Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 173
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • САЩ
Мацки, а някой може ли да препоръча нещо за пъпки по тялото? Конкретно в областта на шията/раменете ми излизат доста. Дали препарат за лице да сложа, или има нещо подходящо?

# 601
Какви са пъпките, да не би да не измиваш добре Ш, Б или маската?Пробвай да миеш косата с главата надолу.

# 602
  • САЩ
Какви са пъпките, да не би да не измиваш добре Ш, Б или маската?Пробвай да миеш косата с главата надолу.

Мне, според мен реагирам на слънце или замърсяване навън (по-скоро второто), защото се появяват като си разголя рамената / почна да нося потници. През зимата нямам такъв проблем, като съм с дълъг ръкав постоянно.

Червени са и тук-там някоя образува и връхче и си става баш акнетична.
Изглеждат точно като тези на снимката в статията, слава богу са в по-малко количество
Скрит текст:

# 603
  • sofiq
Привет момичета  Hug

Нямам време да се върна да изчета дали сте коментирали този крем,затова направо ще ви попитам ползвали и сте го и има ли ефект,похвалиха ми го в аптеката и му се чудя Thinking

# 604
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, има ефект "Кларина"-та, но не очаквай точно чудеса Peace

# 605
Да, има ефект "Кларина"-та, но не очаквай точно чудеса Peace
+1  Peace

# 606
  • Бургас

И аз съм на това мнение. Може би е ефикасно за хора с леко акне, но с моето, което беше доста тежко не се справи.

# 607
Някой с отзиви за продуктите за лице на Mixa за мазна кожа...? И за този крем също http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/uspokoyavasht-zache … izha-protiv-50-ml ? Simple Smile

# 608
  • София
И аз вчера минах на дерматолог. Назначи ми изследвания на хормоните, тъй като при мен се появи акнето преди 5 месеца, а съм над 30 години. Междувременно ми назначи да си измивам лицето с почистващо средство - аз ползвам черен африкански сапун, след това лосиона на Acne out и Зинерит. И така по 2 пъти на ден.

# 609
Спри със сапуна  Peace вземи си нещо измивно (гел, крем, пяна...), което не съдържа сапун и е за чувствителна или дехидратирана кожа (пък дори и за суха, защото са по-богати) - така няма да премива, кожата няма да произвежда допълнително себум и да се запушват порите  Peace ако решиш да продължиш със сапуна, то ползвай задължително тоник след него, но аз ти препоръчвам да го спреш - най-малкото унищожава хидролипидния слойй

# 610
  • София
Holly Pink, дерматоложката не каза нищо за този сапун. Но ще спра да го ползвам тогава. Ако можеш нещо да препоръчаш ти, моля да предложиш.  Hug

# 611
  • Бургас
Аз също ползвам африкански черен сапун и съм много доволна. Измива ми кожата без да я изсушава. Измивните средства, които продават на пазара, особено геловете и пяната, ми оставят някакъв лигав слой по кожата, който не мога да отмия. И все оставам с чувството, че не съм се измила добре.

# 612
да, обаче сапуна не се отразява изобщо добре на кожата, да не говорим за твърдия и то на лицето - африканския сапун, който може да се намери в България, в повече случаи нищо не му е африканското, но това е друга тема. Попадала съм на такъв, който беше просто сапун с оцветител в магазинната мрежа
Мога да ти препоръчам измивните кремове на Кауфланд, а ако искаш нещо за мазна кожа, на Микса почистващия гел за мазна и проблемна кожа, който е 1:1 с този на Ла Рош

http://snejanaatanasov.blogspot.bg/2016/02/review-kaufland-care.html

http://beautyandrelaxblog.blogspot.bg/2015/08/mixa-soapless-puri … leansing-gel.html

Ирен, що се отнася до лигави слой, това се получава ако нанасяш директно на влажна кожа - моят съвет е да масажираш и образуваш пяна в дланите, след което да нанесеш  Peace

# 613
  • sofiq
Благодаря за отговорите  Hug,ще го пробвам ...за тази цена си заслужава  Peace

Преди време съм ползвала подобно кремче за локално третиране на пъпки на Виши и един коректор на Глори,но и от двете не виждах особен ефект.

# 614
  • София
Аз ползвам обаче този сапун, който си е за кожа с акне:

http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-African-Black-Soap-Bar-5-oz-141-g/11242

За това реално реших точно него да ползвам. Ще видя почистващият гел на Микса. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт