За лотариите и печалбите

• 213 970
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 165
....
Сега, познайте, какво избраха! Не им се работи, не им се мисли, не им се полагат усилия...искат 100 лв.
Като знам колко са ефективни и глупави подобни семинари, то и аз щях да избера парите, но не защото не ми се работи не ми се мисли.

Естествено!  Българите сме най - умни, най-квалифицирани! Семинарите са "глупави"- какво да се научи, като всичко  знаем  ooooh!

# 166
Семинари има под път и над път, но със 100лв нищо смислено не може да си платиш като курс по език или някакъв друг, изобщо. Няма да развивам тезата, че отива много офтопик.
Аз пък познавам спечелил кола и друг- пари от търкане. Човекът си плати ипотеката. Познавам и хора, на които късметът им дойде в най- подходящия момент, едва ли не- в крайна нужда. И на мен ми се е случвало, никога няма да го забравя. Трябваха ни пари за операция, самата сума не беше голяма, но достатъчна. Сега да не си помислите, че съм всяка неделя в тото пункта- не. Веднъж на няколко години.

# 167
....
Сега, познайте, какво избраха! Не им се работи, не им се мисли, не им се полагат усилия...искат 100 лв.
Като знам колко са ефективни и глупави подобни семинари, то и аз щях да избера парите, но не защото не ми се работи не ми се мисли.
Един път да сме на едно мнение  Mr. Green

# 168
Семинарите са възможност за запознанства, за нова перспектива.  За добавена стойност в мирогледа.

Но българинът или българката купуват два билета. И чакат. Надяват се. 
http://www.edna.bg/kolonkata-na/biagaj-ot-toia-piklio-skypa-4639214

# 169
  • Сф
Вчера спечелихме 50- лв от пирамидите. Взех си за именния ден.  Mr. Green

# 170
  • ГО
Браво!

Дъщеря ми веднъж поиска да търка билетче от БСТ. Влезе с баща си и той й купил някакво билетче от 1лв.
Спечели 100лв. Няма да казвам колко щастлива беше.

# 171
Естествено!  Българите сме най - умни, най-квалифицирани! Семинарите са "глупави"- какво да се научи, като всичко  знаем  ooooh!

Много страст, много чудо. Ти семинари ли продаваш?

# 172
Аз единствено съм печелил 50лв от нац. лотария.
Честно казано и аз бях скептик относно печалбите в тия билетчета, но като чета коментарите, склонен съм да повярвам, че наистина има печалби...

# 173
  • София
Ние с мъжа ми постоянно си купуваме и все си казваме,че няма повече,но ни глъчка отвътре и продължаваме :д печелим от време на време,но както казват: "Риск печели,риск губи"

# 174
Не знам дали някой е обръщал внимание но на сайта на националната лотария пише това:

НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ Е РАЗДАЛА ДО МОМЕНТА 58 028 002 БРОЯ ПЕЧАЛБИ НА СТОЙНОСТ 281 831 267 ЛЕВА!

Това означава че средната стойност на една печалба е по-малко от 5лв. Сега като вземем предвид тиража на билетите и като знаем че половината от приходите които вземат ги дават като печалба се получава, че те са генерирали 560 млн приходи и са раздали общо 280млн лева. Казано със други думи, абсолютно всеки им е кихнал средно по 100лв до сега и е спечелил 50.  Grinning

# 175
Да, днес видях една баба много възторжено каза, че спечелила 5 лв и беше дошла да си купи ново билетче със спечелените.

# 176
Скоро влязах в пощата за малко, беше пълно с баби и дядовци, които търкаха билети. Защо, по дяволите, в Български пощи продават билети на Националната лотария ?

# 177
Е, не чете ли напред? В някои пощи дори гащи продавали.  Rolling Eyes
Но пък марки няма. Няма! Ако пратиш писмо, бият печат, не лепят марка. Ако все пак ги изнудиш някак си да залепят марка на писмо до чужбина, защото получателят е колекционер и събира марки, то е мърморене, то е ровене и накрая изравяне на възможно най-грозната марка на света.
Български пощи!

# 178
Аз пък да Ви кажа, че едни приятели на нашите спечелиха екскурзия до Дубай... Не мислех, че това е истина ама явно се оказа, че е. Значи почивката е 7 дни, в доста приличен хотел със закуска, обяд и вечеря(всичко платено). Заедно със екскурзовод и ти дават джобни. Тоест всичко ти е уредено.

# 179
Е да, все пак е измислено хитро. Поне един на милион печели нещо по-едро и другите обречени губещи се втурват вкупом да си опитат късмета.

Общи условия

Активация на акаунт