ОкИЯн от прЪвУписТен бАркоч-99

• 32 842
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
интересно мие същите ли са им правилата.

# 706
  • Stuck in a moment
Цитат
От може би почти две години на сам

# 707
Цитат
Оригиналния Айфон е дусушт като репликата,разликата е в иконоте и лаисната от страни.

# 708
  • ту тук, ту там
И аз с пример от ФБ, за което се извинявам, но някъде трябваше да споделя!

Shocked
Има и утежняващо обстоятелство - писала го е детска учителка (или поне член на група с такова име)!

# 709
Цитат
ще окрасим

# 710
  • Телиш/Плевен
elleni, тук се споделят примери не само от форума, така че няма за какво да се извиняваш. Hug

Цитат
Не се шашкаи
Цитат
ТОВА Е ПО–ВЕЧЕ ОТ ЩАСТИЕ!
Цитат
пажелява м
Цитат
бубулече

# 711
Цитат
не са били от най-любвеобвилните

# 712
  • София
Цитат
Заинтригова ме
Интерсесувам се

Цитат
Търси ме:
Разбирай "търся/търсим". Явно потребителката смята, че глагола "търсим" се изписва по този начин, защото го е употребила три пъти.

# 713
  • Телиш/Плевен
Цитат
преобладават бобът й лещата
Цитат
гащиризон

# 714
Цитат
вдвумя

Скрит текст:
Цитат
Здравейте. Дъщеря ми много харесва Дисни Ченъл и сега най-популярния филм в канала е Наследниците. Скоро видях че в продавалника са пуснали костюмите на героите , но цените им са малко скъпички и затова се вдвумя дали да и купя. Попринцип тъй като са на Дисни са качествени , а и не ми се занимава с поръчки от чужбина тъй като те има хора които са го направили. За поръчка изискват и капаро и затова исках да попитам вас дами дали си заслужава да ги закупя?

# 715
"Съжелявам" - написано от начален учител... ooooh!

# 716
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Здравейте!
Мъчат ме едни въпроси.Ако е възможно да ми отговорите,тъй като гинеколожката ми не е многословна.
 На 03.11 ходих на гинеколог заради доста закъсняващ цикъл и след отрицателен тест за бременност (последен цикъл 18.09) та лекърката каза че всичко ми е наред и че в момента съм в овулация,че явно се е забавила и ще ми дойде след една две седмици.Това на 3.11.Обаче на 5.11 ми дойде и не е овул.кървене,а истински обилен цикъл при това 7дни.Та сега се чудя как така хем съм в ову. хем в цикъл.Аз си го обяснявам,че до като единя яйчник овулира,другия вече е достигнал фаза за менструация.Дали съм права?И втори много важен въпрос.Ако два дни преди цикъла съм в овулация и правя секс мога ли да забременея и какво ще стане при положение,че другия яйчник вече е на път да предизвика цикъл,може би нещо като цветна бременност (сигурно не се изразявам правилно,но се надявам да ме разберете).Благодаря предварително за отговорите!

исках да я посъветвам да започне с речник и учебник по биология за 7 клас, но не мога да пиша в този подфорум  Blush

# 717
  • Карлово
може ли някой да каце каква цената на брекети - горни и долни, но ако са външни - то от прозрачните или цена на вътрешни.

# 718
  • София
"бурдюра"
От ФБ...

# 719
Цитат
пред наща спалня
немърда хич

Общи условия

Активация на акаунт