Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 147
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • САЩ
И на мен ми беше яко агресивен в началото, въпреки че мега бързо подейства, мацките тук ме посъветваха да го редувам с по-малкия процент и да го ползвам през ден, не всеки, направих го, изчистиха се проблемите  Peace Но ако забравя да сложа хидратиращ крем, лющенето и червенината си остават . Иначе съм супер доволна  Hug

# 646
  • София / Перник
След  месец-месец и половина  ползване на продуктите на Paulas choice,твърдо мога да кажа,че това е моята козметика!Подарих някои неща,други изхвърлих от козметиката която съм трупала и ползвала до сега-повярвайте,оказа се огромно количество.Кожата ми е във много добро състояние в момента-изчезнаха онези упорити пъпки,които ми излизаха на едно и също място,нямам комедони-или ако имам са нищожно количество,порите ми се изчистиха.Единственото ми притеснение сега е дали съм достатъчно предпазена от слънцето,защото съм склонна към пигментни петна,а със тази силицилова киселина трябва задължително да ползвам крем със висок фактор.Аз и ползвам такъв де,пак на същата марка,но предвид това че отгоре слагам малко ФДТ(заради пигментни петна) -и не нанасям крем на всеки два часа,се чудя предпазена ли си съм въобще..
Сега за моят тип кожа-смесена уж,но по-скоро мазна,със големи пори и много,много комедони.В последно време имах пъпки 4-5 бр,упорити,излизащи в долната половина на бузите,почти до шията-винаги на еднии същи места.На 42гд съм-тоест,търсих продукти за зряла кожа,но мазна и склонна към образуване на комедони,акне и т.н.Никога не съм имала кистозно акне или някаква тежка форма,препоръчвам продуктите за мазна кожа,със големи пори и комедони.Ползвам за измиване
http://www.paulaschoice-eu.com/resist-perfectly-balanced-foaming-cleanser.html
за почистване  и ексфолиране това
http://www.paulaschoice-eu.com/skin-perfecting-2-beta-hydroxy-ac … id-exfoliant.html
и за хидратация това
http://www.paulaschoice-eu.com/skin-balancing-ultra-sheer-daily- … efense-spf30.html
От продуктите съм ползвала тестери и на други серии и от опит бих казала,че от ексфолиантите предпочитам този,по-добър е според мен от моят,като консистенция е различен(не го поръчах заради капачката и възможността от разтичане)
http://www.paulaschoice-eu.com/clear-extra-strength-anti-redness … ing-solution.html
а от кремовете със фактор,по-добри са тези от серията Resist и Hydrallght,моят малко ми щипе при нанасяне-но може да е от ексфилианта.
Недостатък-цената!!!!!Скъпи са продуктите!Според мен измиващият продукт и ексфолианта ми изчистиха лицето,и на този етап станаха незаменими за мен-ползвах тестери и малки опаковки до скоро,но миналата или по-миналата седмица си взех големи-не знам колко време ще ме изкарат,надявам се поне два месеца,но ще видим ..

От сайта ли си поръчваш продуктите и колко ти излиза доставката?

# 647
  • САЩ
Според сайта, доставката до тук е 14 евро.
http://www.paulaschoice-eu.com/eu-shippingrates

Иначе цените им не са високи за хубава козметика, аз за миене, маски и кремове ползвам продуктите на Виши и същите пари давам  newsm78

# 648
Такива сърбежи,такова лющене и изсушване,че и крем не почаха с тоя брнзоил пероксид.
Ужас!И лицето ми се зачерви.Явни слагам повече.
Дори и каъо си измия лижето,пак сърби.
Явно ше го използвам през ден.Имам точно три пъпки в момента.Знам,че това е нормално.Ще си купя по-хидратирщ дневен крем.

# 649
  • Бургас
В началото наистина е гадно. Мен ме беше срам първите 3 дни да се покажа пред хората. Ако искаш пробвай някакво базово масло вместо хидратиращ крем, тъй като е по-силно. Например бадемово или от грозтови семки. Не се притеснявай, няма да ти омазни кожата.

# 650
Miss_Bingley да не проявяваш някаква непоносимост?

# 651
Miss_Bingley да не проявяваш някаква непоносимост?

Може, не знам вече.Все още ме сърби, в момента, в който го нанеса.
Сега сложих само на двете пъпки и пак сърби.Вече няма да слагам, ще мажа обилно хидратиращ крем и ще разредя нанасянето.

# 652
  • тук и там
Dessista,от сайта поръчвам -да.Аз не съм в БГ,но също плащам доставка-7 евро е моята.Пробвай първо тестери-измиващите и ексфолиращите продукти нямат равни,поне за мен.Порите ми никога не са били по-чисти.За слънцезащитните и хидратиращите вече имам изградено мнение и не всички са толкова добри-пробвала съм почти всички-не препоръчвам балансиращата серия например-другите серии са по-добри!Най-доволна съм от Hydrallght,от кремовете със фактор.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 08:07 от Kaisia

# 653
Някой да си е правил маска с желатин и активен въглен за почистване на черни точки?

# 654
Някой да си е правил маска с желатин и активен въглен за почистване на черни точки?
Опитай, при мен нямаше никакъв ефект.

# 655
  • София
Аз също ползвам бензоил пероксид, много съм доволна. Това е лекарството, което ми успокоява кожата веднага. Acnecide е продуктът, не знам дали това има значение, но при мен няма такова силно излющващо действие. От други продукти е било по-силно, това направо ми успокоява пъпката.

# 656
Лицето ми е направо изгоряло и сърби. Питах в аптеката.Сега ще се мажа с дефламол. Нанасям на подкожните пъпки и на другият ден имат връхче и избиват. Вижда се, че ги избива, обаче тези страницни ефекти. Знаех, че е възможно да се случи обаче не мога да ходя на работа като обезобразена.В чудо се видях.Интересното е, че намазах брадичката и само там се възпали.На отделните пъпки няма нищо.
Може би трябва да нанасям само на активните пъпки?
Честно казано как се надявах да си помогна д това лекарство, а то ккаво стана.
Ккаво ще ме посъветвате?-да продължавам да мажа само на пъпките и никъзе другаде?Поне да видя ефект ще има ли,да не се отказвам да го спирам,защото е възможно просто така да действа-те почти всички лекарства за акне изсушават кожата и се бели.

# 657
И се изгорих с  БП 10% преди 1-2 месеца, добре че имах късмета да мажа само върху пъпките, а не на цялото лице. На мен въобще не ми помогна за подкожни пъпки, мазах ги по 2 пъти на ден, дори и не се смалиха, само дето ми се обели кожата и сега стои на петна. Сега нямам никакви пъпки /смених фон дьо тена и спряха да излизат/, но петната от старите още си стоят.

# 658
  • Бургас
ами защо не пробвате с БП 3% или 5%, при моя тийнейджър започнахме преди 4-5 месеца с БП 5% и мазахме само участъците с пъпките, ефектът е невероятен, вече излизат много по-рядко и по-малки пъпчици, може би тези с по-чувствителни кожи  не трябва да ползват 10 %

# 659
И се изгорих с  БП 10% преди 1-2 месеца, добре че имах късмета да мажа само върху пъпките, а не на цялото лице. На мен въобще не ми помогна за подкожни пъпки, мазах ги по 2 пъти на ден, дори и не се смалиха, само дето ми се обели кожата и сега стои на петна. Сега нямам никакви пъпки /смених фон дьо тена и спряха да излизат/, но петната от старите още си стоят.
Кой е бил този фдт?

Общи условия

Активация на акаунт