Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Не е нормално да имаш кървене.
Потърси друго мнение.

# 691
По време на секс получавам кървене. Посетих лекар. Два.
Не е открита причина.
Бактерии, гъбички, инфекция - не. Цитонамазка - IIа група.
Питам - каква може да е причината?
Можело да е от бурен секс (е, не е), от възрастта (настъвала сухота във влагалището), от слаби капиляри, които се пукали по време на секса.
Ами ... Мен ме притеснява.
Така и не знам с какво бих могла да премахна тези ми притеснения. С какво да се 'лекувам'?

Oсновна причина за подобно кървене са полипите в матката. Някой гледал ли те е в първите дни след цикъл?
Как ти е цикъл -има ли промяна? Светъл, тъмен, съсиреци?

# 692
По принцип контактното кървене т.е. по време на секс се свързва с рак на шийката, но може да има доста други причини...сухота на влагалището, раничка на шийката, хормонално....щом цитото е втора група, прегледали са те, значи най лошото отпада....ако чувстваш неприятно търкане от сухота ползвай Глайтгелен  Hug

# 693
Да, гледали са ме. Раничка съм имала, но е горена преди време. Сега не е установено да има проблем.
Цикъла ми е без промяна.
Оф, не знам. Ама хич не е приятно.
Ще ходя пак на лекар Sad

# 694
Не се стресирай, с вътрешен видеозон гледали ли са те...да се изключат полипи и миоми на матката....?
И аз два, три пъти преди години съм имала контактно кървене...така и причина тогава не откриха...! Hug

# 695
Да, гледали са ме. Раничка съм имала, но е горена преди време. Сега не е установено да има проблем.
Цикъла ми е без промяна.
Ще ходя пак на лекар Sad

Значи с цел медицинско изследване се налага да пробваш с друг партньор, за да видиш дали пак ще го има проблема  Mr. Green Разбира се мъжа ти ще разбере медицинските нужди  Crazy
/надявам се горното да се прочете с чувство за хумор и да бъде прието като опит да те усмихна  Hug/

Начало на критическата /е не е казано до няколко години да настъпи но след 30 започва подготовката за нея/
Липса на прогестерон.
Чупливи капиляри.
Глобула на кой си там беше

са също възможни причини.

Но според мен правилното е да се влезе в матката с камера /Хистероскопия/ и да се погледне. Ако всичко е ок спират тревогите.

# 696
Гинеколозите, каза, ходила си на два какво смятат? newsm78

# 697
Цикъла ми е без промяна.
Ще ходя пак на лекар Sad
Според мен повтори цитонамазката и направи и колпоскопия.

# 698
Вчера вечерта получих много силни газове, а от днес имам диария. Това, което ме притесни е, че от тази вечер към диарията се прибави и бледа кръв... Shocked Възможно ли е да е стомашен вирус или нещо по-страшно?

# 699
Ако е еднократно не е проблем, но ако и днес има кръв трябва да потърсиш лекар.

Тъмни, черни изпражнения също са търсене на лекар.  Peace

# 700
  • някъде
Тъмни, черни изпражнения също са търсене на лекар.  Peace
Може да са тъмни от храна. Случвало ми се е примерно при ядене на марули, спанак...

# 701
От червено цвекло стават тъмночервени. Sunglasses
Едва ли разстройството има връзка с другото.

# 702
  • Mediterraneo
Вчера вечерта получих много силни газове, а от днес имам диария. Това, което ме притесни е, че от тази вечер към диарията се прибави и бледа кръв... Shocked Възможно ли е да е стомашен вирус или нещо по-страшно?

Може би е контактно, от диарията е възможно да е разранен леко ануса. Вътрешни хемороиди също могат да са причина.

# 703
Здравейте, имам следния въпрос... Сега ще обясня ситуацията възможно най-кратко:
Закъснява ми с няколко седмици, положителен тест, ходих на лекар, той ми каза 5 г.с., няма да се обяснявам защо, но искам да направя аборт, доктора каза че е много рано, даде ми Примолут Нор, 3 х 2 за 2 дни, каза че те предизвиквали отделяне на сакчето или каквото се води, каза че след като ги спра, до ден два ще ми дойде, ако не дойде тогава ще ми даде час за аборт.
Някой да е бил в подобна ситуация? Възможно ли е наистина да ми дойде или да не се надявам много, много?

# 704
  • Sofia
На мен ми се е случвало и то няколко пъти,но не са ми били предписвани от доктор,а по съвет от приятелка. Много безрасъдно решение от моя страна,но е факт,че ми идваше след 10-ия ден,доста обилен и със съсиреци.

Общи условия

Активация на акаунт