Много ми е криво, но няма начин. Постоянно я боли главата и очите заради напрягането, едното око и е с минус 1. Сложна работа, на няколко прегледа ходихме за по-сигурно. Ще ги носи постоянно, ще видим докога.

Там са ни кумовете, които са ни и най - добрите семейни приятели, и на тях ще разчитаме в началото. Да видим какво ще стане де, аз май сложих тигана преди рибата 
Аз също като ученичка носех очила, но не помня колко време беше. Май беше по - малко от година, и ги махнахме. От тогава не съм слагала очила, добре са ми очите, пу - пу.
Не мисля, че си внушавам, защото изключително внимателно го наблюдаваме с баща му и забелязахме, че доста по - малко криви. Сигурно очилата са си казали думата, а може и с израстването на организма очните мускули да са заякнали един вид, знам ли и аз
Дано не говоря глупости, но е факт, че очите му са по - добре от преди година, когато за пръв път сложихме очилата.
Ти попълни ли формата за кандидатстване, какво стана? 

Да ми се поуспокоят малко нещата и ще пробвам хляб със квас.
Моите и те помагат.

Браво на децата! С чистенето по-трудно се научават 
Прави ми впечатление, че говориш само за едното око - провериха ли за астигматизъм. Нямам спомен мен да ме е боляла глава при четене, но не виждах какво пише на дъската от последния чин. С възраста не съм забелязала "–" да се коригира - аз съм с -2 на двете очи. Сега съм с два чифта очила
Все още чета без очила, но когато бродирам и особенно като трябва да вдяна игла - слагам +1. Обаче минусовите очила си ги нося постоянно - особено като шофирам. Винаги съм се харесвала с очила/дори и с онези "бабешките"/ - изглеждам интелигентно
Никога не съм носила лещи и никой и нищо не може да ме накара да си сложа чуждо тяло в окото!Когато излязоха лещите - попитах позната очна лекарка и тя ми каза "когато видиш очен лекар с лещи - тогава си сложи и ти"....
/ Сега да видим колко ще ни надуят шушоните
Ставам да простирам и да пускам нова пералня, че от утре дъжд, дъжд, дъжд.... 
Препоръчани теми