ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 683
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
Простак! Аз дори те защитих! Е, малко съм пълничка, но днес не съм яла повече от две филийки хляб и пържолка на обяд.
Не съм имал предвид вас. Закръглените жени имат своя чар.

# 211
Благодаря ти, мило!  Heart Eyes Винаги ще съм отворена да се споделяме един друг.

# 212
Е, щом не касае деца, животни и растения, мисля линията на мислата ми беше такава- да е доброволно. Чингиз хан и три синджира робини не го играем в нашите г.ширини.

Не го играем, щото комунизмът ни го е набил в канчето. Затова сме станали задръстени. Cry

То е ясно, че всеки си има предпочитания, но само една потребителка сподели, че също обича нестандартния секс. А пък въпросният човечец искаше тя да му разкаже подробности на лични. Ако не пишехме и ние, задръстените, щеше да ѝ замре темата. Затова пишем, от добрина.  newsm56

# 213
  • София
За размера ще се повторя. Ако си много настоятелна за размера има как да проверим тая работа.
Така като ме "гледаш" дали видя настоятелност от моя страна? Но виждам, че въпреки догадките ти относно външния ми вид и държанието, все още имаш желание за проверка.  Joy
Айде със здраве, че не си ми интересен.  Peace

# 214
  • София
Ми да - ние сме мъжкарани, вие сте женчовци. А аз се чудех защо така добре си пасваме.
Не знаех, че си пасваме? Спри се овреме да не изненадаш някого  hahaha

# 215
  • София
Простак! Аз дори те защитих! Е, малко съм пълничка, но днес не съм яла повече от две филийки хляб и пържолка на обяд.
Добре, кво се палиш, къде видя той да говори (пише) за Теб?!
НИКЪДЕ, душко, откак смени профил пикчъра........

# 216
За размера ще се повторя. Ако си много настоятелна за размера има как да проверим тая работа.
Така като ме "гледаш" дали видя настоятелност от моя страна? Но виждам, че въпреки догадките ти относно външния ми вид и държанието, все още имаш желание за проверка.  Joy
Айде със здраве, че не си ми интересен.  Peace
Няма настоятелност от моя страна, ти претендираш за моя размер настоятелно. Намекваш, че ми е малък. Аз ти предлагам да ти го покажа. Нещеш. Тогава спри да говориш за неща които не си виждала. Щом си седнала да се паентиш за размера на един младеж, когото не познаваш май си нямаш работа.
Не го играем, щото комунизмът ни го е набил в канчето. Затова сме станали задръстени. Cry
То е ясно, че всеки си има предпочитания, но само една потребителка сподели, че също обича нестандартния секс. А пък въпросният човечец искаше тя да му разкаже подробности на лични. Ако не пишехме и ние, задръстените, щеше да ѝ замре темата. Затова пишем, от добрина.  newsm56

Искам да ми разкаже на ЛС, да. Що да не искам. Мамооо, какъв съм лош престъпник! Времето за варене на компоти предпочитам да го прекарам в забавления.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 16:37 от Moonraker

# 217
  • София
Ми да - ние сме мъжкарани, вие сте женчовци. А аз се чудех защо така добре си пасваме.
Радвам се, че разбираш от ирония.  Tired

# 218
  • София
Радвам се, че разбираш от ирония.  Tired
Разбирам от ирония и не винаги ми допада. Виж, от хумор или самоирония повече разбирам, ако пък ти ме разбираш.....

# 219
  • София
Разбирам от ирония и не винаги ми допада.
Така да беше казал, ама не - трябваше да си изпробваш чувството за хумор. А аз направо се скъсах от смях... И ти заминаваш в графата безинтересни.  Whistling

# 220
  • София
Разбирам от ирония и не винаги ми допада.
Така да беше казал, ама не - трябваше да си изпробваш чувството за хумор. А аз направо се скъсах от смях... И ти заминаваш в графата безинтересни.  Whistling
Ми прояви ти хумор бре, моят пост никак не беше с хумористична насоченост, напротив, съдържаше тъжна констатация за видяното и изписаното от мамите с малки бебчета. Една дама наистина реагира с хумор, но това със сигурност не беше ти. Иронията просто не беше уместна.

Инак, благодаря ти, че държиш да ме уведомяваш кой в коя графа си го слагаш. Излишно е да казвам, че това едва ли вълнува някого другиго, освен теб, нали?

# 221
Темата май се изчерпа. Ключ.

Общи условия

Активация на акаунт