ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 680
  • 221
  •   1
Отговори
# 45
Стига, де. Авторката тъкмо се беше навила и вие не, та не. Нека опита. Само нейният да не се сдуха още повече, ако жокерът "помощ от приятел" го бива повече и е по-издръжлив. За което предполагам авторката силно се надява.  Mr. Green

# 46
Стига, де. Авторката тъкмо се беше навила и вие не, та не. Нека опита. Само нейният да не се сдуха още повече, ако жокерът "помощ от приятел" го бива повече и е по-издръжлив. За което предполагам авторката силно се надява.  Mr. Green

Нека опита. Ако е по - добър ще се задоволява с него. Онзи ще ги гледа, може и да се възбужда, има такива хора. Аз познавам. Извратени, не извратени, тяхна си работа. Те си знаят най - добре.

# 47

Да опита, явно й се иска, ама да има резервен вариант и да не се изненадва, когато мъжа й тръгне да се развежда с нея щото му е изневерила.

# 48
Стига, де. Авторката тъкмо се беше навила и вие не, та не. Нека опита.
Кой е казал "Не"?    Laughing
Като й е мерак, да се пробва.Аз само й подхвърлям какво да очаква като продължение....
Щото, не знам тя ли е толкова наивна и глупава, че се връзва на оправданието "Аз искам на теб да ти е кеф!" или мъжът й я смята за абсолютна балама и че може да си я разиграва както си иска.
Стига бе, наистина ли някой вярва, че има мъж на света, който ще каже:"Виж, мило, знам, че в секса съм пълна нула и не те кефя хич, та ето ти тука един як пръч, да те опъне, та свят да ти се завие!Пък аз Ша гледам, да се науча!"   ?!     Mr. Green
Аз и да го чуя с ушите си , не го вЕрвам, пък вие си вЕрвайте на каквото искате!    Laughing

# 49
  • София
Като й е мерак, да се пробва.Аз само й подхвърлям какво да очаква като продължение....
Щото, не знам тя ли е толкова наивна и глупава, че се връзва на оправданието "Аз искам на теб да ти е кеф!" или мъжът й я смята за абсолютна балама и че може да си я разиграва както си иска.
Стига бе, наистина ли някой вярва, че има мъж на света, който ще каже:"Виж, мило, знам, че в секса съм пълна нула и не те кефя хич, та ето ти тука един як пръч, да те опъне, та свят да ти се завие!Пък аз Ша гледам, да се науча!"   ?!     Mr. Green
Аз и да го чуя с ушите си , не го вЕрвам, пък вие си вЕрвайте на каквото искате!    Laughing
Е, ти го нарече извратеняк и какво ли още не, инак нищо не каза  да  Joy
Може пък това да му е фетиш на него, на някои са крака, на други - тройка с друг мъж, трети лелее за тройка с друга жена..... чак "извратени"..... не ги приравнявай със зоофилите и педофилите, което вече си е болна работа.

# 50
  • София
Може пък това да му е фетиш на него, на някои са крака, на други - тройка с друг мъж, трети лелее за тройка с друга жена..... чак "извратени"..... не ги приравнявай със зоофилите и педофилите, което вече си е болна работа.
Като му  е фетиш, да си каже в прав текст, бе!
Да не се крие зад  " грижата" за задоволяването на жена си.
Разбира се, че е извратеняк.

# 51
Скрит текст:
Сега, предполагам, ти е ясно, че един нормален мъж, осъзнаващ, че има проблем в секса, ще обсъди този проблем с жена си и заедно ще търсят решение.Няма да й излиза с :"Ти си незадоволена, затова дай да намерим кой да те чука качествено, пък аз ще зяпам!", нали?    Laughing
Ако е чаааак толкова загрижен за удоволствието на жена си, отдавна да е предприел действия в насока да подобри собствените си секс-умения.А пък той си кюта, прави си там секса, както на него си му харесва, обаче:сега изведнъж се светва, че жена му е незадоволена.Да кажем, че е като албански реотан, бавно загрява, късно се светнал....ама той пак не търси как себе си да поправи, ами му се прищяло едно пийп-шоу да му спретнат....Айде, де....   Laughing  ти си мъж, вЕрваш ли му, ама наистина?    Mr. Green

# 52
Преди нямаше ли изискване преди да навъртиш 50 мнения да не можеш да пишеш е ''Семейни отношения''?
Спомням си,че гледах в някакъв документален филм такъв случай.Мъжа обичаше да гледа жена си с други мъже.Психолога каза,че това на подсъзнателно ниво показва,че съпругът е гей.Имаше и по-дълго мнение,но това беше извода.

# 53
Въпросът е дали ТИ искаш да бъдеш споделена с друг мъж! Явно мъжът ти желае да те сподели, не искам да съдя, преценям или коментирам причините за това. Нима никоя от ВАС не си е представяла подобно нещо. Признайте си! В главата на човек се върти какво ли не... Проблемът е в последствията, иначе всяка би опитала, поне от любопитство, нали?! Simple Smile

# 54
Признайте си! В главата на човек се върти какво ли не... Проблемът е в последствията, иначе всяка би опитала, поне от любопитство, нали?! Simple Smile

Имаш много нездраво любопитство.  Naughty  Joy

# 55
Здравейте мили мами,

С ММ сме женени от 10години, той е с 7 години по-млад от мен, напоследък му се въртят някакви странни идеи. Показа ми някакви видеа че други мъже споделят жените с чужди мъжи и иска и ние да го направи. Изобщо не знам какво да правя какво да му кажа, ако има мами минали през това моля за помош.

Ужас! Моят е 9 г.по малък от мен и само при мисълта да ме дели с друг, дали физически, дали емоционално се побърква, а камо ли да гледа....със сигурност ще има убииства. #2gunfire Joy
 Всичко има по света, но пък ако му се хойка друг е начина да ти го каже....

# 56

Той ако реши да иде при друга, много кратко ще му е хойкането. Затова предпочита да гледа другите как го правят. Да види къде бърка, да се научи. Той заради жена си го прави, не заради себе си. smile3534

# 57
  • Linz
Наистина ли си на 43 и не знаеш какво да правиш?!

# 58

Той ако реши да иде при друга, много кратко ще му е хойкането. Затова предпочита да гледа другите как го правят. Да види къде бърка, да се научи. Той заради жена си го прави, не заради себе си. smile3534

На жена му да й е хубаво или на него? newsm78Не знам, това за мен е психопатско мислене...не може ти да предлагаш жена си на други ида гледаш...е баси...тя да не е вещ, собственост, значи няма чувства, просто я има като предмет.

# 59
  • по пътя на светлината
На този мъж любовта му е непонятна материя,дори и да има проблеми може да ги разрешите двамата,но да изпитва желание да те гледа как правиш секс с друг партньор....
Мила, това не е твоя човек,любовта при вас явно е само от твоя страна.

Общи условия

Активация на акаунт