За лотариите и печалбите

• 213 972
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 150
"Билетчетата"  удоволствия за 100 лв на месец Rolling Eyes Това примерно са уроци,  курс, специализирани обучения...дори лечения, здравословни храни, спорт, да не говорим за масаж, концерт,  вечеря, пътуване...
Кой е казал, че е лишил семейството си от тези неща, заради билетите?

Ти вярваш ли, че тези , които купуват и търкат билети, смятат изброените неща за важни?
Аз се подписвам с две ръце, че не.
Те ще си купят маргарин и зрънчо на детето, но ще търкат билет, вместо да го запишат на спорт.

# 151
Моя приятелка спечели 20 000 , даваха я по телевизията.
Видях коментари , че глупави и простовати хора си купуват билети , та тя е много интелигентна , с хубава работа , три деца и в малкото си свободно време се занимава с изкуство .

# 152
Понякога си купуваме билетчета, печелили сме все по 2 лева. Надеждата умира последна Simple Smile.

# 153
  • out of space
Аз пък оня ден първо се ядосах, после се успокоих.
Купих билет от 5 лв. за рождения ден на сина си. За малко да удари 10 000 ( числото 6, но се оказа 36). Спечели регистрация за жребий. Регистрирам го 3 пъти- не и не, невалиден код. Когато разгледах, ми той билета от 2014 година  Shocked Гадината ми е продала отдавна изтекъл билет. Добре че не спечелихме 10 000- никога нямаше да ги получим и цял живот щеше да ме е яд...

Това го пиша, за да обърна внимание като купувате- гледайте годината на серийния номер.

# 154
Късмет си извадила, че не си спечелила!  Hug

# 155
Видях коментари , че глупави и простовати хора си купуват билети , та тя е много интелигентна , с хубава работа , три деца и в малкото си свободно време се занимава с изкуство .
И аз имам такива наблюдения! Все интелигентни, образовани (минимум магистри), мислещи, вярващи в собствените си възможности хора са потребителите на тези така атрактивни лотарии.

Божков feat. Пеевски- печалбата е гарантирана, драги участници!

# 156
  • София близо до Витоша
Вчера се видях с приятелка и нейната свекърва спечели от тотото 35 000 лв.Е браво да са и честити! Дай Боже всеки му!

# 157
Видях коментари , че глупави и простовати хора си купуват билети , та тя е много интелигентна , с хубава работа , три деца и в малкото ftp://си свободно време се занимава с изкуство .
И аз имам такива наблюдения! Все интелигентни, образовани (минимум магистри), мислещи, вярващи в собствените си възможности хора са потребителите на тези така атрактивни лотарии.

Божков feat. Пеевски- печалбата е гарантирана, драги участници!

Ти май си от тези, които се самоиздигат в собствените си очи, принизявайки другите Simple Smile 

# 158
"Билетчетата"  удоволствия за 100 лв на месец Rolling Eyes Това примерно са уроци,  курс, специализирани обучения...дори лечения, здравословни храни, спорт, да не говорим за масаж, концерт,  вечеря, пътуване...
Кой е казал, че е лишил семейството си от тези неща, заради билетите?

Ти вярваш ли, че тези , които купуват и търкат билети, смятат изброените неща за важни?
Аз се подписвам с две ръце, че не.
Те ще си купят маргарин и зрънчо на детето, но ще търкат билет, вместо да го запишат на спорт.

Права си. Маргарин, лотария...и търкане  с цел голямата награда и спортна кола!
Имаше проучване. Срещат хора и ги питат: "Какво предпочитате 100 лв или да влезете в семинар на тема "как да повишите стандарта си на живот?"".
Сега, познайте, какво избраха! Не им се работи, не им се мисли, не им се полагат усилия...искат 100 лв.

# 159
A като няколко от вас споменаха реални печалби от "национална лотария" какво имате предвид? Всъщност на кое сега му се казва "национална лотария"?

# 160
  • through the wormhole
A като няколко от вас споменаха реални печалби от "национална лотария" какво имате предвид? Всъщност на кое сега му се казва "национална лотария"?
Това, което дават по Нова. Билетите се купуват от най-различни места. На моята колежка мъжът ѝ спечели директно от билета (различни игри са - трие се и каквото се падне), а иначе понякога се пада "участие в тв игра", регистрира се билетът и ако е избран, се ходи на участие в Нова. БТВ и те имат такава подобна, но там май беше "Бинго милиони".

# 161
Който смята, че само прости хора търкат и пускат тото, значи никога не е изпитал радостта да спечели нещо, дори малко. Още повече, ако в момента не ти достигат средства и си решил просто ей така да опиташ.

# 162
  • Бургас
Който смята, че само прости хора търкат и пускат тото, значи никога не е изпитал радостта да спечели нещо, дори малко. Още повече, ако в момента не ти достигат средства и си решил просто ей така да опиташ.

Дъщерята се тръшкаше за някаква плюшка.Ама има само 1лв в джоба.Аз не и съдействам.Води ме в тотото да купи билетче.Дава си левчето,търка и хоп 50лв. JoyКупи си плюшка,че и мен почерпи.

# 163
  • Ямбол
....
Сега, познайте, какво избраха! Не им се работи, не им се мисли, не им се полагат усилия...искат 100 лв.
Като знам колко са ефективни и глупави подобни семинари, то и аз щях да избера парите, но не защото не ми се работи не ми се мисли.

# 164
На моята колежка мъжът ѝ спечели директно от билета (различни игри са - трие се и каквото се падне), а иначе понякога се пада "участие в тв игра", регистрира се билетът и ако е избран, се ходи на участие в Нова.

Аааа те тези дето търкаш печелят понякога, но аз лично за повече от 50 лева печалба от тях не съм чувала никога.

Все съм се чудела има ли в днешно време печалба от тия търкащите по-сериозна сума? Участие в тв предаване не го броя за печалба.
Май остана само обичайното тото. В смисъл като нещо, в което има реални по-големи печалби.

Тези с предаванията не само че променяли историите на хората ами ги и карали да подпишат разни договори, в които се задължават за пред камерите да представят някакви весели истории. Да е по-интересно за предаването.

На мой колега племеник така изтеглил печалба за игра в тв. Гарантирали 5000 лева и го накарали да предложи брак на приятелката си в предаването. Шоу да става.

Общи условия

Активация на акаунт