Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 395
  • 736
  •   2
Отговори
# 120
Ами не знам и аз дали да се стряскам, зсщото от друга страна, ако беше бенка нямаше да израства с нокътя, а щеше да става по-голямо петно и да си остане на мястото. Все пак е по кожата. В понеделник съм на тонове в Токуда, ще отскоча и до дерматолог.

# 121
Сега и мен ме притеснихте. Crazy
Имам едно тъмно  петънце под нокътя на кутрето на левия крак, мисля, че е от удар, но ще го наблюдавам!

# 122
Doli, не знам как е, може би трябва да си я проверя най-накрая. Възможно ли е хормоните ми все още да се наместват след раждането? Цикълът ми идва през 50 дни, имам горещи вълни от време на време, пазя диети, а не отслабвам, имам ужасен косопад...

# 123
До колкото зная, косопадът е характерен за ранният период след раждането. И аз минах през него! Хормоните може и да не са се наместили! При мен също беше трудно и бавно отслабването! Да не говорим, че цикълът ми идва на три месеца! Никога не е бил редовен, ма сега съвсем!  ooooh!

# 124
  • Sofia
Doli, не знам как е, може би трябва да си я проверя най-накрая. Възможно ли е хормоните ми все още да се наместват след раждането? Цикълът ми идва през 50 дни, имам горещи вълни от време на време, пазя диети, а не отслабвам, имам ужасен косопад...
Да,хормоните след раждане доста се променят....Но вместо да се чудиш какво може да е ,си направи едни кръвни изследвания на щитовидни хормони,посети ендокринолог или ЛЛ.Всички тези симптоми ги има при нарушена функция на ЩЖ,но може и да е друго....не се плаши,а действай Peace

# 125
Благодаря, ще действам   bouquet

# 126
Здравейте. В понеделник ми предстой операция , която сигурно ще отложат заради липса на кръв.
Съпругът ми даде, но проблема е в групата. Трябва ми АБ отрицателна. Съвет към кого да се обърна?
Разпитах всичките се познати , но няма. Остава варианта със спекулантите при Центъра по кръводаряване, но ми е много притеснителен.

# 127
Пусни нова тема, за да я видят повече хора!  Wink

# 128
  • Sofia
Здравейте. В понеделник ми предстой операция , която сигурно ще отложат заради липса на кръв.
Съпругът ми даде, но проблема е в групата. Трябва ми АБ отрицателна. Съвет към кого да се обърна?
Разпитах всичките се познати , но няма. Остава варианта със спекулантите при Центъра по кръводаряване, но ми е много притеснителен.
Аз мисля,че не е от значение каква кръвна група е дарителя.Искат я кръвта за да си запълнят кръвната банка,а за операцията ще набавят необходимата кръв от АБ-.Такива са изискванията.
На наша близка и правиха смяна на става и искаха кръв от трима,без уточнение коя група да са.

# 129
Ще изчакам до довечера. Може някой от тук да помогне. Да не разводнявам излишно нещата. Благодаря за идеята.  bouquet

Ами дарител вече има един. Мога да намеря още, но професорката каза , че трябва да е АБ -.

# 130
Абе някои има ли дете с лимфни възелчета?по врата ..зад ухото?малки..но днес опипах и нови за това пускам коментар?Ходили сме по доктори но нищо..кАЗват,че е нормално за деца да имат такива и да имат високи показатели на лимфоцити в кръвната картина

# 131
Рони аз като малка все имах възелчета. Но е хубаво хематолог да се изкаже и да се пуснат разширени изследвания. Не разчитайте на лл само, ако само там сте ходили, де.

# 132
Имате ли идея от какво може да се усеща болка в областта на пъпа при жена?

# 133
  • Sofia
пъпна херния Thinking

# 134
Ако в еднократно мисля, че нищо ти няма.

Общи условия

Активация на акаунт