Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 781
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен  Hug

# 256
Добро утро!
Марче  Hug bouquet
Хортензия  Hug Praynig и аз съм суеверна...дано принцесата е вече здрава! За домашните любимци - те са част от семейството, грижим се за тях колкото можем, а те ни даряват с любов!
Вале кифличките са страхотни, но пък поезията - мога само да кажа - имаш много да се учиш от Мими!!!/знам, че разбираш закачката  Hug/. Н футболиста не му се очертава да вкарва голове, а на него да вкарват  Joy нали е вратар  hahaha След толкова много голове нещо ентусиазма му да тренира намалява...
Вио нещо си загърбила поръчките към Вселената и си се втренчила в лошото! Не бива така момиче - да чакаш по-малкото зло...чакат се хубави неща  Hug bouquet
Аз съм добре - нали казах кое е основното ми лечение  hahaha Имам само козметични неволи - камбата ми е червена от постоянното стискане и имам чувството, че ще се обезводня от толкова много секрети  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 257
  • Великобритания

Здравейте дами , по едно кафенце от мен
ей значи толкова обичам есента , ама тази дето е в Балкана , със студените сутрини и вечери , с топлите обеди , пожълтелите листа и един такъв странен мирис Simple Smile
а тук само дъжд, локви и листа .. ама такова е , няма друго

# 258
Чета Ви следя Ви , но не остава ред да пиша.До преди 5 минути се занимавах с анализи и се надявам да не ми ги върнат за поправка , честно казано се поизмъчих доста този месец толкова не с децата колкото с бумащината.Стискайте палци да съм успяла да напиша всичко че почти не съм спала тези дни.
Събота и неделя бяхме в Жеравна , и там си носих тестове за проверка  #Crazy
С кантара сме скарани спешно трябва да кача 4-5 кила но как ще стане не ми е ясно.
Сега ще седна да си видя задачите за утре и после съм обещала на децата пица за вечеря, трябва да замеся тестото и ще бягам на родителска среща на големия, те с баща си ще я правят.
Вале радвам се на сладките неща които качваш че за правене у дома време нямам.

# 259
  • София
Здравейте, мили дами!
Донесла съм някои нещица, като подправки на всичките си приятелки, така и на моите две другарки от тук, Валчето и Людка. Днес успях всичко да препакитирам и да ги разпределя на всички ви, така че надявам се утре да ви ги пратя с Еконт. Чакайте малки пратки с подправки. Вероятно тези нещица ги има и тук, защото алъш-вериша с тази страна ни е огромен, но въпреки това всичко съм го купила с огромно удоволствие, и ако ги знаете, а вероятно е така, моля да бъда извинена.
Имам си работа и после ще мина.

# 260
  • София
Марче, благодаря слънчице! Hug

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 20:39 от luss

# 261
С кантара сме скарани спешно трябва да кача 4-5 кила но как ще стане не ми е ясно.
Джей, не 4 - 5, а 14 - 15 ти давам одма  Whistling
Лейдибърд, уж не съм забравила да си поръчвам на Вселената, ама щом казваш... Thinking
Днес пак имахме премеждие с Дея  Crazy Трети пореден ден все сме по лекари, детето вече взе да ги приема като част от ежедневието ни  Crazy Както и да е, няма да ви занимавам, мина и замина и няма да се връщам повече назад. И не е лош късмет, не е лош късмет, не е лош късмет, омммммммммммммммм  Praynig Praynig Praynig

# 262
# 263
  • при късмета
Добро утро!
Вио, какво е станало?
Разкиснах се на това време, мразя гоооооооооо  #Cussing out
Сега хем ще спим един час повече, хем шефа не е на у-ще в понеделник. Ще си поема малко въздух и дано ставаме по-лесно от другата седмица.
Хубав ден на всички  Hug

# 264
  • Великобритания
Добро утро и от мен .. пуу много студено днес при нас
парното още не е стоплило , а е пуснато от един час ..
дано поне излезне малко слънце , че тази влага направо си влиза в костите

# 265
Добър ден от мен.Тук от снощи не е спирало да вали,а днес и прозорци сменяхме.Вдигнах  пътеките и сега само ще измия.
Студено е и едно гадно ми е и на мен,после ще си сготвя една пилешка супа и това ще е .
Вио понякога има нужда и от лекари,но ще мине и това,а нали сме тук да си споделяме и помагаме.
Ма ко,защо сега повече ще поспим в неделя-вярно сутрин ще е тъмно и вечер рано ще се стъмва.
А за тиквеника като направиш свиркай силно. Wink Снощи като четох се посмях  хубаво.
Марче добре дошла ама чакам подробен разказ,така хубаво описваш ,че все едно съм там.
Люси видях страхотна снимка. bouquet
Славе дано вече сте се преместили и всичко е нормално с Криста.
Калинче тоя нос търси сребърна вода и повече чай,а краката в топла вода със сол?  newsm78
Пожелавам ви приятни почивни дни и дано се пооправи малко времето или поне спре да вали.
Има изложение на цветя и мислех да ходим ,обаче ако вали ще се размине.

# 266
Добър ден!
Вио  Hug просто кофти серия преди да се наредят нещата! Лекарите наистина са част от живота ни - сетих се от това, което написа за моя син 
Скрит текст:
идвал е на работата ми - винаги го черпят с нещо, лл ми е приятелка и винаги го е черпила, ходили сме по кабинети - все го черпят, зъболекаря ни и той ни е приятел - отбиваме се при него и ей така - за по кафе  Joy и до ден днешен като му кажа, че отиваме на лекар или зъболекар - той го свързва с почерпка, а инжексиите и зъболекарския стол са между другото  Joy
Аз съм против децата да се плашат с лекари, инжексии и т.н. Дано това да ви е последно посещение по притеснителен повод  Praynig За зъбките - бъди убедена, че млечните са поели всички болести на постоянните и когато ги смени няма да има никакви проблеми!
Джейми устискай до Коледната ваканция - след това работата ще ти се види песен! Трудно е в началото докато навикнеш, а пък ти си много прецизна и притеснителна  Hug Всяко начало е трудно, но пък винаги си спомняме с умиление за него  bouquet
Марче фурио такава! Изключителен човек си! Стопляш душата с жестовете на внимание  Heart Eyes
Лус де ги продават тези машини? Ама снабдя ли се с такава ще имам весела къща  Joy
Писе днес съм пушка! Моето лечение си е такова - много течности, парацетамол, вит. С, солена вана, разтривка на дланите м/у палеца и показалеца  и  на ходилата с тигрова мас. Горещо си препоръчвам "лечението" за този сезон, дори и без показания!
Най-накрая зъбите ми са излекувани! Следващото ми ходене ще е след 6м. за почистване и се надявам вече да не ми откриват кариеси  Mr. Green
Малкия снощи отново си извади зъб и реши, че още един се клати  ooooh! Утре ще водя него при зъболекаря, че да видим с толкова много липси в устата му как ще тръгнат новите да израстват... Днес трябва да си приберем тиквения фенер от училище, че излизаме във ваканция. Вчера като бях на родителската среща видях страшно много тикви - изложени са във физкултурния салон - невероятни неща има сътрворени! Днес след награждаването ще качат снимки в тутър и ще ви ги покажа - много идеи има.
Хуквам да прибирам малкия, че трябва да купуваме тематична картичка за рожден ден на запален футболист - утре сме на тренировка, от там оставаме във футболния клуб на рожден ден и после на зъболекар  Joy пълна почивна програма!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 267
Нещо не съм в кондиция, без причина. Как сте, прекрасни? Heart Eyes
Ще ходя да пазарувам, утре ще ни идват неопределено количество българи вкъщи.  ooooh! Сега съм дала бойната задача на мм да провери колко точно, че да знам какви количества храна да приготвя. Хрумна ми за баница със спанак и сирене, освен всичко останало. По нашия край я наричаме зелник, но да не се бърка с тази с лук/праз. Та някой да има рецепта? Питах баба, ама тя, милата, все на око слага нещата, та няма да ми свърши работа.
Иначе една и съща. Запрях на едни килограми и няма мърдане. И този косопад много ме притеснява, купих си разни неща за пиене, ама си трябва време.
После пак ще дойда, отивам до магазина, че май ще вали днес.

# 268
Привет bouquetКак сте?Лейди,браво на момчето,че приема тъка нещата,Светли като види болницата и изпада в истерия.Смърфи, твоите гости край нямат Laughingкак се справяш?И си се справяш добре,по няколко гозби им правиш,браво на теб.Вие искате да качвате кг.а аз се чудя как да ги сваля ooooh!,и всеки ден започвам диета и я спазвам до обяд Joy.Тези дни сме само по детски партита и утре пак.Лека вечер Ви пожелавам bouquet

# 269
  • при късмета
Шъ мръ, ама ей тук съ опъвам и ако оцелея до пролетта, ша са надигна  ooooh!
Боли ме всяко кокалче и ставичка, включително до най-дребните на пръстите  #Cussing out

Обаче направих тиквеника де, Люска, мерси за рецептата, мъжа ми много го хареса.
Направих една малко тава тиквеник и една малка баница със сирене и това вечеряхме. шефа на у-ще на тренировки, нямах време пък и сили за повече.

Смърфи, спанака може да го задушиш за малко преди да го сложиш в баницата, но мерки и аз не мога да ти дам, и аз на око карам. А и с готови кори, домашно тесто посмъртно толкова тънко не мога да разточа.

ВиоHug бързо да минава тази серия. Толкова хубава година ви беше, надявам се така и да я завършите, а за догодина още по-добра

Ох, как ще се наспя утре. Даже шефа каза, че нямало утре да става, да видим. Последната седмица става трудно, надявам се като преместят времето пак да става сам. нали все едно ще става час по-късно, но и трябва вечер по-рано да го слагаме да спи.

Общи условия

Активация на акаунт