Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 055
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Мушама в Икея не съм видяла, но и от Версаче да си я купуваш пак е грозно.

# 511
Мушамите са ми противни
Но още по-противни са старите захабени и бъкащи от бактерии гъби и кърпи, с които се забърсват

# 512
  • постоянно

Без да се засягате, но мушамата е един от най-селските елементи в бг бита. На вила как да е, но вкъщи, в кухнята..брррр.

Не се засягаме.
Аз мушамите си ги купувам от Икея-чудесни има. На цветя, на карета, на точки, всякакви.
Моята е червена на бели точки.

Моята е какао на бели точки . 😊
Герри, нима за нещо сме на едно мнение 😜

# 513
Мушамите са ми противни
Но още по-противни са старите захабени и бъкащи от бактерии гъби и кърпи, с които се забърсват

Има специални стари кърпи и гъби с бактерии за мушами? Мислех, че и с изполвана салфетка става.

# 514
Мушама в Икея не съм видяла
Другия път гледай по-внимателно.

# 515
Мушамите са ми противни

Има специални стари кърпи и гъби с бактерии за мушами? Мислех, че и с изполвана салфетка става.
Сега и гъбите за бърсане ли се отрекоха вече?

# 516

В кой раздел са - http://www.ikea.com/us/en/?cid=us|ps|IKE-IKE-27_Branded.GM_Google_BR_Core_CST|go|IKEA_usa

# 517
Есента какво ви става , все чистофанически теми ежегодно се отварят ?
Спалното бельо няма ли да зачекнем ?Бързо споделете след всяко избърсване в кърпите ли ги сменяте или всяка вечер или пък веднъж месечно ? hahaha Joy

# 518

В кой раздел са - http://www.ikea.com/us/en/?cid=us|ps|IKE-IKE-27_Branded.GM_Google_BR_Core_CST|go|IKEA_usa

Каталог не ми се прелиства-сори. Но ако желаеш заповядай в София-на първия етаж на Икея, точно преди залата със складовата част, при раздела с тенджерите и тиганите  вляво от централната пътека точно след раздела с пердетата.  
 Laughing
Пък и тва че ти ни си видяла, не значи че няма нали?
https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BC%D … =1280&bih=689
Моята е тази-червената

# 519
# 520
Какви кърпи, не е хигиенично, сешоар за ръце в банята и в кухнята или автомат за хартия.

# 521
ау, автоматът за хартия не е ли анти-био-еко-и т. н.?
или е по-добре от прането на кърпи и изливащите се препарати в природата?
разбира се, рециклирана хартия! не се сетих, извинете!

# 522
покривки много и при нас има, но мушама никога не съм виждала.

# 523
покривки много и при нас има, но мушама никога не съм виждала.
Ееее и линк ти дадох и пак повтаряш едно и също .Две страници са , поразрови се в тях за да се убедиш щом те интерисува.Всичко на тепсия искате значи..
 Twisted Evil

# 524
  • Winterfell
Не не,мушамите се бършат само със стар и обилно мокър парцал( от ританки примерно) ,така,че да остави мокра следа  Joy
Моята всяка седмица е различна.3лв. ми излиза размерът за кухненската маса. Не,че нямам покривки.Имам,те са за гости.Обаче имам и дете под 2г.,което отказва да се храни на детското столче а сега го уча да се храни сам и постоянно разлива и размазва храна.Преди да започне да се храни сам на масата слагах покривки или подложки,но всичко се лекьоса или отиваше по масата и се принудих да мина на мушама.

Общи условия

Активация на акаунт