Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 173
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Лисичке ефикасно е,няма да те лъжа.При мен това даде най-голям ефект.Но и лекари и много хора казват,че не трябеа да се ползва.После всичко се връша отниво.Ефекта е временен при мен от всичко.

# 586
Благодаря , Мис Бингли.
В понеделник отивам до Пловдив ,на връщане мисля да мина през Хасково похвалиха ми една дерматоложка там , мен само тия подкожни пъпки ме тормозят.
Ще взема да си запазя час освен ...

# 587
оФ, и мойте са такива, други почти нямам, да им се не види... #2gunfire

# 588
оФ, и мойте са такива, други почти нямам, да им се не види... #2gunfire
Да,ужасно е.
На едно и също място излизат,тъкмо ги излекувах и айде пак отново... #Crazy

# 589
Същата работа.

# 590
  • Бургас
малката лисичка, на мен комбинацията от салицилов спирт и хлорнитромицин не ми помогна за подкожни пъпки. Имаше съвсем лек ефект и после стана още по-зле.

# 591
малката лисичка, на мен комбинацията от салицилов спирт и хлорнитромицин не ми помогна за подкожни пъпки. Имаше съвсем лек ефект и после стана още по-зле.
Какво препоръчаш за подкожните ?

# 592
  • Бургас
Аз нищо не мога да препоръчам, защото не съм лекар. Просто споделям какво ми е помогнало и какво не. Писала съм доста пъти назад в темата на мен кое ми е помогнало.

# 593
Благодаря , ще се върна назад да потърся.

# 594
  • София
Здравейте, две познати ми препоръчаха Контратубекс за белезите от акне, някой тук да е чувал и има мнение по въпроса? И аз си взех да пробвам, без това ако не помогне на белезите от акне, ще го изразходя другаде.

# 595
  • Варна
На мен Контратубекса ми го беше предписал лекар. Изобщо не го харесах, то не съм го ползвала и дълго де - няколко пъти само. Като гел е обаче след известно време почваше да се бели като кир.

# 596
За белези по време на варицела аз използвах Биодерма цикабио ,имам само 1 белег над пъпа ,но там забравих да се мажа  Mr. Green
Може да попиташ в аптеките дали става за белези от акне.

# 597
Привет момичета,каква козметика ползвате за защита на кожата на лицето от слънцето?Моята след поява на слънце веднага се сдобива с лунички (които мн не ме бъркат),но се появяват и червени петна,все едно имам пъпки,много неприятно  Cry Отделно имам разширени пори,съответно черни точки и поява на пъпки,преди да ми дойде...Много рядко излизам без пудра или фон дьо тен...Моля препоръчайте нещо ефективно...Мерси! bouquet
Някой ползвал ли е тези ББ кремове,които съдържат и фон дьо тен?

# 598
Привет момичета,каква козметика ползвате за защита на кожата на лицето от слънцето?Моята след поява на слънце веднага се сдобива с лунички (които мн не ме бъркат),но се появяват и червени петна,все едно имам пъпки,много неприятно  Cry Отделно имам разширени пори,съответно черни точки и поява на пъпки,преди да ми дойде...Много рядко излизам без пудра или фон дьо тен...Моля препоръчайте нещо ефективно...Мерси! bouquet

Слънцезащита с фактор 50 ползвам за лицето лятото, става и като база под козметиката. Иначе да, ползвала съм ББ кремове, в момента съм с на Bourjois city radiance, и той има фактор,  не помня колко обаче, да не те излъжа, но малко лъщиш от него. Ако имаш жълт подтон по-добре матиращия им вариант. Щом ти се появяват петна може да имаш слънчева алергия.

# 599

Слънцезащита с фактор 50 ползвам за лицето лятото, става и като база под козметиката. Иначе да, ползвала съм ББ кремове, в момента съм с на Bourjois city radiance, и той има фактор,  не помня колко обаче, да не те излъжа, но малко лъщиш от него. Ако имаш жълт подтон по-добре матиращия им вариант. Щом ти се появяват петна може да имаш слънчева алергия.
Възможно е,като съм вкъщи пред гледалото всичко ок (само разширените пори,черните точки ),а като се погледна след това...  Shocked ...Ще го потърся този крем да видя как ще е ...А на Мixa някой да е ползвал продукти???

Общи условия

Активация на акаунт