157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 52 985
  • 415
  •   1
Отговори
# 240
Първо пуйки и ядене моля, после снегът да заповяда.

Джейн, правих миналата година диш със сладки картофи (кафява захар, съвсем малко и орехи) запечен във фурната. Само аз си го ядох в нашата къща. Сега пак ще повторя, защото малкото ми яде всичко.

# 241
 За всичко може да си говорим и да редуваме Laughing няма идея какво ще правим за празника, но ще ядем пуйка и тиквеник със сигурност.
За Коледа трябва да се подготвя от по-рано, че ни се струпват много празници и на детето рожден ден.
 При нас е много тегаво, уволняват хора.  Лошото е че целия бранш е в криза. Уволнените нямат голям шанс за намиране на работа по специалността или близка.

Иначе синковеца си е поръчал Румба на Санта, защото от време на време го карам да чисти.  

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 18:20 от so what?

# 242
Соу, много криво, дано се съживят нещата.

Гледах скоро едно клипче, но не мога да го намеря пак. Тиквичка, патладжан и тиква цигулка се разрязват и издълбават, издълбаното се прави на плънка и се мушкат трите едно в друго и се пълнят, увиват се с конец и се пекат. Много ми се нрави идеята вместо пуйка Simple Smile

Ние също нямаме планове, а за на малкия рожденния ден ще го водим на сценик райд с влак, досега не се е возил.

# 243
 Мишки, вегетарианци ли сте? аз си представям погледите на моите канибали, ако извадя с усмивка тиква и патладжан от фурната вмвсто пуйка Joy

# 244
Не сме, но толкова месища наведнъж ми идват в повече, пък и напоследък хич не ми се яде месо. Минавам ги метър дни наред и току като се ядоса мишокът и тропне по масата и каже, мръвкаааа.   Joy

# 245
Хаха мръвкааа
Аз не мисля, че някога сядаме без някакво месо на масата  Embarassed
Миналата година октомври се нанесохме в собствена къща с мъжа ми и започнахме най-накрая да живеем самички. След това Коледа изкарахме в България... тази Коледа е първата, в която мога най-накрая да се развихря с коледна украса  bowuu
Ето и първата играчка за елхата...

# 246
Ружка, много симпатично. Поръчка или подарък? Или имате традиция да купувате по една нова играчка всяка година?

# 247
Поръчка
Иска ми се с тази да започна традицията Simple Smile  Heart Eyes

# 248
Фея, вие купувате ли нови всяка година?

Аз мислех да украсим дръвче на двора, но пак непредвидени дейности днес. Също за радост на младежта съм харесала ватена? (фелт) елха на стената и пак изрязани играчки с "котешко езиче" (лепка), които той сам да нареди, дано ми остане време.

# 249
  • WA, USA
аз не можах да прежаля изкуствените елхи и винаги купуваме истинска. Свидно ми е че отсичат дръвчетата заради такива като мен, ама ми е особена връзката с истинско дърво за Коледа още от детските ми години. Спомням си в най зле годините когато нашите нямаха никакви екстра пари как ходехме до гората и отсичахме два-три клона, които после аз свързвах с тел и правех истински "дърво" да украся.

Ние сме все с форумки тези празници. Тази събота сме с едно прекрасно бг-американско семейство, с което се запознах през фейсбук, а за Тенксгивинг сме в Стелич:) пуйка не мога да готвя, но мисля да направя баклава и мъжът ми ще направи питка.

# 250
Мишки, супер идея за ватената елха!

Ние не сме вярващи и изобщо не украсяваме за Коледа. Не я празнуваме, не раздаваме подаръци. Картичките, които пращаме за сезона са с новогодишни пожелания. Та в този смисъл не купувам нова играчка за всяка година, но знам хора, които го имат такава традиция и идеята ми се вижда добра.

# 251
Titita, Jane, Niki, Baby  - благодаря ви за идеите!  Hug

Ауууу, Агент, като те прочетох как ги правиш, и си рекох, да не би да сме сестри, пък да не го знаем.  newsm78 И аз така ги правя и 2те. 

Hug Hug Hug Някаква по-силна и сериозна кармична връзка ще да имаме с теб, защото със сигурност знам, че родната ми сестра нито баница, нито тиквеник може да направи, камо ли по моя начин  Crazy

Ние сме притежатели на 2,40 м висока изкуствена елха, много красива и бухлата (жал ми е за истинските!), но с декоративна цел правя и стилизирана елха от коледни картички, събирани последните години. Ако открия снимка ще ви покажа.
Някакъв снап от телефон и то преди да я довърша...
https://goo.gl/photos/ZvnF5eBbszUq7nWF9

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 17:24 от Agent Provocateur

# 252
И аз съм от тези с голяма изкуствена елха...пробвах с естественна, не се получи вътре в къщи. В Канада украсявахме огромната елха, която имахме пред къщата, тук обаче трябва да украсявам цикасите.
От дете имаме традиция всяка година да имаме нова играчка , и то стъклена (все още в Добрич има фирма, която ги произвежда и имам доста донесени от там - крепене на кутия в самолета, да не ми се натрошат). Последните години поръчвам от ибей от Русия, продават играчките от моето детство.
За поредна година на Коледа и Нова година няма да сме в къщи, но елхата я украсяваме още в началото на декември. Така да, има време и пространство дядо Коледа и дядо Мраз да се вихрят  Laughing
За тенксгивинг, обикновенно сме в съседите, но тази година заминаваме на почивка, така , че ще пропуснем пуйката

# 253

Някакъв снап от телефон и то преди да я довърша...
https://---/photos/ZvnF5eBbszUq7nWF9
не се отваря.

Елхата е изкуствена, но не знам как ще се спогодят тази година с котарака. А от Трейдъра винаги купувам клонки и малки елхички в саксии за да ми мирише и да има някоя друга игличка, иначе каква Коледа е.  Laughing

# 254
Аз съм много за изкуствените елхички... някак си по-чисто и евтино ми се струва Simple Smile
А сега както сме се разговорили за това и май тези дни ще трябва да ходя да пазарувам украси Simple Smile
Времето при мен вече е съвсем мрачно и друго няма какво да се прави, освен да се пазарува  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт