Препарати за почистване на гланцови шкафчета

• 1 418
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да помоля да ми препоръчвате препарати за почистване на гланцирани кухненски шкафчета, такъв препарат от който после да не остават петна .
Благодаря!

# 1
Ако все още го има на пазара това може да свърши работа:

http://nanobul.com/higiena-i-kafe-pauza/higiena-za-vasheto-rabot … histvane-3m-425ml

Напръскваш леко, оставяш малко да подейства, забърсваш с парцал или домакинска хартия.

За по-сериозни замърсявания може би Циф, но първо пробвай някъде отвътре.

# 2
  • Countryside
Аз забърсвам с влажна микрофибърна кърпа с препарат за стъкла. Рядко ги бърша, бели са, а всички ме убеждаваха че трудно се поддържат. Изобщо не е така и седят много елегантно.

# 3
гланц се бърше с леко влажна кърпа, но да не е микрофибър, за да не надраска.
не се ползуват и препарати, за да не се повреди гланца, затова не бих рискувалa със спрея от горния линк
най/добре да се прочете упътването за чистене, ако го има

# 4
Аз също ги почиствам с препарат за стъкла и забърсвам с кухненска хартия.
С CIF не бих опитвала в никакъв случай, защото ще ги надере според мен.

# 5
Моят опит е, че ЦИФ, за разлика ор РОЛИ и други подобни на прах, не драска изобщо. Но все пак винаги е добре да се пробва от вътрешната страна.

# 6
  • на20 километра от Бургас
 Кухнята ми  е с тъмно лилави гланцови  горни и слонова кост,гланц , долни  шкафове.Почистват се идеално с  мека памучна кърпа и препарат за прозорци ,но без алкохол,като съм най-доволна от Бинго и от Бене.На светлия гланц не  личат пръстите,само от определен ъгъл на светлината,и по-рядко го чистя.Моите с какво ли не са поливани,особено с кафе,но  вече  втора година,нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт