157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 52 987
  • 415
  •   1
Отговори
# 75
Джейн, майчински ще се изплащат, ако детето ходи на детска или у-ще, ако майката е пълнолетна, ако детето се отглежда в БГ и ако има всички имунизации. Нямам съмнение, че ще има хора, които ще се оплакват.

Дори в drug store фото ще снимат бебето.

# 76
В пощата също ще го снимат. И двете ми деца са снимани на 4 месеца.

# 77
Аз много се надявам просто да съм попадала на мързливи и скатаващи се хора и не ми се иска да си мисля, че масово са такива. Просто ще продължавам да търся и така... За мен работната среда е по-важна и от работа и от заплащане и от всичко...

Мишо беше на 20 дни като го снимахме за паспорт. Виждат се на снимката ръцете ни където му държим главата изправена.

# 78
В сайта на правителството в частта за паспорти пише, че за да се направи снимка с бебе го слагаш да лежи на бял или off-white фон и снимаш Simple Smile
Джейн, ти в коя част на Пенсилвания си?
Аз вчера пуснах по пощата към Харисбург акта за раждане на бебчо, за да ми направят апостил. След объркване на адреса ни в болницата, чак сега получихме акт за раждане, а до две седмици чакам да дойде и сошъл секюрити картата...

# 79
И моего първо е снимано на два месеца и едната ми ръка се вижда. Много се мъчихме да го снимаме без ръцете и не стана. Никой тогава не се сети да го сложим на земята  Joy
Тогава обаче снимките правихме в полицията и няма как да ми ги върнат и да кажат, че не стават, защото сами са ги снимали.

Надявам се технически да е възможно в дрогерията да сложат фона на земята. Ако не може, ще снимам вкъщи. Иначе инструкциите ги четох в интернет, пише дори, че може да се постели чаршаф върху столчето за кола и да се сложи отгоре детето.

Фея, наистина са справедливи.

Ружка, аз съм в Питсбърг. Нашите документи - сошъл и акта за раждане дойдоха в рамките на няколко дни.

# 80
 Джейн, снимай с телефона и дай само да ти принтират снимките.

# 81
Аз със сигурност мисля да снимам сама и да ги принтирам в някое фото. Знам си дяволчето най-добре Grinning

# 82
После ще ви чета.

Гледате ли документарито? Епизод 3 тази вечер:
https://go2.thetruthaboutcancer.com/global-quest/episode-3/?a_aid=55fadee2b6f16

# 83

в портланд, обменяхме информация преди, забравила си Simple Smile

О, да. Извинявам се, не съм забравила. Обърках ник-нейма. Simple Smile
sipirumi, доктор ли стана? Честито!. Какъв е този академик райтинг? Не съм наясно.
Ти магистърска и докторска програма ли учи с финансова помощ и заеми? Не излиза ли много солено?
Доколкото знам за тези програми може да кандидатсваш за асистъншип - и реално таксите са ти покрити+това получаваш работа и малка заплата. На мен това ми се вижда добър вариант, но не знам какви са ми шансовете да ми го дадат.

# 84
  • WA, USA
Доктор станах, да. Магистратурата ми беше от бг и ми я признаха тук. За докторантура за съжаление няма никакви сколаршипс освен ако не кандидатстваш за някакъв грант за изследванията си. От работата ми дадоха по 5 хил. на година, така че оттам ми платиха 15 хил. и ми останаха още 40 хил. на федерален заем, който ще си плащам като добро овчарче.

Academic writing, общо взето ще те научи как да спазваш АРА формат, какви видове papers има, и как да ги пишеш. Мисля ще ти е полезно. Не че няма да се оправиш и без него, ама ще ти е по-лесно, а не като мен да гледаш като теле като ти пратят асайнмънт. Нищо не ти пречи да кандидатстваш за financial help пък като не ти го дадат, здраве да е.

# 85
Здравейте българи живеещи в Америка.
Имам сериозен здравословен проблем, оказа се, че в България не мога да намеря подходящо за мен лекарство.
Мой близък със същия проблем е ползвал лекарство изпратено му от САЩ.
Обръщам се към всички четящи тази тема с молба за съдействие. Естествено ще си поема всички разходи по закупуване и изпращане на лекарството. Самото лекарство не е скъпо, но не се внася в България. Нямам близки или познати живеещи отвъд океана.
Предварително благодаря на тези които имат желание да откликнат на молбата ми.
Бъдете здрави.

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 18:21 от Mама на ....?

# 86
Мама на...? изпращането на лекарства по пощата до и от САЩ/БГ е забранено. Освен това специализираните медикаменти се отпускат само с рецепта. Ако лекарството, което търсиш не спада към тази група, можеш да се свържеш с e-commerce сайта на някоя дрогерия (RiteAid, CVS, Duane Reade/Walgreens, etc.). Може да се съгласят да пратят продукта с куриер (UPS, FedEx). Така пак ще си поемеш разходите, без да е нужно да си зависима от форумни потребители.

# 87
Феа  Кръстница благодаря ти сърдечно за информацията. Лекарството всъщност е едно медицинско кремче. Нямам никаква представа как да го намеря, ще проверя какво мога да направя по дадената насока от теб.

# 88
Купувала съм лекарство, предписано от лекар вГерманиш. Сканираш рецептата и им я прещаш. Централата е локалозирана в Израел и доставят от там лекарствата до САЩ, така че може да пробваш и в тази насока. Така ншма да имав проблеми с митническите власти в която и да е държава (по принцип вноса на лекарства изисква лиценз), т.к. имаш рецептата.

# 89
Купувала съм лекарство, предписано от лекар вГерманиш. Сканираш рецептата и им я прещаш. Централата е локалозирана в Израел и доставят от там лекарствата до САЩ, така че може да пробваш и в тази насока. Така ншма да имав проблеми с митническите власти в която и да е държава (по принцип вноса на лекарства изисква лиценз), т.к. имаш рецептата.
Проблем е, че аз съм в България и зная само името на лекарството. Благодаря и на теб за споделената информация.

Общи условия

Активация на акаунт