Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте всички,от няколко дни имам подуване на стомаха,страшно къркорене се чува и кофти оригвания особенно вечер.Някои с такива симптоми???

# 361
  • Sofia
Какво си яла?

# 362
Аз предимно ям сладки неща ,натуралан шоколад и кафе,но от два дни шоколада го спрях ,но положението е същото.

# 363
  • Sofia
Това ли ти е основното меню Thinking

# 364
Ее хапвам и други неща но честно казано сладкото пробладава .

# 365
  • Sofia
Пробвай да ядеш няколко дни крем супи,печени ябълки,извара,банани,препечен хляб....

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 20:41 от Doli

# 366
Препоръчайте ми сироп за гърло.
Имам суха кашлица, сякаш гърлото ме сърби отвътре, хрема имам съвсем малко, температура също нямам.

# 367
Препоръчайте ми сироп за гърло.
Имам суха кашлица, сякаш гърлото ме сърби отвътре, хрема имам съвсем малко, температура също нямам.

И това не може ли да го разкажеш на аптекаря, че да ти препоръча, нали затова учат с години за фармацефт.  newsm78 Иначе -Димекс за суха кашлица.

# 368
Стрепсилс интензив спрей си взех аз от аптеката. Облекчава това дразнене в гърлото. Ако ти се занимава може да си направиш домашен сироп. Аз го правя и за детето - помага много и лесно се приготвя. Във вряща вода слагаш три начупени орехи /не отделени от черупките /, три листа индрише и три суп. лъжици босилек. Ври няколко минутки и като се свали от котлона се слага и 1-2л.мед. Остава се да престои 20-ина минути и се прецежда. Пие се на три пъти.

# 369
Здравейте момичета, имам питане , но първо да обясня малко.Ходих при ЛЛ да ми даде направления за профилактичен преглед.Направих си изследвания на урина и пълна кръвна картина.Оказа се, че имам завишени стойности на някои показатели и ЛЛ ми даде направление за бъбречен и направление за гастроентеролог.Отидох при бъбречен специалист, дадох му и двете направления.Човека ми направи ехография на коремните органи, която показа, че имам нефролитиаза(камъни в единият бъбрек)и нещо, което никога не съм знаела-имам и двоен бъбрек ShockedДругото видяно на ехографа е, че черният дроб е леко увеличен, с начална стеатоза(затлъстяване).За бъбреците ми изписа неоренал, но за черният дроб нищо не спомена.Та питането ми е-правилно ли ми е взел и двете направления, или трябваше да ми върне това, което е за гастроентеролог?

# 370
  • Sofia
А ти защо му даде и двете?
Според мен не е трябвало да взима и това за гастрото,въпреки,че ти е направил ехография....

# 371
Ми не знам и аз защо #2gunfire,чудя се, ако отида да си го искам дали ще ми го даде newsm78

# 372
  • Sofia
не съм сигурна.....може вече да е вкарано в системата им Thinking
обади се на ЛЛ и питай дали е било правилно

# 373
Обадих се на личната, тя ми каза, че той трябва да ми го върне.Надявам се.

# 374
Отиди да го потърсиш,предполагам,че са го прибрали/за пациента/.Те не могат да го ползват или отчетат по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт