Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 704
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • Враца
http://novavarna.net/2015/11/01/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC%D … 0%B8%D1%82%D0%B5/

Макар, че мен нещо не са ме уцелили с тези нежни аромати..  Laughing

# 586
Навегар не може да предизвика чак такива негативни реакции си мисля, точно за Навигатора става въпрос. Пробата на Силвето навремето дойде при мен и също не ми хареса. Честно казано аз чак толкова нечистоплътно не го усетих макар, че точно тази нотка не я понасям и надушвам отдалеч. Точно съчетание на кафе с още нещо е. Хванах се, че колкото и да обичам да пия кафе в аромат не го търпя.  Просто ми мъжкарееше твърде много Навигатора . Навегар е доста по-лек и може да се стори блудкав на много хора лично на мен ми допада , но не по всяко време. Но кожи разни и вкусове разбира се.

# 587
Здравейте,
бихте ли споделили от къде мога да купя Chanel Coromandel?Или отливка?
Благодаря ви! Simple Smile

# 588
  • Пловдив
Ето от тук http://www.placevendome.be/home/.
Доставят до България, но цената е 25евро. 75мл Ексклузив е 130евро. Можеш да им пишеш и да ги питаш за конкретния парфюм.

# 589
  • София
Или ако някой познат ходи до дестинация, където има бутик  Peace

# 590
Аз все още търся моя нов парфюм.Запознах се с някой творения на Монтал(Мукхалат),те тоя сигурно като малък е обикалял стрелбищата където продаваха дъвка за балони (една такава розова опаковка дълга дъвка, като я лапнеш едва завърташ езика)и това особено го е вдъхновило.Другия провал е Серж Лутен Шегри,ужас,чист неподправен ужас!Аз не съм в ред или съм много в ред.Незнам,но продължавам да търся.На Герлен Шалимар Суфъл ми допадна сякаш ,но не мога да го определя точно.Денси благодаря за консулта относно Сикамор-а и Грис М.Руските парфюмни Грис-а го описват като много женствен, близък до Ботега Венета.Похвалете се с нови придобивки,опишете ги(такива лутащи се като мен да намерят ориентир) Hug

# 591
Аз от известно време мисля върху Кадифената орхидея, но  вчера се разминах в Южния парк с една мадама, дето шлейфът и ме захлупи и си понесох даже малко с мен, та вече съм убедена, че ще си я купя. Въпросът е колко мл. и дали ще устискам до предстоящите намаления...  Thinking

А днес от бързане тръгнах на работа без парфюм. Оказа се, че и в чантата нямам и съм направо нервна и заядлива заради това!   Imp

# 592
  • Враца
Бижу, прекрасен повод да осъществиш покупка по път за работа.  Heart Eyes Hug

Коя е Кадифената орхидея?

Ама не са научихте значи, да изписвате имената на парфюмите и създателите им в оригинал,
за дълго отсъстващите и вечно не разбрали, като мен !  Joy

# 593
# 594
Маринска, любима моя Heart Eyes , трасето ми до работа е едни напълно безопасни 800 метра!  Joy Ще трябва да се отклоня...
Ето я Кадифената орхидея http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Velvet-Orchid-22963.html

# 595
  • Враца
Божеее...
Казва се , "Маринска , любима моя, шматко!"..  ooooh! ooooh! ooooh!
При условие, че съм изпръскала 3 флакона и е един от любимите ми аромати на мляко...
Моля, да ме изгоните позорно от тук!  Rolling Eyes

# 596
Бижу , Кадифената орхидея е идея.Ще го гледам пак.Нещо не ме грабна на първо четене.Парфюм да ме отнесе от първия път ми се е случвало два пъти.Първия с Мистерията на Роша(преди 20 год,) и О де Мерве-то на Ермес миналата година.Дано третата ми любов не е след още 20 год,,че ще съм доста дърта и дали ще имам нюх да го избера и да му се радвам.Лошава работа.Предлагайте ,отворена съм за предложения. bouquet

# 597
  • София
Божеее...
Казва се , "Маринска , любима моя, шматко!"..  ooooh! ooooh! ooooh!
При условие, че съм изпръскала 3 флакона и е един от любимите ми аромати на мляко...
Моля, да ме изгоните позорно от тук!  Rolling Eyes

Да не бъркаш кадифената с черната орхидея , макар че аз в нито един от двата да не съм откривала мляко? Simple Smile

Днес и аз пробвах новото Булгари Голдеа.Шишето на тестера ми се стори доста кичозно за марка като Булгари, не знам може би защото е огромно и капачката му ми идва някак недодялана.Ароматът си е комерс отвсякъде - типичния сладък масов аромат,от който направо ми пределява!

# 598
  • Велико Търново
Бижу, не я мисли толкова Орхидеята, аз я разносвам почти всеки ден и се чувствам мнооого уютно с нея, не ми омръзва при ежедневно пръскане Crazy но може да стартираш с 30-ца, ако не си особено убедена Hug

# 599
Или ако някой познат ходи до дестинация, където има бутик  Peace

Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт