ОкИЯн от прЪвУписТен бАркоч-99

• 32 821
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • Paris, France
"безпорен талант" - само талант без пор Simple Smile

# 736
  • Шотландия
Цитат
Скоро видях че в продавалника са пуснали костюмите на героите , но цените им са малко скъпички и затова се вдвумя дали да и купя. Попринцип тъй като са на Дисни са качествени , а и не ми се занимава с поръчки от чужбина тъй като те има хора които са го направили.
За препинателните знаци няма да говорим...  ooooh!

И от същата авторка:

Цитат
Здравейте. Тъй като в Българския пазар пуснаха новите стикери заедно с новия стикер албум реших да отворя тази тема. Засега имам само един повтарач! Може всеки който събира да пише и да си разменяме (по традиция).
"повтарач" или "повтаряч", по-скоро, по мое време казваха на някой, който повтаря класа...  newsm78

# 737
  • Испания
Цитат
Все още не мога да поярвам че Джино спечели но пък от всички той беше най културен  bouquet

Е, потребителката не е от най-грамотните, но пък с мнение.  Joy

# 738
  • София
Цитат
здр искам да ви кажа че от година и няколко месеца правим бебе с моят мъж и нищо несе получаваше и една моя приятелка ми препоръча една специялистка  АГ и когато ме видя на вагинален ехограф ми каза че нямам "О" незнам вазможнолие да разбере че нямам овулация...Много съм притеснена защото много искам бебе много но нищо не става ако някои има такъв проблем нека пише...А и моята АГ ми предписа да пия ФК 3-месеца...благодаря предварително Praynig Praynig Confused Cry Cry
Цитат
виж какво не искам съвет от тебе ..Вече достатъчно ме убидихте, стига сте се занимавали с мене вие живот няматели че със мене се занимавате,престанете моля имам си проблеми достатъчно за да се занимавам сега и със вас Cry Cry Cry

# 739
  • Испания
Цитат

И в двата случая, момичетата и момчетата в темата, спазваха добрият тон.
А и след ноща в Париж...на кой му пука?!?

# 740
Точно с това идвах насам  Joy

# 741
  • Испания
Точно с това идвах насам  Joy

За няколко часа открих коооооооооолко много съм изпуснала, като не съм чела там.  ooooh!

Мислех, че си спестявам негативни емоции, а то било друго.  Joy

# 742
Точно с това идвах насам  Joy

За няколко часа открих коооооооооолко много съм изпуснала, като не съм чела там.  ooooh!

Мислех, че си спестявам негативни емоции, а то било друго.  Joy
Аз се грижех  hahaha , Дидева също се включваше  Joy Много бисИрни извори имаше там  Joy
Една потребителка дори ме информира, че в българския няма дума "удава (ми се)"  Flutter , не било късно да науча нещо, така ми каза  hahaha ...

# 743
  • Шотландия
Тази нова дума "вазможнолие" просто ме уби. ooooh!

# 744
  • Испания

Една потребителка дори ме информира, че в българския няма дума "удава (ми се)"  Flutter , не било късно да науча нещо, така ми каза  hahaha ...

Права е.  Wink А и никога не е късно да станеш за резил.  Laughing

А аз винаги съм предпочитала да ми се отдава.  Wink  Peace

# 745
  • София
Цитат
Почти всички снимки изтървам тук
ooooh!

# 746
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
екстейшъни

# 747
  • Испания
Дъщерята на Кичка знае български:

Joy

# 748

Общи условия

Активация на акаунт