157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 52 976
  • 415
  •   1
Отговори
# 255
Моите родители винаги купуваха естествена елха, макар че последните няколко години и двете със сестра ми давахме зор за изкуствена. Накрая се съгласиха. Сега им седи украсена. Майка я покрива с един чувал и я прибира в мазето, на 1ви декември я вади и само сваля чувала. Даже лампичките си й седят  Crazy

На мен винаги ми е било страшно мъчно да гледам изхвърлените дръвчета по улиците след Коледа. Затова купуваме изкуствена.

Тази година се възползвам от това, че съм вкъщи с децата и направих списък с 25 неща, които да правим в дните до коледа с четири годишното - ръчно правени украси, курабийки, картички - лесни и занимателни. Затворих ги в отделни пликчета, пуснах ги в едно панерче и Кейт ще си тегли всеки ден по една задачка. Казала съм й, че като свършат, значи е Коледа и тя много се радва.

Моята най - трудна задача е да контролирам мм с подаръците и количествено и качествено. Има навика зад гърба ми да купува на детето тонове глупости. Направила съм стриктен списък и амазон уиш лист. За себе си поръчах три книги и пуснах дебелите намеци от сега, за да може да ми ги купи на black friday.
Той пък си поиска bose sound system. Казах му да си я купува сам, аз тази година не работя  Peace Mr. Green

# 256
Моята най - трудна задача е да контролирам мм с подаръците и количествено и качествено. Има навика зад гърба ми да купува на детето тонове глупости.

С това се боря и аз! Аман от криворазбрана щедрост!!! Вчера роди идеята за личен таблет за Крис (в момента имат достъп до 1 и се налага да се споразумяват какво да гледат и да го гледат заедно ерго поне някакъв урок е как да уважаваш желанията на брат/сестра и да правиш компромиси и да не си пълен егоист, затворен в собствената си стая). Обработвам в момента хлапетата да направим 1 общ рожден ден (и двамата са януарски бебета, през 2 седмици), те почти поддадоха и вече кроят планове за партито, баща им още ми излиза с доводи защо трябва да правим 2 партита и то на места по техен избор. Рийли!?!? Просто за съпоставка миналата година по тези партита изсипахме повече пари, отколкото биха им стрували и на двамата извънкласните занимания за 6 месеца + екипировките. Кого впечатляваме?!? Ама някои родители щели да се чустват некомфортно на парти у нас, що за аргумент!?! Всеки, който се чуства некомфортно у нас не ми трябва в близост до децата ми изобщо!

# 257
Подаръците на детето са поръчани и доставени ( добре че го направихме, че сега с еуфорията покрай новия епизод на Междузвездни воини, цените са хвръкнали в небесата)  bouquet
Аз също съм си избрала подарък (лист от неща, като натъртих, че първото ми е най-желано)
Мъжа вече се уреди с подарък, декември е и рожденник, та едната тонклона за РД, другата за Коледа  Mr. Green
Агент, у нас всеки е с таблет, но аз не давам детето да използва неговия през седмицата, а събота и неделя гледам да му отклоня вниманието. Май таблет използвам най-вече аз, че го мъкна навсякъде из къщата...особенно ако сме в джима, на таблети си гледаме филмите.  Laughing
За рд съм съгласна с мъжа ти - жсяко дете си има празник, и аз не бих ги обединила ( лоши спомени от съвместно празнужани РД с брат ми като деца - все в някого остава лош вкус в устата).

# 258
Айде лейдис, къде е мезето, аз наливам вино.

# 259
аз уиски днес:)

# 260
  • Калифорния, САЩ
   Току що врътнах чаша мерло с пуканки  Joy и след един дъъъъълъг и труден ден, отивам да релаксирам. Бъдете здрави!  Heart Eyes

# 261
Снощи ме водиха на софийска кръчма с народна музика на живо. Беше ужасно шумно, но интересно.

Брей, хората как знаят да играят хора и ръченици! Изумиха ме. Оказва се, че в Соф било много модерно да се ходи на народни танци. Имало курсове, които се провеждали по читалищата.

А аз нищо, ама ни-щич-ко не помня от часовете по физическо, в които задължително учехме стъпките на елениното... Освен едното право дунавско, грам не мога да играя народни танци. Та си седях, слушах, гледах (като един ми ти истински чужбински турист) и се радвах, че на граовското са се навървили и млади, и стари.

# 262
  • WA, USA
Пфуу, изпуснах наздравицата! Аз правих баклава снощи и висях с чаша в ръка на комп-а докато се напои, търсех си седянка ама не ви надуших.

Фея, и сега не е късно да тръгнеш на танци, към вас има повече места. Аз започнах отскоро (играла съм като малка) и в началото не можех да си мърдам краката и ръцете от мускулна треска. Вече му посвикнах ама си е голям фитнес.

# 263
Имам приятели в Сф, които от десетина години вече ходят на танци, че вече и по състезания ходят. Страхотно е усещането. Няколко години ходех в MIT, всяка неделя имат един час урок и още два часа свободна игра. Има си редовните заподозрени, а и е хубаво, че има нови и млади лица всяка седмица.

# 264
О, народните танци са върло кардио.

Аз на такива тренировки няма да тръгна, защото не са ми на сърце. С кеф гледам как хората играят ръченица, но не бих се хванала.

# 265
Нарочно пиша нова публикация след себе си, за да не остане съобщението ми невидяно.

В темата за коледни картички до деца от домове в БГ има недостиг на хора, които да пращат картички. Ако имате желание и възможност, заповядайте, включете се.

# 266
Честит ден на благодарността, лейдис!

Препоръки за тредмил в домашни условия?

# 267
Честит да е Thanksgiving! Аз съм благодарна за това, че ме има и че съм съзнателна част от цялото.

Мишки, моята машина беше велика. Единствената вещ, за която ме болеше, че трябва да я продам заради местенето...

Затова ти препоръчвам машините на Sole. Оптимално съотношение цена/качество, страхотни гаранционни условия и обслужване.

# 268
Как изкарахте празника, момичета  Grinning

Аз не пия и не ям пуйка, но ми стига това, че си легнах в 2ч и днес съм нефункционална. Бебето си разбърка графика и ставаше през нощта да яде, сестра й гледа телевизия от както е станала преди половин час, а мм отиде за кафе и закуски, защото кафето ни е свършило вкъщи, а го е срам да ме кара да правя закуска, защото осъмнахме с двама негови приятели още вкъщи  Crazy

Днес мисля да си извадя коледната украса и после на разходка, да си проветрим главите, че времето е много хубаво.

# 269
Аз летя обратно към НЙС утре. Хубаво беше, ама нямам търпение да се прибера вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт