Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 180
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Как от аптека?Аз мисля,че в Бг няма по аптеките-не случайно повечето поръчват от Амазон,и-бей и т.н. newsm78

Поръчвам вече трета опаковка , приготвят ми го в аптека.
И аз така мислех, даже един път поръчвах от Амазон, но след като открих аптеката не се занимавам с чужди сайтове.

# 556
  • Бургас
ами кажи ни аптеката, да се наредим и и ние там и да не се занимаваме с поръчки от чужбина

# 557
Какво казваш,че искаш да ти приготвят,когато поръчваш?

# 558
ами кажи ни аптеката, да се наредим и и ние там и да не се занимаваме с поръчки от чужбина

Казвала съм, ама не се чете.
Това е формата за контакт с аптеката
http://eruditabg.com/?pid=8
Подпълвам си я, тази седмица отново поръчах, още същия ден се свързаха с мен, уведомиха ме, че е готово. Тубичката е 30 гр. цена 25,97лв.. Изпращат и по Еконт. За тези които могат да си го получат на място още инф. Отива се първо в аптеката да се плати после в лабораторията за получаване, която е наблизо.

Доволна съм. Спестяват ми време и търсене.

# 559
  • Бургас
Много скъпо ми се струва, като за забъркано от незнайно кой. Кремовете на утвърдените марки са дори по-евтини за по-голям грамаж.
Аз използвам на Neutrogena. Тубичка то 40мл за 15лв. Даже съдържа хидратантен крем и не изсушава кожата.

# 560
Много скъпо ми се струва, като за забъркано от незнайно кой. Кремовете на утвърдените марки са дори по-евтини за по-голям грамаж.
За цената тук не коментирам. При поръчка от Амазон 2 бр по 20 гр. заедно с доставката ми излезе 38 лева.
За качеството не убеждавам никой. Много хора търсят услуги на аптеки приготвящи лекарства които не се намират в България и не коментират дали са "забъркани" незнайно къде. Всеки сам преценява.

# 561
Може ли да ми препоръчате ББ крем с цвят и снънцезащитен фактор. До момента използвам ББ крема на La Roshe Posay, но факторът е малък. Миналото лято си взех и пудра та на Биодерма, разкошна е  Grinning, но и цената й е такава. И сега търся варианти.  Освен комбинирана крема имам и едно пигментно петно, което пазя от слънцето. По препоръка тук в темата пробвах маската на ДМ, наистина е много хубава.
Доволна съм от SVR Hydraliane BB, който е с фактор 20, също като този на Ла Рош. Мисля, че това е напълно достатъчно за градски условия. Факторът обозначава колко време защитава кремът, а не силата на защитата. Между другото, кремът на SVR според мен е по-подходящ за смесена към мазна кожа от другия, защото има матов ефект, макар и не дълготраен, и цялостно балансиращо действие върху омазняването, благодарение на добрата хидратация.

Ако все пак държиш на по-високия фактор, Ла Рош отскоро рекламират един оцветяващ крем от серията Anthelios с фактор 50. Предлага се в два цвята, розов и златист, и е с текстура на мус, точно за мазна кожа. Не знам дали вече го има по аптеките, може да провериш.

Скрит текст:

# 562
  • София
Госпожа Шуберт, благодаря за препоръките. Ще взема тестери от от двата крема, за да видя дали ми понасят.

# 563
Здравейте!
от 20 до 24 април провеждат безплатни прегледи в Токуда за акне, ако някой желане да се възползва
 При мен щата отново се влошиха, а тъкмо се бяха подобрили.
Вече втора опаковка от Ла Рош кремчето ползвам.
Акнето обаче е в пълна сила.
Имам и огромни пъпки, болезнени и подкожни по гърба.
По брадичката като кисти, и отново подкожни.Белези имам доста вече.
Не знам ккаво да предприемам.
Имам и леко завишено окосмяване в областта на брадичката-ще кажете хормонален проблем ама не-всичко е в граници, пуснах целият пакет Лейди плюс в Цибалаб,на ганиколог бях, всичко точно.
Сега се чудя накъде-отново дерматолози, добавки ли да пия и какви.На ккаво ли се дължи.
Единственото ми обяснение е стрес и неподходяща диета.
Бях на едно иследване при гастроентерелог-той пък ми каза, че трябва да пия тетрациклин, само че има много странични ефекти,а и планирам бременност дай боже скоро и не знам, не смея да пия каквито и да е било антибиотици.
Кажете някой добър лекар в София, която ще ми обърне наистина внимание.
 Cry

# 564
.

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 19:07 от jazzzzy

# 565
Miss_Bingley, мога да ти препоръчам д-р Божикова като дерматолог. Била съм при нея с друг проблем (коса) и определено ми помогна. Работи в МЦ Лора на Позитано, както има и кабинет на пл. Македония (в близост до един църковен магазин и нещо като храм-малък параклис). Като цяло във форума има добри отзиви за нея. Успех и дано бързо се открие причината!

# 566
Miss_Bingley, мога да ти препоръчам д-р Божикова като дерматолог. Била съм при нея с друг проблем (коса) и определено ми помогна. Работи в МЦ Лора на Позитано, както има и кабинет на пл. Македония (в близост до един църковен магазин и нещо като храм-малък параклис). Като цяло във форума има добри отзиви за нея. Успех и дано бързо се открие причината!

то и аз имам пробле с кожата и на главата, при теб какъв беше проблема, ако е удобно да споделиш
чувала съм за тази клиника, ще проверя, благодаря ти

# 567
  • София
Miss Bingley, а изследвали ли са ти секрет от пъпка?

При мен преди години се появиха много пъпки по гърба,а аз никога не съм имала и една там.Та веднага на дерматолог и ми направиха посявка,разбра са какъв е проблема и с адекватно лечение се отстрани.

Успех  Peace

# 568

то и аз имам пробле с кожата и на главата, при теб какъв беше проблема, ако е удобно да споделиш
чувала съм за тази клиника, ще проверя, благодаря ти

Аз имах косопад и определено лечението, назначено от д-р Божикова ми повлия много добре.

# 569
Никога не са ми взимали секрет,а съм била на трима дерматолози.

Общи условия

Активация на акаунт