Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Вътрешната температура на човек е около 37 градуса, а тази на ледена вода със много под тази стойност, което е голям шок за организма. Дано бързо се оправиш!  Hug

# 91
Дано, защото много се притеснявам за бебето, въпреки че то е добре. В понеделник съм в Токуда на тонове, ако не съм се оправила ще отида на гастро задължително, защото в събота и неделя едва ли ше намеря добър специалист. Иначе като ям нямам проблем, изхождам се всеки ден (нямам запека характерен за бремнността), дано наистина не е някой перитонит, защото ако е, сигурно ще хвърля топа, а ми се ще да си изгледам детенцето.

# 92
Дано се оправиш, но ако ти станат много силни болките, отивай в спешното!
Не пий нищо за обезболяване, защото се замаскира картината!
Успех! Hug

# 93
Само бъди спокойна, това влияе на бебетата най-много!  Hug
Иначе всеки прави глупости. Аз като бременна излязох на ресторант, в лятната градина, на около 10-15 градуса температура, по рокля къс ръкав, с почти мокра коса, след баня! Резултата беше антибиотик в осми месец. Да чукна на дърво, всичко беше наред с бебето и с мен! Роди се малко над 4 кг, планово, 12 дена преди термин! Повече не прави глупости!  Wink

# 94
Днес съм пила само един Буслолизин, няма да пия повече лекарства, ако станат много силни болките ще отида, разбира се. Впечатление ми прави само, че корема не ми къркори почти. По принцип откакто съм бременна перисталтиката ми е забавена, но не знам вече.. Ще се опитам да бъда спокойна да хапвам по-малко, предимно супи и сухари. Иначе в понеделник ако дори и малко боли ще мина през гастроентеролог, гинеколога ми ще ме насочи. Благодаря ви много за подкрепата и отговорите. Бъдете здрави !  Hug

# 95
Здравейте! Моля за малко помощ - бяха ми изписани Канестен глобули и аз започнах лечението вчера вечерта, като по план трябваше да ми дойде чак понеделник. Имайки предвид и че по принцип ми закъснява с ден-два, не се притеснявах, че може да ми дойде. Но тази сутрин ми дойде. Какво да правя? До сега съм използвала само една глобула. Освен да прекъсна лечението и да продължа наново след цикъла?  Thinking

# 96
  • Sofia
Продължи след цикъла Peace

# 97
След цикъл продължаваш 😉

# 98
Мерси.  Peace

# 99
Здравейте, от вътрешната страна на бедрата ми се образуват малки топчета,които са сиви на свят. Чудя се дали е възможно да са надути лимфни възли или може да са мастни обрзувания?  Преди се появяваха покрай цикъл но сега постоянно ги има  Confused

# 100
Каролче, да не са подобни на вени? Много странно, че ги описваш като сиви. Едва ли са лимфни възли.

# 101
Не ми приличат на вени, да ти призная..На топчета ми приличат Cry

# 102
Ама как така сиви?
И аз имам една вътрешна вена, която явно е разширена малко и стои като подутина, но си е със същия цвят на кожата.

# 103
Теичка, как си? Hug

# 104
Каролче, леля ми има такива топчета, които са всъщност разширени вени. А щом казваш, че е обвързано с идването на цикъла, може да е нещо хормонално, но защо пък точно там и сиви ? Аз все пак си мисля, че най-вероятно са вени.

Дева,  Hug, по-добре съм, вече не ме боли така, да не кажа, че почти не усещам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт