ ще има безброй  Crazy

Ще го отразим празнично ПатронЯ, как иначе  Heart Eyes Ще го отпразнуваме тука, ще му честитим навсякъде, където има профили  Mr. Green Набра голяма популярност с тази роля, ще бъде лудница по страниците му.

# 731
Жани, бром не желая  Naughty  Шоколад ми дай на менЕ  Crazy  и баклава Mr. Green 

Петък - ден на Майстора, а този път и на ПатронЯ, и на серията  Crazy  Ваааййй, вай, вай  Laughing  Еуфорията ще ни тресне още от утре галиба  Flutter

# 732
Ели  Hug Hug Hug да е жив и здрав синът ти да те радва и обича страшно много.  Hug newsm59

Таз дето ще влиза като гост-звезда няма да е за дълго ама Суде сега  и тази  ooooh! ooooh! ooooh!

# 733
Пакетът  Mr. Green  Ама не онзи, а "онзи пакет"  hahaha

# 734
  • Пловдив
Мдааа, чист и органичен швейцарски шоколад с люта чушка  Joy Joy Joy
Тая ще е някоя пиперлия кака, голямо шоу ще е.

Общи условия

Активация на акаунт