Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на грипа, който започва да циркулира в страната?
Какво мога да направя, за да понижа леко повишения си холестерол?
Какво означава нисък брой на левкоцитите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на грипа, който започва да циркулира в страната?
-
Какво мога да направя, за да понижа леко повишения си холестерол?
-
Какво означава нисък брой на левкоцитите?
-
Изследва ли се гонорея при рутинно микробиологично изследване, назначено от гинеколог?
-
Мога ли да направя електрокардиограма (ЕКГ) в кардиологичен кабинет без предварително записан час?
.....при възпалено ухо с тежка инфекция, което е прегледано от лекар и е изписан антибиотик не бих си позволила на своя глава да не го пия,........повечето лекари задължително изписват антибиотик, причината е , че ухото е тясно свързано с мозъка, при възпалуние , инфекцията може да възпали средното ухо и да се пренесе в главата и тогава става страшно......до сега от антибиотик никой не е умрял, особено ако не се пие безразборно, а наистина при необходимост....не забравяйте че антибиотикът е едно от най важните открития на предния век....без него хората са умирали дори от усложнена пневмония! Не ме разбирайте, че съм привърженик да се пие за щяло и нещяло, но щом е за ухо си е почти задължително....обезболяване с капки и недоизчистена инфекция е причина за хронифициране на проблеми с ушите.... 

...просто обясних какви капки познавам аз....за грешките съжалявам, нямам българска клавиатура..