Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Мис, а изследвала ли си се за повишени нива на кортизол - той се повишава при стрес и също води и до повишено окосмяване?

Иначе за баланс на хормоните фолиевата киселина се отразява добре, поне на мен. Също повече движение и по-малко стрес.

От почистващата грижа засега съм доволна от Korres. Много съм доволна и от кокосово масло - при мен овлажнява много добре без да запушва порите, поне засега.

# 571
  • София
Аз само веднъж съм ходила,но явно при подходящата.За съжаление не е в София.
Ами ето- може взимането на секрет да развенчае тия пъпки.

# 572
  • Бургас
Мис Бингли, аз бях точно като теб ВСЯКА пролет. Или по-точно когато настъпи рязко затопляне през пролетта. Тогава много се изпотявах, въпреки, че се обличах доста леко и кожата ми усилено произвеждаше комедони. Всичко това съчетано със запушени пори водеше до големи дълбоки кисти, които не минаваха почти до края на лятото. Всяко лято си ходих като прокажена, като миналото бях най-зле. Сега ще видим това лято как ще бъда след усилените мерки. Естествено и на мен всички хормони ми бяха в норма.
Мисля, че няма универсална причина за това. Имам съседка, която е малко над 100кг. Постоянно нагъва пакетирани боклуци. Буквално не се спира да яде, а кожата й е една глааааадка и мека като бебешко дупе. Не полага никакви специални грежи за лецето си. Даже цял ден ходи гримирана.

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 21:22 от Irene Adler

# 573
   Здравейте,

искам да ви попитам кое ще е по-удачно
за 15 годишна тинейджърка - СВР или Ла Рош?

Ползвала е Биотрейд и Биодерма и нямаше никакъв
ефект.Знам, че е нормално да има пъпки в този период,
но много я тормозят.

Предварително благодаря!

И аз търся нещо за моята 15-16 тийнейджърка. Днес по препоръка от аптека ми дадоха четири мострички на Effaclar duo +, купихме преди няколко дни и Clearasil за измиване. Не знам обаче дали мога да ги комбинирам, или да купя на Effaclar измивния гел?

# 574
  • София
На мен измивния на Effaclair  ми дойде много агресивен. Получих някакъв обрив по лицето,не знам дали от гела или от крема,понеже ги ползвах заедно,но преустанових употребата Sad Никога не съм била с чувствителна кожа,използвала съм много агресивни анти-акне терапии.
 Виж,този Toleraine си ми е добре.

# 575
Irene,как овладя нещата?
АЗ не се изпотявам.Кортизол не съм изследвала,но ако се наложи ще го направя.Подозирам,че ще е висок.
И аз имам пълнички приятелки-нито една от тях никоха не е имала пъпки.Всички са с бебешки лица,гладки и чисти.

# 576
  • Бургас
Мис Бингли, аз съм писала много пъти в темата. С бензоил пероксид ги овладях. От многото неща които съм пробвала, то се оказа моето спасение. Лошото е, че докато прилагах принципа проба-грешка измина доста време и имам много белези.

# 577
Много ти благодаря.Ясно е,че вече и това трябва да пробвам.С чужбински сайтове обаче хич ме няма.От ибей ли поръчвате?

# 578
Miss_Bingley, поръчах това гелче с 3% от тук.
http://www.ebay.com/itm/151962566256?_trksid=p2057872.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT[/url]
Не е сложно поръчването, плащаш с карта и чакаш. Мисля, че при мен дойде за 10 дни.  Rolling Eyes
От 4-5 дни го ползвам, усещам някакво изчистване на черните точки. Не знам в момента дали е точно от кремчето. Преди него ползвах СВР, но май действието му е на моменти. ooooh!
Да видим сега действието на това гелче и пак ще пиша, но поне да мине още 1 седмица. Иначе е доста мъничко и сигурно ще свърши бързо.
Между другото то имаше и други разновидности с други %. newsm78

# 579
  • Карлово
http://i.ebayimg.com/images/g/CzgAAOxyP4dTeKP0/s-l64.jpg
За това ли говорите?
Линковете не дават резултат.

# 580
Момичета,някоя с отзиви за Зинерит ?

# 581
Аз го позлвах преди няколко години, имаше временен ефект- щом го спрях  и пак наново с пъпки и акне

# 582
Аз го позлвах преди няколко години, имаше временен ефект- щом го спрях  и пак наново с пъпки и акне
Благодаря ти за мнението  Hug

Едит : Купих си току-що салицилов спирт и капсули хлорнитромицин , писна ми вече от тия подкожни пъпки всеки месец на едно и също място ,дано това помогне поне.

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 10:46 от малката лисичка

# 583
На мен Зинерит не ми помогна изобщо, даже влоши нещата.

# 584
На мен Зинерит не ми помогна изобщо, даже влоши нещата.
Ужас,мен само тия подкожни пъпки ме мъчат,горе качих снимка ,какво си купих преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт