157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 040
  • 415
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, да се похвалим...
На 7 ноември се роди нашето момченце Самуил, 3660, 51см.
Много бързо и хубаво раждане беше, ама и в американските болници ти се въртят на пета, още 3 мога да родя Simple Smile Още в неделя се прибрахме, че Мишо и баба му у дома нали не комуникират на един език, та ми беше притеснено за тях. Сега будуваме по цяла нощ и спим през деня.

# 196
  • The QC to be!!!
Мишки, дядо казваше, че скоро всичко ще има, но много хора няма да могадат да си позвоят лекарствата да си купят даже, че ще настанат брат срещу брата, как училищата щели да западнат, болниците да разсипят, специалистите ни щели да избягат, и паметниците си ще забравим и занемарим, че семействата ще се разделят, беше му много мъка как внуците му ще се оправят в идващите времена и дали ще може да ги вижда. И до последно това казваше. Беше му много тежко когато ние решихме на напуснем Бг. Но не само на него… Предполагам това важи за всички стари и болни родители.  Cry

Времето с купоните беше ужасно. Но не беше само за храни. Имаше купони и за дамски санитарни принадлежности, и това което можеше да се купи беше отврат.  Sick

Честити бебоци! Да са ви здрави и обичани, щастливи и много радости да носят. На мамите бърза нагласа на режим и време за наспиване.  Peace

# 197
Честита радост! Много да сте здрави и щастливи всички заедно! Hug Спокойствие и бързо възстановяване!

не се прехласвам по социализма. сорри.

# 198
Честито, Корал! Здрав и спокоен да е! Бързо възстановяване и нагаждане на новия режим! Мишо как реагира на бебчо? Цункай голо дупе от мен, моят момък вече не ми дава много да го тармачкам Simple Smile

Нашите бяха пресно разведени, аз на около 9, брат ми 11. Майка имаше тетрадка с номерирани страници с дните на месеца. Плащаше сметки и разделяше останалото по равно за всеки ден. Няма да забравя "не питай ще купиш ли, а питай можем ли да си го позволим".

Бейби, лигнин!   ooooh!

# 199
Аз бях студентка, петък (сутринта към 10 или някъде там, знам че дойдоха от ректората да кажат) и ни съобщиха новината. Радвахме се че ще махнат история на БКП ( не го махнаха, учихме го още година, но пък махнаха една от специалностите ни). Празните рафтове дойдоха година след това. Не съм любител на социализма и чувставах удовлетворение, че свърши.

Корал, честит ви Самуил, здраво и поспаливо бебе да е.  bouquet

# 200
Ще чакам Корал да се похвали и тогава ще честитя.

И аз не се ща социализмът да се връща.

Божке, лигнин. С много дебели връзки майка ми успяваше да вземе толкова лигнин, че да стига за трите ни.

# 201
Фея, тя се похвали няколко поста по-нагоре :Simple Smile

# 202
Фея, тя се похвали няколко поста по-нагоре :Simple Smile
Динг-донг  Crazy Така е, като не внимавам.

Корал, честито! Добре дошъл на Самуил! Да е жив и здрав, и нека животът му е радостно шарен. Браво на Мишо, браво на бабата!

# 203
  • WA, USA
Да расте здрав и силен Самуил!

Аз бях в четвърти клас и много се радвах, ама май не знаех за какво.

Фея, в кой Малинчо ще идваш. Ако си в Ню Джързенския аз съм на 20 мин от магазина. Да се обадиш!

# 204
Малинчо има чудесно сирене и луканка.

# 205
Румка, Hug не аз. Мишкито ще ходи в "Малинчо".

# 206
  • WA, USA
аа те май са в Чикаго, далече са ми:)

аз купувам сирене, халва, имат една гръцка тархана, понякога луканка ама отдавна не сме вземали, вафли за снак, солети също; чубрица в големи пакети; преди вземах лютеница, но тази година им направих в къщи.

# 207
Честито бебе Самуил, много хубаво име сте му избрали.

Усмихнат и поспалив и кротък батко да има Simple Smile

# 208
Не сме в Чикаго, имам кой да ми пазари от там обаче.

Сирене и аз купувам от ресторант депо, на малинчо е по-скъпо и е същото. И голяма торба магданоз за смутита, ммм!

# 209
Мишки, магданоз не обичам в ястия и салати, но на смути  Heart Eyes Особено любим ми е най - обикновен сок от зелена ябълка и магданоз. Тук не мога да намеря едно място, което прави фрешове, а не ми се купува вкъщи машинка, за да не свикваме само да пием сокове, нали било хубаво да се ядат плодовете и зеленчуците, а не да се пият  Mr. Green

И карта как се взима за ресторант депо-то? Аз нямам, възползвам се от познати, но ето сега вече един месец чакам да имат път нататък и си карам без сирене, че другите варианти са много скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт