и аз съм суеверна...дано принцесата е вече здрава! За домашните любимци - те са част от семейството, грижим се за тях колкото можем, а те ни даряват с любов!
/. Н футболиста не му се очертава да вкарва голове, а на него да вкарват
нали е вратар
След толкова много голове нещо ентусиазма му да тренира намалява...

Имам само козметични неволи - камбата ми е червена от постоянното стискане и имам чувството, че ще се обезводня от толкова много секрети 

Трети пореден ден все сме по лекари, детето вече взе да ги приема като част от ежедневието ни
Както и да е, няма да ви занимавам, мина и замина и няма да се връщам повече назад. И не е лош късмет, не е лош късмет, не е лош късмет, омммммммммммммммм
Снощи като четох се посмях хубаво.

просто кофти серия преди да се наредят нещата! Лекарите наистина са част от живота ни - сетих се от това, което написа за моя син
и до ден днешен като му кажа, че отиваме на лекар или зъболекар - той го свързва с почерпка, а инжексиите и зъболекарския стол са между другото 
За зъбките - бъди убедена, че млечните са поели всички болести на постоянните и когато ги смени няма да има никакви проблеми!
Всяко начало е трудно, но пък винаги си спомняме с умиление за него 

Утре ще водя него при зъболекаря, че да видим с толкова много липси в устата му как ще тръгнат новите да израстват... Днес трябва да си приберем тиквения фенер от училище, че излизаме във ваканция. Вчера като бях на родителската среща видях страшно много тикви - изложени са във физкултурния салон - невероятни неща има сътрворени! Днес след награждаването ще качат снимки в тутър и ще ви ги покажа - много идеи има.
пълна почивна програма!

Сега съм дала бойната задача на мм да провери колко точно, че да знам какви количества храна да приготвя. Хрумна ми за баница със спанак и сирене, освен всичко останало. По нашия край я наричаме зелник, но да не се бърка с тази с лук/праз. Та някой да има рецепта? Питах баба, ама тя, милата, все на око слага нещата, та няма да ми свърши работа.
Как сте?Лейди,браво на момчето,че приема тъка нещата,Светли като види болницата и изпада в истерия.Смърфи, твоите гости край нямат
,и всеки ден започвам диета и я спазвам до обяд
.Тези дни сме само по детски партита и утре пак.Лека вечер Ви пожелавам

бързо да минава тази серия. Толкова хубава година ви беше, надявам се така и да я завършите, а за догодина още по-добраПрепоръчани теми