157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 009
  • 415
  •   1
Отговори
# 225
Снеж, пробвай да не хвъляш отцедената вода на тиквата, особено ако има и захар в нея. По средата на печенето можеш да полееш с нея. Получава се прекрасен карамел отгоре.

# 226
  • The QC to be!!!
Ауууу, Агент, като те прочетох как ги правиш, и си рекох, да не би да сме сестри, пък да не го знаем.  newsm78 И аз така ги правя и 2те. На тиквеника слагам ако имам някакво сладко тук там преди да завия, но по малко, ако нямам стафиди. А щом те няма по захарта много, щрудел без захар, но със стафиди и с всичко останало което си написала, става супер и с грани смит ябълки. Пак трябва да се изстискват, че много водни и те.

# 227
Ружка, много засмяни!

# 228
Ружка, да са ти здрави!   Heart Eyes

# 229
Благодаря. След няколко дни чакам пратка от България,  обещали са пак да пратят еднакви тениски, ще видим какво ще е този път Wink
 Party

# 230
  • Калифорния, САЩ
  Ружка, прекрасни са ти и двамата мъже!  Heart Eyes

Корал, честита ви рожба Самуил, чудно българско име сте избрали! Здрави, ящни и спящи да растете.  Hug

Аз тук намирам Бг. сирене и лютеница в арабските магазини; и кори има, и грах буркани. А онзи ден дори в Биг Лотс намерих чудна различна бг. лютеница, и някакъв спред от патладжани, и мариновани чушлета - малки бурканчета за $1.60 всяко. А около ЛА има верига магазини, където и подобие на луканка намирам. Не се оплаквам. 

# 231
Благодаря за рецептата за тиквеника. Ще се пробвам за празника. В наше село има само един магазин за източни храни, където има и българско сирене в саламура, пакетирано тук. Не е лошо, със сигурност е по-хубаво от това в БГ, но намерих едно овче сирене, локално производство, още по-добро. Продават го насипно. Правила съм баница преди, но нещо вкуса е различен от българския. Вероятно на корите се дължи. Луканки нямаме наоколо, но не ми липсват. Само лютеницата понякога..

# 232
има сирене при нас в арабските магазини, но това на малинчо ми хареса много. В корите не намирам разлика, купувам гръцки, същите дето агентката е показала.

# 233
Във Фънияа е от това на малинчо, само дето го препакетират на буци

# 234
Титина, не е на малинчо от много отдавна. Това пакетираното в Финиша  няма даже вкус на сирене вече.

# 235
Титина, не е на малинчо от много отдавна. Това пакетираното в Финиша  няма даже вкус на сирене вече.
От там е, нали видях тенекиите (това вакумираното в найлон). А и ако не ме лъве паметта единственно малинчо има лиценз за внос на българско сирене (овче). Да не кава, юе е ш пъти по-добро от това в БГ

# 236
Аз си получих сиренето   Grinning

На Castella. Пише Imported by Castella, Hauppauge, NY. Овче.

Не съм отворила кутията още, но до сега винаги е било хубаво сиренето. Дълго време не знаех, че е овче, мислех, че краве сирене купувам  Crazy Приятелката, което ми го купува, ми каза, изобщо не бях видяла етикета.

Тук има сирене в един ливански и в два гръцки магазина, еднакво сирене предлагат и трите магазина и на еднаква цена. Имат българска фета и френска фета, като френското е по - мазно и меко от българското. И двете харесвам, но излиза много скъпо.

За тенксгивинг мисля само един ябълков кръмбъл да направя, картофено пюре и любимата на нашите американски приятели шопска слалата - всичко друго - готово или полуготово от магазина. След ранната вечеря ни поканиха на вино и десерти у други наши приятели и ще се местим там, заедно с нашите гости (2ма). Вашите планове какви са? Simple Smile

# 237
Абе... а време ли е вече да коментираме Коледа или ще изчакаме пуйките първо?  Simple Smile

# 238
Абе... а време ли е вече да коментираме Коледа или ще изчакаме пуйките първо?  Simple Smile

На мен никога не ми е рано за Коледа  Peace Close-mas: Nature Snowman

# 239
И на мен! Този уикенд ще слагаме лампички с младежа. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт