Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
ползвахме за моя младеж няколко пъти маската на Талодерма за мазна и проблемна кожа  и като че поизчисти черните точки, за съжаление малко е люта и пари на очите и той отказва да я ползва вече, така че не мога да кажа за дълготраен ефект, но който иска може да я пробва, струва 9-10 лева, аз я бях поръчала от Фрамар
кажете какъв Цинк сте пили
ние пробвахме 1 месец капсулите на Акне аут - нулев резултат

# 286
хранителни добавки се пият поне 2-3 м. за да има резултат, от 1 м. не става

# 287
Не съм видяла дали сте дискутирали в темата, но се надявам знаете, че за акнето е много важна  и диетата - т.е. какво се консумира. Мазните храни, захарта и тестяното определено засилват проблема!

# 288
 Simple SmileПисах в съседната тема за това, напълно съм съгласна за диетата, важен компонент е и лечението е комплексно , трябва си и постоянство

# 289
  • Бургас
Като гледам съставките на Акне Аут капсули се съмнявам да има какъвто и да било ефект.

Не съм видяла дали сте дискутирали в темата, но се надявам знаете, че за акнето е много важна  и диетата - т.е. какво се консумира. Мазните храни, захарта и тестяното определено засилват проблема!

По принцип всеки казва така, но при мен никаква диета не подейства. Даже последните месеци докато се мажех с Паноксил се скъсах да ям шокаладови изделия. Ами не са се появявали нови.

# 290
За диетата е глупост, поне при мен  Peace До организъм си е и как действат конкретните храни - при мен няма значения дали няма да ям сладко или ще изям торта, резултата е все същият. Същото се отнася и за другите храни, които имат такава слава

# 291
Да споделя пак. Не знам дали сте пробвали някакви масла,но аз от известно време започнах със сусамово олио и сега съм на масло от семки на краставица.На мен ми действат много добре.Чудесно се съчетават с Акномегата,която леко ми изсушаваше кожата около устата и бузите.Дано ефектът да е траен.  Praynig Иначе и при мен храната не оказва никакво влияние върху появата/премахването на пъпките.

# 292
Ами всъщност не е съвсем сигурно дали диетата има значение-според дерматолозите, не е доказано, на всеки храната влияе различно.
За себе си не съм наблюдавала, защото не съм сменяла хранителния режим.При батовчед ми обаче помогна-години наред с тежко тийн акне, 2 год не хапваше дори блокче шоколад и спря месото.
Ами оправи се.

# 293
 Simple SmileНезнам според кои дерматолози, не помага диетата но нас ни я предписа кожен лекар- дерматолог.
Храните не са причина, но влошават състоянието

# 294
  • Карлово
Прим ойл-а го дават за акне.

Давала съм на дъщеря ми /16г./ и също й помагат много за ПМС-а. А откъм пъпки лицето й съвсем се поизчисти. Иначе и тя имаше големи проблеми предните години.
Прим ойл-а ли и го изписа?

# 295
Прим ойл-а го дават за акне.

Давала съм на дъщеря ми /16г./ и също й помагат много за ПМС-а. А откъм пъпки лицето й съвсем се поизчисти. Иначе и тя имаше големи проблеми предните години.
Прим ойл-а ли и го изписа?

Не разбрах въпроса. Прийм ойл е без рецепта и не е нужно да бъде изписан. Хранителна добавка е.

# 296
Лекарите дори и дерматолозите на рецепта винаги ти изписват всичко, което ти дават за лечение дори и кремчетата медицинска козметика и колко пъти дневно- а не че е необходима рецепта да си го купиш.
И за прополки и сума ти неща за настинки не ти трябва рецепта, но като отидеш на лекар ти ги изписва в рецептата Peace Peace

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 14:09 от zari65

# 297
Simple SmileНезнам според кои дерматолози, не помага диетата но нас ни я предписа кожен лекар- дерматолог.
Храните не са причина, но влошават състоянието

на няколко съм ходила-единият каза, че имало значение, другият, че не е доказано да има зависимост между храните

# 298
  • Карлово
Попитах, за да реша дали да го дам на моята дъщеря, на 16 години ще стане. Не ми се консултира с Джи пи та. Когато трябваше да пътува и се очакваше цикъл, помолих за препоръка на лекарство за отлагане му и ми беше отказано. Просто е против всякаква намеса в естественото развитие. Ще го купя това с вечерната иглика има и други неща на които очаквам да окаже влияние, като главоболие от падане на кръвното налягане и т.н.

# 299
Мне. Никой не ни е изписвал Прим ойл-а. Сами си го предписахме. Дават го полезно за куп неща. Прочетете листовката!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт