ОкИЯн от прЪвУписТен бАркоч-99

• 32 912
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Цитат
Ако види моесто собщене да ме покани пак. Или да ми пише начасно соб.
Това последното какво ще рече? newsm78

Предполагам, че е лично съобщение.  Joy

# 526
  • София
Цитат
Ако види моесто собщене да ме покани пак. Или да ми пише начасно соб.
Това последното какво ще рече? newsm78
Лично съобщение?

# 527
  • Испания
Цитат
Стараем се, до колкото е възможно със всички неща които вършим.

Цитат
И двамата знаехме какъв е проблема им, още в началото.Просто решихме да не го правим на проблем

# 528
  • София
Цитат
И на мен ми е очудващо, детокса даже има благоприятно влияние.

# 529
Цитат
мухлясъм силикон

# 530
Цитат
на изуст
Цитат
в доста случай се използват
Заглавие на тема:
Цитат
Ясновитки

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 22:28 от delpel

# 531
Цитат
на изуст
Цитат
в доста случай се използват
Заглавие на тема:
Цитат
Ясновитки

Ех, изпревари ме! Тъкмо идвах с ясновитките.  Joy

# 532
  • София
Цитат
тежеста ,която усещах се асили
бледорозаво течение
хулнах

# 533
При ясновиТките има едно чудо,дето ще ви запълни темата.Аз обаче искам да ви разкажа за моите неволи.Тръгвам да правя пълномощно и попадам на една млада жена,която е отворила офис и подготвя необходимите документи (в този случай пълномощно) и след това те води при нотариус . .Двамата си вземат съответната сума за услугата.Така,чета аз ,но написаното няма никакъв смисъл.Опитах се да изразя несъгласие,нотариуса ме скастри и аз млъкнах.Писа той нещо ,после прочете творенията на въпросната служителка и избухна.Върна я да коригира написаното.Аз мълча и чакам.Върна се феята и уж документа е коригиран,оня го подпечата взе 60 лв.,тя само 20 и кой от къде.Тръгвам и решавам пак да го прочета "Удостоверение тАрпимоС"Помислих ,че това е някакъв юридически термин,но се оказа ,че за търпимост иде реч.Надолу чета юрЕдически услуги,това е служителка на институция. Аз нямам думи.Сега ми е смешно ,но тогава така побеснях,че  ме блъсна главата автоматично. Неграмотно или не, това говедо ми взе 20 лв.

# 534
При ясновиТките има едно чудо,дето ще ви запълни темата.Аз обаче искам да ви разкажа за моите неволи.Тръгвам да правя пълномощно и попадам на една млада жена,която е отворила офис и подготвя необходимите документи (в този случай пълномощно) и след това те води при нотариус . .Двамата си вземат съответната сума за услугата.Така,чета аз ,но написаното няма никакъв смисъл.Опитах се да изразя несъгласие,нотариуса ме скастри и аз млъкнах.Писа той нещо ,после прочете творенията на въпросната служителка и избухна.Върна я да коригира написаното.Аз мълча и чакам.Върна се феята и уж документа е коригиран,оня го подпечата взе 60 лв.,тя само 20 и кой от къде.Тръгвам и решавам пак да го прочета "Удостоверение тАрпимоС"Помислих ,че това е някакъв юридически термин,но се оказа ,че за търпимост иде реч.Надолу чета юрЕдически услуги,това е служителка на институция. Аз нямам думи.Сега ми е смешно ,но тогава така побеснях,че  ме блъсна главата автоматично. Неграмотно или не, това говедо ми взе 20 лв.
Ама и тук се намира мат'риал...

# 535
  • София, Люлин-8
Истината е една по форуми да има печатни грешки е нормално бързал човек, недогледал, както и да е. Но да видите какъв смях падна когато си взех т.нар. психолого-педагогическа характеристика от ОДЗ-то. Чета, чета и се чудя да се смея ли или да плача. И това са го написали педагози, които ще подготвят детето ми за първи клас.  ooooh!

1. "Често и се доспива към 10-11 ч."
Все си мислех, че с "й" се пише.  Wink
Това както и да е бързала, но долните бисери ми обраха точките.

2. "Опитва се да се самообслужва самостоятелно"  #Crazy
Е извинявам се много, но има ли друг начин за самообслужване.  Laughing

3. "Жизнерадостна е, но бързо губи интерес"  newsm78
Към какво губи интерес, това изречение няма смисъл.

И всичко това е представено на официален документ с изходящ номер, мокър печат и подписи на съответните педагози изготвили характеристиката.

# 536
Истината е една по форуми да има печатни грешки е нормално бързал човек, недогледал, както и да е. Но да видите какъв смях падна когато си взех т.нар. психолого-педагогическа характеристика от ОДЗ-то. Чета, чета и се чудя да се смея ли или да плача. И това са го написали педагози, които ще подготвят детето ми за първи клас.  ooooh!

1. "Често и се доспива към 10-11 ч."
Все си мислех, че с "й" се пише.  Wink
Това както и да е бързала, но долните бисери ми обраха точките.

2. "Опитва се да се самообслужва самостоятелно"  #Crazy
Е извинявам се много, но има ли друг начин за самообслужване.  Laughing

3. "Жизнерадостна е, но бързо губи интерес"  newsm78
Към какво губи интерес, това изречение няма смисъл.

И всичко това е представено на официален документ с изходящ номер, мокър печат и подписи на съответните педагози изготвили характеристиката.

Кое се пише с "й"?????

# 537
Е, ясно е, че се бъзика.

# 538
Удареноно И и аз го замествам с Й  Blush , като пиша от телефон и таблет, нямам опция за ударено, по-приемливо ми изглежда, така се разграничава притежателното местоимение за ж.р. от съюза И.  Embarassed На лаптопа ми излиза с ь+Shift. Но ме мързи да го пиша така, нищо че знам вече hahaha . Какви размисли ударихме в една друга тема за това ударено И  Joy

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 13:38 от Ензим

# 539
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз пиша удареното И като Й. Учила съм машинопис, пиша по БДС и за нищо на света няма да си прекъсна писането, за да търся къде е удареното И. Едно време като се пишеше на пишещи машини, също нямаше ударено И.  Laughing

Цитат
шофьорът на бушчето

Общи условия

Активация на акаунт