Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 41

• 63 984
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Ще, Стефчо, ще! Още съжалявам, че не се включихме навремето в строеж на едни къщи. Изплаших се, че няма да ни стигнат парите, защото разходите са непредвидими, а строежът беше общ с други хора. Сега колкото пъти им отида на гости, толкова пъти ми се реве. В крайна сметка им струваше по 40000€ за 160кв къща, колкото аз платих за 55кв в блок.

# 226
Нова тема , благодаря .Хапката и пийката са ни много важни и е най-често барбекю Wink

Ааа не си ме разбрала .Аз подчертано тъжно гледам всякога ; да не ме закачат много много ,но мъжът ми е перпетумобиле .

Не знам как не му омръзва, как не се уморява и как му се прави . Питах го и той ми казва ,че е уморен  и че не му се прави ,но трябва да го свърши и заминава .

За блог не знам дали ще се справя , иначе отдавна го мисля. И няколко човека написаха същото ,та може и да има защо   Crazy

Шшш, верно ли ти харесват повече ? newsm78

Много е ценен този модел и все препирни на висок тон се водят у нас . Италианско семейство сме при спорове -патос, висок тон , обяснения , аргументи , емоции и още нещо  bowuu

По принцип приземния етаж е бейзмънта .

Та хората си правят стая за игра, стая за Билярд ,стая кино с  театър за кинопрожекции или го дават под наем като отделен апартамент , защото си има етажа  отделен вход и стълби от горния етаж .

Ако се загледате на снимките до колоната на трапезарята ,до масата за хранене , има ниша за врата . Ние не сме сложили врата ,защото никой не живее с нас и няма нужда от врати .
Това е коридора със стълбите за надолу Simple Smile

Онзи ден такава билярдна маса и маса за бридж гледахме ,но само с гледането си останахме .

Мъжът ми гледа една прожекционна стена за кино вече година ,но са доста скъпи и ще чакаме промо цени .Тя се навива и не се вижда през деня . Тъкмо имаме една свободна стена  ooooh!

Бейзмънта Или ще се дава под наем или за моята градина ще ползваме и няма място за такива уредби .

В другата къща живот и здраве като си надвием на масрафа някой ден ще стане  .

При нас размерите на къщите са ,малки, да ти каже Титина и Соу какви са къщите в Америка .
За това им завиждам ,а и за евтините цени там на къщите също  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 21:39 от Анонимен

# 227
  • софия
Ти кажи как се чисти това нещо  Laughing

# 228
Ти кажи как се чисти това нещо  Laughing

Ок е . Засега чистя само по един етаж , а другият е в ремонт .Ще ти кажа когато и двата етажа функционират Simple Smile

Стефчо , благодаря . То и аз съм за чакането ,но все гледаме  ooooh!

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 21:39 от Анонимен

# 229
  • София

.

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 21:55 от Vayana

# 230
  • Варна
Намерих линка за апартамента с афро елементи http://nicety.livejournal.com/1638338.html
Коментирали сме, но за идеи на Не се сърди го поствам пак.

# 231
  • софия
Приятен апартамент. Почти нищо африканско не видях, да се поучат от мароканския апартамент Simple Smile

# 232
  • Варна
Ха ха точно! Буквалното пренасяне на етно елементи видяхме до какво Мароко доведе.
В сравнение толкова елегантно е вкарана етно нотка без да изглежда преднамерена и очевадна.

# 233
Аз имам къща 400+ и си я чистя с роботчета. Така, че не е мисия неизпълнима, а и работя, и с детето се занимавам и поне 2 часа седмично отделям на близо декар градина...

# 234
От близо десет години ми се е забила в главата една снимка - реклама на Molteni - като на стая, декорирана с афро елементи по стените. Издирах я и няма ни афро, ни килимът е като "чипровски" (или като другите подобни етно; и аз щях да напиша същото като Дорис Peace), но пък нали съм я намерила - пускам я. Simple Smile

Човече, според мен не толкова комбинацията е проблемна, ами внимавай при избирането на африканските картини, сред които има страшни кичории. Преди много години мъжът ми ми беше подарил една такава със залез в цветовете на коктейл "Сънрайз", два влюбени жирафа ръфаха в захлас от едно дърво и, не знам въобразявам ли си вече или истина е било, но май имаше и 2-3 зебри наоколо. Crazy За щастие нямам възможност да проверя как точно изглеждаше това въпросно произведение. Mr. Green

Намерих линка за апартамента с афро елементи http://nicety.livejournal.com/1638338.html
Коментирали сме, но за идеи на Не се сърди го поствам пак.
Ауу, тапетът с мастилените петна на Роршах е много психарски Mr. Green, хареса ми.

Блу, нямам, но имам намерение да събера определен тип неща, които трябва да кача някъде. Когато това стане, ще ти дам линк.

# 235
Barbabeau, временно мога да се задоволя с папката ти "любими дизайнери"  Mr. Green
А да се сещаш как се казва дизайнера, който прави едни пеперудени калейдоскопи?

# 236
  • софия
Барба е страшен капацитет!

# 237
При нас размерите на къщите са ,малки, да ти каже Титина и Соу какви са къщите в Америка .
За това им завиждам ,а и за евтините цени там на къщите също  Mr. Green

Къщата ни в Канада даже беше по-голяма и от сегашната. Но си права, тук всичко е поне 2 пъти по-евтино от цените в Калгари. Цените на къщите са съизмерими обаче (поне за Хюстън и Калгари/Торонто мога да сравня)

# 238
Барба, тези жирафи са от любимите ми  Joy! Не си ги изхвърлила, нали, все пак е било любовно послание!
Шшшшш  Hug, благодаря ти, дано си права, че на нас ще ни излезе доста по-скъпо!

# 239
. Преди много години мъжът ми ми беше подарил една такава със залез в цветовете на коктейл "Сънрайз", два влюбени жирафа ръфаха в захлас от едно дърво и, не знам въобразявам ли си вече или истина е било, но май имаше и 2-3 зебри наоколо. Crazy За щастие нямам възможност да проверя как точно изглеждаше това въпросно произведение. Mr. Green

добре де, защо го обиди така това хубаво момче и не закачи картината да и се радваш? Имам и друг въпрос, как го накара да харесва диамантена решетка след африкански влюбен залез? питам защото спешно ми трябва да накарам мъжа ми да похарчи едни пари.

Нова Тема, и ние преправяхме 2 дрешника, уж нищо работа но от август още не сме си оправили къщата.

Контеса, мерете си къщите с Титина, моята е миниатюрна - 130 кв. а за чистенето имам теория, че по-голяма се чисти по лесно, поради простата причина, че има повече сторидж спейс и въздух. Големите пространства винаги изглеждат по-подредени от малките.

Общи условия

Активация на акаунт