157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 52 975
  • 415
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм благодарна за всички хубавини и лошини, които ми се случват, и възприемам всичко като блессинг, без тях не бих била същата.

Фея, ключовата дума е "вкъщи" Simple Smile
Искам само да ходя на инклайн, а мишокът тича. По-нисък клас с по-малко "екстри" би трябвало да свърши работа, ми се струва. Благодаря ти за препоръката, наистина са им хубави ревютата.

# 271
  • Калифорния, САЩ
  Мишки, ако не ме лъже лентичката - твоето мишле утре има РД  Party. Да ви е жив и здрав, да расте много щастлив, умен и разумен, игрив и лчбознателен!

# 272
Ир, днес беше, порастна бръмбата му с бръмба. Благодаря за хубавите пожелания! Ще ви пусна снимка по-късно  Blush

# 273
Ир, днес беше, порастна бръмбата му с бръмба. Благодаря за хубавите пожелания! Ще ви пусна снимка по-късно  Blush

Честит рождения! Жив и здрав, усмихнат и любопитен да е.

# 274
Мишки, честит ви празник и здрав, щастлив юнак!

# 275
Честит рожден ден! да е здрав и много усмихнат:)))

# 276
ЧРД на мишочето! Много смях и здраве!
Та къде, казва майка му, са тези снимки Simple Smile

# 277
Благодаря за пожеланията!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 00:41 от мишки

# 278
 Heart Eyes Heart EyesКолко е важен Спас! глоям смешник Heart Eyes

# 279
  • The QC to be!!!
Ауууу кога мина това време - колко много е праостнала мишката на Мишки - да ви е здрав и весел!  nbirthday

# 280
Мале, Мишки, колко се е променил Спас! И каква подстрижка сте му избарали - супер.

Нека си остане все така доволен и приятно изненадван от живота!

# 281
Благодаря ви много!  Heart Eyes

# 282
Дами, накупихте ли подаръци за Коледа на  black friday? Simple Smile

Аз нищо не успях да намеря намалено, но поне се организирах от рано, всичко е поръчано от амазон - за мъжа, за детето. Вчера се разходихме до barnes and nobles и от там взех още подаръци. Толкова съм свикнала всичко да си поръчвам онлайн, особено книги (а и което няма картинки, чета на киндъл), че не бях стъпвала в книжарница от две години. Страшно ми беше прятно, чак романтично и страшно много неща си харесах. Подхвърлих няколко намека под формата на снимков материал вкъщи, да се сеща мм.
Тази година само книги си харесах, тип coffee table book, общо 8 на брой. Отделно за киндъл още 5-6, направила съм си уишлист, редовно си зарязвам телефона в полезрението на съпружето, но май не се е сетил да погледне и-зоб-що.  Tired

Я кажете какво купихте на семейството и какво си пожелахте?

# 283
Ние въпросът с подаръците сме го решили трайно, откакто малко преди да станем гаджета сегашният ММ ми подари ... футболна топка  Laughing Та просто се питаме един друг какво искаме или от какво имаме нужда.

Подаръци за Коледа не правим (знаете ме  Mr. Green ), но есенно-зимният сезон ни е най-натоварен откъм рождени дни, та нито оставаме с празни ръце, нито ни липсват партита.

Какво ще правите за Нова Година? Ние сме се разбрали с приятели да си спретнем Star Wars маратон у нас.

А поздравителни картички пращате ли? Аз не съм пропуснала година. Всяка зима поръчвам сезонни картички и ги надписвам на ръка с голямо удоволствие. Пращам ги до роднини и приятели и в Европа, и тук.

Снощи, от новините на БНТ разбрах, че любимият ми Стинг е пял при откриването на тазгодишната Рокфелер елха. Още ме гложди отвътре, че съм изпуснала събитието...

# 284
Не сме се събирали с хора откакто са се родили децата. Лягаме си към 7.30-8 (най- късно) без значение делник или празник сега зимата.

Джейн, аз си поръчах сама книгите тази година. И миналата си взех на National Geographics най- добрите снимки публикувани на страниците на списанието им. Пак такъв вид книга за маса.

Общи условия

Активация на акаунт