157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 040
  • 415
  •   1
Отговори
# 180
Къде бяхте на Онзи 10-ти ноември, когато разбрахте за станалото? Аз - на опашка пред дискотека в Студентски град, с фалшива лична карта в ръка  Laughing

# 181

Тази тема крета още.  Sunglasses

10 Ноември е!
крета на мускули. Зима дойде, никой не пие и не споделя ни хубаво, ни лошо. Бебтата пораснаха.  трезви и безпроблемни.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 21:02 от so what?

# 182
Учех вкъщи, обади ми се кандидат-гадже от външен тлефон да ми каже какво става...

# 183
Бяхме в Коми, нищо не помня.

Има новини, ама чакаме да се похвалят. Има бебе в темата  Heart Eyes

# 184
Агент, наистина, външните телефони  Laughing Бях забравила.

Мишки, ще чакаме тогава  smile3539

# 185
Какво бихте си купили ако сте на място в магазина на Малинчо и ще си пътувате с кола (неограничен багаж)?

# 186
Чета темата, но нямаше въпрос по който да се включа до сега. Стана ми любопитно кой е Малинчо и поразгледах. Мога да препоръчам на мишки -Велика Домашна Лютеница Дерони. От купешките само такава ядем и я препоръчвам. И Бисквити Слънце, ако си ги спомняте от едно време в картонените кутии- от 2-3 години ги пуснаха пак и имат почти същия вкус.

# 187
  • The QC to be!!!
Мишки ако има кис. зеле цели злки, лютеница, ако има маслини каламата и Бг. овче сирене.

Изобщо не помня къде съм била. ….дете и вятър ме вееше. С години даже забравям дали съм имала някакви емоции. Но помня ясно и до ден днешен точните думи на дядо ми.  Cry Който се оказа супер прав за последствията.

# 188
Спомням си коментара, че ще са ни нужни поне 10 години да стигнем европейците. Тц. Сгрешиха.

# 189
Аз пък помня последвалите празни рафтове в Халите и как си казвах, че хиляди пъти предпочитам да е по-скъпо, но да са пълни.

# 190
Има новини, ама чакаме да се похвалят. Има бебе в темата  Heart Eyes

Видяхме го  Heart Eyes Чудно човече сладко!

Ето го и моето. Снимката е ужасна, но моментът е прекрасен, да си споделя двете малки радости.

Скрит текст:

За 10 ноември нищо не мога да споделя, бебе съм била  Whistling

Аз нищо не поръчвам от малинчо, защото при нас всичко се намира, макар че се изисква малко организация - лютеницата в единия край на града, кисело мляко в другия, а сиренето от едни приятели с карта за ресторант депо-то...

# 191
 Джейн, много мило Heart Eyes
Жестоко ви излъгах за 10ти Ноември, в къщи си бях, помня новините, бях ученичка. Обърках се със студентските протести Embarassed Embarassed

# 192
Бейби, какво е казал дядо ти?

Джейн, пу пу, да са ти здрави малките големи радости!  Heart Eyes

Освен лютеница, подправки и 1-2 луканки за на мъжо мезето не мога да избера нищо друго. А преди колко съм купувала.

Аз си спомням опашките и как ходехме с баба за наливен шарлан, купони, ама това в последствие.

# 193
Ау, Джейн, сладурки! Върна ме в годините, когато Фръцлите бяха на тази възраст...

Леле, Мишки. Купоните. Отврат беше.

# 194
Леле, Мишки. Купоните. Отврат беше.
и опашки, ставане рано, магазините празни.

Общи условия

Активация на акаунт