За лотариите и печалбите

• 214 003
  • 1 431
  •   2
Отговори
# 135
Най-голямата сума,която съм печелила е цели.... 12 лева,а сигурно съм дала четворно повече.Късмет...  Mr. Green

# 136
Лотариите процъфтяват, защото пенсионерите и работещите хора се убедиха, че с честен труд много пари не се изкарват.

# 137
Лотариите процъфтяват, защото пенсионерите и работещите хора се убедиха, че с честен труд много пари не се изкарват.
100 вярно  Laughing

# 138
Лотарии и всякакъв вид хазарт процъфтяват дори много повече и в страни, в които пенсионерите и работещите далеч не мизерстват. 

# 139

Е, хайде сега пък и много.
Всички заможни хора тото не играят.

# 140
  • Mediterraneo
Лотарии и всякакъв вид хазарт процъфтяват дори много повече и в страни, в които пенсионерите и работещите далеч не мизерстват. 

Започнаха да продават билети за коледната лотария, по 25 Е е парчето. Купуват по 2-3 наведнъж. До Коледа сигурно ще имат по над 20 билета, тези, които играят... Мой приятел каза, че купува всяка седмица, понеже не усещал парите така.

# 141
Абе да ти кажа играят, ама веднъж на 100 години. Имам един приятел, който определено е заможен, та веднъж придружавал приятел в тотото и пуснал фиш. Спечели джип, от второ тото шанс. Решил да си провери фиша след доста време и в тотото го посрещнали с думите - хайде, бе господине, откога ви чакаме. После купи същия джип на жена си  Whistling .

# 142
Абе да ти кажа играят, ама веднъж на 100 години. Имам един приятел, който определено е заможен, та веднъж придружавал приятел в тотото и пуснал фиш. Спечели джип, от второ тото шанс. Решил да си провери фиша след доста време и в тотото го посрещнали с думите - хайде, бе господине, откога ви чакаме. После купи същия джип на жена си  Whistling .

Да, и аз имам един познат митничар, който няколко пъти е печилил джакпот от ТОТО-то, че веднъж и кола от втория шанс. Голям късметлия....  Whistling

# 143

Да, и аз имам един познат митничар, който няколко пъти е печилил джакпот от ТОТО-то, че веднъж и кола от втория шанс. Голям късметлия....  Whistling

Еми намерил е начин човека да си узакони приходите  Party

# 144
  • Пловдив
Познавам жена,която спечели 100 хил.лв.от "Сделка или не",даже бях на почерпката.Хората си ги вложиха после в бизнес и изобщо сигурна съм,че са реални парите.

# 145
Естествено, че раздават печалбите! Нормално е от 100% да се раздели 2% примерно. Не мога да повярвам колко млади хора купуват билети и играят на игри, където вероятността да спечелиш е 1 на милиони. Не едно към един милион. Много милиони. Елементарна калкулации! Колко билета са от тиража с "търкането"?  Хайде  прочетете  отзад и разделете 1 на това число! Това е вероятността!  Освен това си взел някакви "мизерни" пари от други "мизерни" хора... Това е лоша карма или каквото и да от това естество! Това са мръсни пари.

"Билетчетата"  удоволствия за 100 лв на месец Rolling Eyes Това примерно са уроци,  курс, специализирани обучения...дори лечения, здравословни храни, спорт, да не говорим за масаж, концерт,  вечеря, пътуване...

Вложени пари, които ще доведат до повишаване на качеството  на живот, на реализацията, на позицията... Има огромна необходимост от квалифицирани кадри...ама НЕ КАТО да се търкат билетчета!
Има огромни липси в някои професионални сфери, ама трябва да се работи...не е като удоволствие от 2 секунди! После не се забогатявало! Е как да стане, като си вложил средствата си в надежда, а не в правилната последователност от действия!
Какво е това удоволствие  да изтриеш някакво картонче?! Това е зависимост и болестно състояние в някои случаи - за мен!

Хареса ми идеята за убеждаване на възрастни хора! Много! Ще я прилагам!

# 146
Вчера съобщиха по телевизията, че щяло да има образователна програма против пристрастяването към хазарт за 2 млн. лева! Не мога да повяварвам! По телевизията на всеки кръгъл час се показват реклами за хазарни игри, а държавата и ЕС ще хвърли 2млн. за да ни убеждава да не си харчим парите за хазарт. Някоя шевф на ПР агенция ще прибере тези пари с нулев ефект, а по телевизията ще вървят редом реклама на хазарт до реклама против хазарт.

# 147
Естествено, че раздават печалбите! Нормално е от 100% да се раздели 2% примерно. Не мога да повярвам колко млади хора купуват билети и играят на игри, където вероятността да спечелиш е 1 на милиони. Не едно към един милион. Много милиони. Елементарна калкулации! Колко билета са от тиража с "търкането"?  Хайде  прочетете  отзад и разделете 1 на това число! Това е вероятността!  Освен това си взел някакви "мизерни" пари от други "мизерни" хора... Това е лоша карма или каквото и да от това естество! Това са мръсни пари.

"Билетчетата"  удоволствия за 100 лв на месец Rolling Eyes Това примерно са уроци,  курс, специализирани обучения...дори лечения, здравословни храни, спорт, да не говорим за масаж, концерт,  вечеря, пътуване...

Вложени пари, които ще доведат до повишаване на качеството  на живот, на реализацията, на позицията... Има огромна необходимост от квалифицирани кадри...ама НЕ КАТО да се търкат билетчета!
Има огромни липси в някои професионални сфери, ама трябва да се работи...не е като удоволствие от 2 секунди! После не се забогатявало! Е как да стане, като си вложил средствата си в надежда, а не в правилната последователност от действия!
Какво е това удоволствие  да изтриеш някакво картонче?! Това е зависимост и болестно състояние в някои случаи - за мен!

Хареса ми идеята за убеждаване на възрастни хора! Много! Ще я прилагам!

Рядко смислено мнение!
За съжаление, бедния Бай Ганьо иска парите тук и сега, на момента! Вярва, че парите ще дойдат така от небето, без усилия, без работа, без нерви...
А вечер ще седне на ракийка и с нескрита завист ще гледа репортажа за поредния "печеливш"!
Успех, участници!

# 148
  • ГО
Кой е казал, че е лишил семейството си от тези неща, заради билетите?

# 149
За съжаление, бедния Бай Ганьо иска парите тук и сега, на момента! Вярва, че парите ще дойдат така от небето, без усилия, без работа, без нерви...
Цялата рекламна кампания е с такава насоченост - купуваш си билетче и печелиш. Всяка вечер се дава "отчет" колко пари е раздала лотарията днес. Не е нужно някакво усилие, просто си купете билетче или си пуснете един фиш, пък ако не спечелите веднага, имате още няколко възможности и бля - бля ......... Wink

ПП Миналия ден една госпожа обяснява, че всяко трето билетче печели т.е. купуват се три билета и със сигурност единият поне е печеливш.

"Билетчетата"  удоволствия за 100 лв на месец Rolling Eyes Това примерно са уроци,  курс, специализирани обучения...дори лечения, здравословни храни, спорт, да не говорим за масаж, концерт,  вечеря, пътуване...
Кой е казал, че е лишил семейството си от тези неща, заради билетите?
Стигне ли се до лишаване от нещо, заради билети/хазарт вече не е забавление.

Общи условия

Активация на акаунт