За лотариите и печалбите

• 212 150
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 395
# 1 396
А уж казаха, че нямат нищо общо с лотарийните билети

# 1 397
  • ВАРНА
Интересно участие на 1 март неделя по би ти ви от 17 часа.....
 "Милионерите от лотариятата без милион"!!!

Последната спечелила 1 милион  получила 200 000 лв. след излъчване в шоуто и и съобщили че ще получава по 40 000 лв. в продължение на 20 години веднъж годишно  -  но така и не стигнала до вноските....останала си милионерка с  200 000 лв. и една вноска от 40 000лв..... 

Събрали се "милионерите" от лотарията на божков в група и уж ще съдят лотарията....ама има да чакат доста години и доста пари да налеят за съдебни дела и няма гаранция че ще получат и лев повече.

Направо им се разката фамилията. 

Държавното тото обаче продължава да спи дълбок сън  и да не се възползва от това че е пълен монополист вече на пазара за лотария и тото.

# 1 398
Държавното тото обаче продължава да спи дълбок сън  и да не се възползва от това че е пълен монополист вече на пазара за лотария и тото.
Да бяха поканили В.Божков за изпълнителен директор, а не просто да сменят борда.Grinning

# 1 399
Да вземат да пуснат някоя ПрИмоция
да ни зарибят Smile

# 1 400
Държавното тото спи зимен сън и това си е. Очевидно там нямат интерес да превземат нишата и да си повишават приходите. Спят си на топло в хубавото офисче (живея на близо) и гледат сеир.

# 1 401
  • Бургас
Усещам как ще се роди нов вид НЛ,уж държавна!

# 1 402
Майка ми помоли да й взема едно билетче днес. ОК, отивам в тотопункта. Затворено. Понеделник - почивен ден. Я, ама вторник - също почивен ден. Рекох си - ама че сте заспалиии... Laughing

# 1 403
Не че нещо, ама погледнете в сайта на тотото - ми те всеки месец поне по един милион раздават на различни хора. Като предишния са дали 6 милиона и нещо.... Работят си те, раздават си, ама го няма З.Бахаров да раздува по ТВ.

# 1 404
Е, те не  бяха ли открай време понеделник и четвъртък /тегленето на тиражите/ почивни или затварящи по-рано?

# 1 405
Смениха ръководството. Рано е още за нови неща.
Национална Лотария без Лафка нямаше да е това, което беше.

# 1 406
По отношение на търкалките смятам, че дълго време на пазара ще цари недоверие. Поне аз след това което видях ще се въздържам да си давам парите за уж печалби.

# 1 407
Аз просто не обичам държавното тото. Баба ми цял живот игра, е, нищо не спечели. Накрая премина на лотария и оттам уцели билет с 10 хиляди. Да, взе си ги. В края на живота си беше спокойна и осигурена. Наложи й се лечение, имаше много разходи, но благодарение на тази печалба нямаше никакви затруднения. Както казах, от тотото десетки години нямаше нищо.

# 1 408
  • София
Не че нещо, ама погледнете в сайта на тотото - ми те всеки месец поне по един милион раздават на различни хора. Като предишния са дали 6 милиона и нещо.... Работят си те, раздават си, ама го няма З.Бахаров да раздува по ТВ.
Според мен тотото е по-голяма пирамида и от лотарията, особено що се отнася до тва, че раздават по милиони всеки месец. Нали е държавата, няма кой да я следи кво дава и кво не, а те дори не викат да снимат и пр.

# 1 409
Много се извинявам, но това нищо не доказва. Спечелилият 6,5 млн. от месец януари няма да мисли като теб. Спорът е безмислен. Какво да кажат хората, които са давали хиляди левове за талончета без резултат? Тото поне е стотинки ако не се увличаш в комбинации.

Общи условия

Активация на акаунт